Hogy lehet jól felkészülni az érettségire? (beszélgetés)
Mára terveztem egy bulit,és kiderült,hogy tegnap volt,úgyhogy ez kimaradt!
de majd a föci után!!!!:))))
Köszi! További sikereket !
Jó időbeosztást, s egy kis buli is talán belefér...
Itt vagyok!
a németem elég jólett szerintem!De majd biztosan június 6-án tudom meg az eredményeket!
Márcsak a föci írásbeli van hátra,az kedden lesz!Addig pihi,és tanulás!
Kitartóan melletted vagyunk.
Néha kukkants be, s számolj ber róla, milyen volt. köszi.
Úgy döntöttem már nem mondom semmi konkrétat,mert a magyart is elkiabáltam!
Nem volt túl egyszerű,de túl nehéz se!Az biztos,megbukni nem fogok!:)
Pénteken is tessék szorítnai nekem!...jön a német:)
Olyan aranyos vagy!
Bár így lenne!Legfeljebb majd októberben újra itt leszek!:(
Holnap töri!Még átolvasom a szóbeli tételeket,meg átnézem '56-ot, meg az Úniót!Azt mondták,hogy ezek várhatóak!Majd meglátjuk!
Reméljük, mégsem lett olyan borzasztó. S megsúgom, minden tanárnak van + - 5 pontja, amit adhat a tanulónak szükség esetén, amit megindokolhat az előző 4-5 évvel.
Fel a fejjel, ne foglalkozz a matekkal, jöjjön a töri!
S a végére majd egy nagy bulit kívánok!
Nagyon rossz lett!!:((((((((((
Azt hiszem mehetek matekból is szóbelizni!Nagyon nehéz volt,csak lestem,mint Rozi a moziban!
Ez nem jött össze!
kiváncsi leszek a holnapi törire!
Nagyon nem tudok azzal variálni,hogy melyiket oldjam meg előbb,mert 2 része van,az eslő részben a 2-3 pontosak,a második részben az 5-6-7-...12-16 pontosak!
De pozitív vagyok már!!!!Menni fog!!!
Nem biztos ,h ez a jó stratégia.Inkább azt oldd meg elöbb,amin látod,h menni fog,tudni fogod.
Nekem meg oda a gépem egy héttel az infó érettségim elött!!:(( Na,ez a szivás!
köszönöm!!!
Igyekszem kipihenni magam,ma már nem tanulok!Csak is pihenek,és lelkiekben felkészülök a holnapra is!
Hát itt vagyok!köszönöm,hogy szorítottatok,remélem a többi vizsganapon is fogtok!:)
Ezt túléltem!
Nem volt nehéz!Aki még nem hallotta volna,volt Ady-Csokonai vers összehasonlítás,egy kortárs novella elmezés,és egy irdoalomtól független érvelés!...én természetesen az érvelést választottam.most úgy érzem,hogy jól sikerült,a szövegértéssel együtt a 3-as szerintem meglesz!
holnap matek!Remélem arról is így fogok beszámolni!
Szorítunk!!!
Egy bazi nagy kalappal!!!!
ÁÁÁÁÁÁ!Már kevesebb és másfél óra!!!!!!
Tényleg szorítsatok!!!
sikerülnie kell!
Ma mindenki nektek szorít!
Sok sikert!
Az érettségi előtti szombatot végigittam, végigaludtam... Vasárnap délután tanultam, de csak törit, mert töriszakos volt a vizsgaelnök... Aztán gondoltam megnézem legalább a biosz tételcímeket, és nem találtam azt a kicseszett papírt. A tanárt mégsem hívhattam fel vasárnap este, hogy legalább a címeket mondja meg. :)))
De igen, "Repetitio est mater studiorum!" Demagóg de igaz, szóval tanulj+tanulj+tanulj, és ha már nagyon megy, akkor ismételd át! :)
Sikerülni fog, mert akiben már ennyi lelkiismeret és aggódás van, annak tutira nagyon szuperül össze fog jönni.
Szorítok!
Szorítunk!!!
Kérjük majd az eredményeket!!! :))))
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet főiskolára, egyetemre bekerülni ha kb. 20 éve érettségiztem?
- Hogyan lehet felkészülni történelem írásbeli érettségire legjobban?
- Hogy lehet leküzdeni az érettségire való felkészülés időszakában a feszültséget?
- Érettségi felkészülés - társadalomismeret emelt szint
- Elég ennyi idő az emelt szintű érettségire való felkészüléshez, ha szinte 0-ról kezdek? (biosz és kémia)
- 3 év kihagyás után lehetséges felkészülni 9 hónap alatt a biológia érettségire? (középszint)