Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tudja valaki, hogyan kell a sült gesztenyét elkészíteni úgy, hogy az a belső szőrös burok is lejöjjön róla? fórum

Tudja valaki, hogyan kell a sült gesztenyét elkészíteni úgy, hogy az a belső szőrös burok is lejöjjön róla? (tudásbázis kérdés)


7. s700
2010. nov. 24. 20:22
És hány fokon, milyen beállítással sütitek (alsó-felső sütés, légkeverés...), mennyi ideig?
2009. okt. 21. 14:34
Áztasd be előtte, mielőtt sütöd. Vágd be a tetejét, úgy süsd.
2009. okt. 21. 12:24
sajnos akkor rossz gesztenyét vettél. anyósom azt mondta, hogy az oltott és nagy szemű a jó. vagy még nem sütötted elég sokáig.
2009. okt. 21. 12:18
Igen, a héj lejön, de alatta van egy szőrös burok, az nem akar lejönni:(
3. névjegy82 (válaszként erre: 2. - 5e76004fb5)
2009. okt. 21. 12:17
Köszi ez nekem is hasznos ötlet!!
2009. okt. 21. 12:11

Késsel be kell vágni, de csak a burkot, így sütéskor könnyebben lejön.

a gesztenyét sütés előtt ajánlatos megúsztatni, így a kukacosak feljönnek a víz felszínére.

2009. okt. 21. 12:09
Tudja valaki, hogyan kell a sült gesztenyét elkészíteni úgy, hogy az a belső szőrös burok is lejöjjön róla?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook