Hogy lehet pozitívan gondolkozni? (beszélgetés)
Egyelőre elég, ha tényleg odafigyelsz, hogy kevesebb negatív gondolatod legyen. Egyszerűen tereld a figyelmed valami jóra, akár jó emlékekre ha észreveszed, hogy rágódsz, aggódsz, félsz stb.
Kezdetnek jó.
De azért próbálj rájönni, miért nem szereted magad. Ha ezt tudod, a fél siker megvan.
Aztán hirtelen még egy könyv jutott eszembe: Andrew Mattews: Hallgass a szívedre!
Itt a hoxán találsz belőle idézeteket, mindjárt belinkelem.
Úgy látom ebben a fórumban sokan hisznek benne, velem együtt:)
Talán azért "várod" a rosszat, mert már sok rosszat éltél át régen... Vagy valahol mélyen úgy érzed, nem érdemled meg az ilyen jó dolgokat... Pedig megérdemled. Mindenki megérdemli.
Meg kell tanulnunk szeretni magunkat, igazán, meg kell tanulni figyelni a gondolatainkra, és akkor kevesebb lesz a negatív érzés is. Nehéz, de minden lehetséges, ha akarjuk.
A rossz dolgokat fogd fel úgy hogy egy jónak a kezdete...és hidd el az is lesz. Minden hozzá állás kérdése.
A 3 ajánlatot miért is utasítottad vissza? Ennyire szeretted a régi munkád? Nem lehet, h valamelyik jobb lett volna?
Ez olyan mint amikor a skót imádkozik istenhez, hogy had nyerjek a lottón, had nyerjek a lottón, minden nap kitartóan...amikor isten megelégeli, és leszól:
-Te skót legalább egy nyomorult lottószelvényt vegyél....
Ez a Te esetedben azt jelenti, hogy azért könyörögsz, hogy jobb legyen, de ha a sors segíteni akar az még kevés, Te is kellesz hozzá.
Valamiért mindig visszakerülsz a padlóra...A kérdés,h mi az ok?
B.
Müller Péter könyvek másodszor :-)))
Örülök :-)))
Kedves.... az agykontroll is a vallásra, és a hitre épül....
Ha nem hiszel benn, akkor ne higgy.
Hit nélkül...... önmagadban sem hiszel?
Akkor old meg materiálisan.Azt én nem tudom hogy kell :-)))
Sok sikert, pusza :-))
Jó utat de kérlek tedd meg, hogy írsz majd ide hogyan alakulnak a dolgaid:)
Viszlát!
Most mennem kell, holnap jövök... hátha kicsit másképp látom a dolgokat...megyünk kicsit csavarogni, bevásárolni.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagyon kedvesek vagytok, a meleg fürdős, gyertyás, teás témát megfogadom az tuti :)
ja és a futás után tényleg keress rá az agykontrollra:)
egy gyors példa, 1-2 napja olvastam itt:
egy idős körzeti drnő agydaganatból gyógyította ki magát az agykontrollal. ennek már 10 éve és jól van, dolgozik!
ez nem ámítás, nem ő az egyetlen példa hála égnek:) MINDEN, BÁRMI elérhető az agykontrollal:)
Nekem segít.
Egészséges vagyok!
Minden rosszban meglátom az azonos értékű jót.
Akkor menj és fuss!
Hogy miért? Mert jól esne!
Hol van még a nap vége?
Nem viccelek, menj!:)
tessék :)
További ajánlott fórumok:
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- A pozitív gondolkodást lehet tanulni? Hogyan kell pozitívan gondolkodni?
- Légy boldog, vonzd be a jót az életedbe, gondolj pozitívan! DE HOGYAN??
- Azt mondják, hogy túl negatívan gondolkozunk. Cáfoljuk meg! Minden nap 4 jó tulajdonságot írjatok magatokról!
- Esküszöm,már azon gondolkozom,hogy ruhában tusolok...
- Megint nem lettem kész. Azon gondolkozom, hogy itt kéne...