Hogy fogják hívni születendő babádat? (beszélgetés)
Nálunk már egyszer majdnem aktuálissá vált a kérdés és akkor megbeszéltük, hogy, ha fiú lesz akkor Nándornak, ha lány akkor Angélának fogják hívni.
ha lány akkor Liliána,ha fiú akkor Krisztián
Kornél. Ha kislány lenne, Jázmin lenne.
Nekünk úgy tűnik, hogy kisfiunk lesz, Máténak fogják hívni, bár a férjem húzta az orrát.......
Ha mégis kislány, akkor Boglárka lesz.
Már van egy Kittink:-))))
Mi egy éve próbálkozunk összehozni egy babót, de a neve már megvan
Lány: Vanda Mária
Fiú: Egon Ede
Múltkor azt álmodtam, hogy Péter. Pedig Zoltánt beszéltünk a férjemmel. HA lány DEbóra, vagy Rebeka.
Nóra lesz a drága. Remélhetőleg a hátralévő másfél hónap alatt már nem kukacosodik meg, ha mégis, akkor Barnabás lenne.
jó választás! :-)
(az én gyerkőceimet is így hívják :-P)
Ha esetleg lenne még egy lányom, őt valószínűleg Zsófinak hívnák, mert ez passzol a legjobban a párom vezetéknevéhez, de sok más is tetszik. Fiúnévben a Milán, de ez nagyon nem megy a vezetéknévhez. :-S
A mi kisfiunk, aki talan meg az iden erkezik a Quentin nevet kapja. :)
Nagyon remelem, hogy hamarosan aktualissa valik nalunk is a kerdes! Ha fiu lesz, a Nimrod nevet kapja, ha lany, akkor Napsugarnak fogjak hivni. Mindenkeppen az osi magyar nevek kozul akarunk valasztani, s jelenleg ez a ketto tetszik a legjobban. Szoba johet meg az Attila, Botond, Csillag, Reka, Virag nev is.
Ja egyszer még egy kislányunk lesz akkor Tóth Panna Jázmin lesz.
Elvileg kisfú és Ármin Larion lesz
ha mégis lány akkor Larina Mínea
unokaöcsémet Noelnek hívják!Nononak becézik!
Nekem a Noel is tetszik, de nem becézhető.
Az en kisfiamat Koppanynak hivjak, de tetszik meg az Avar, Balint, Nimrod nev is.
A lanynevek kozul a Viktoria, Iringo, Panna, Virag tetszik.
Ha lányom lenne, Lilien esetleg (Lilien Panna)
ha ikrek (stimulálva leszek, szóval esély van rá), akkor Zsófi, de tetszik a Szofi változata, csak az nem túl magyaros :(
Ha fiú, Balázs, ha fiúk :), akkor Balázs és Benedek, vagy Barnabás. A Balázs tuti.
Név van bőven, csak jöjjön/jöjjenek!!!!
Ha lány, akkor Zoé, ha fiú Kristóf. Bár még nem aktuális, de már szeretnénk!
Ha lányom lesz a Nelly nevet szereném adni neki.
Ha fiú akkor mint az apuka a Tamás nevet fogja viselni.
Remélem nem kell sokat várni a bébire (lombikprogram közepén vagyunk.)
Kisfiúnk Botond lett, a férjemmel együtt szerettünk volna neki mindenképpen ősi magyar nevet választani.
Ha lány lett volna akkor a Borit (Borbála) adtuk volna.
Persze még minden megtörténhet...:)
nekem is a Luca tetszett, de kiegyeztünk a Dorkában. fiú nevek közül nálam a Samu volt a nyerő, férjemnek nem tetszett, igy lett a kisfiunk Barnabás.
Én csak álmodozom, mert nekem nem lehet babám.:((
Ha lány: Anna, Júlia vagy Éva lenne a választékban.
Ha fiú: Tamás, Thorsten, Dániel és a Kedves neve lenne a listán.
Ha lesz még, márpedig szeretnénk ha sikerül kislány akkor Kornélia Petra,de a Réka is tetszik, ha fiú lenne akkor a páromnak a Balázs tetszik nekem nem annyira de majd megeggyeznénk..Remélem sikerülni fog:)Van már két fiúnk, Péter és Kornél, gyönyörűek és szeretem őket nagyon..Kis ördögök..
Fiú lesz,Tamás,de ha lány lett volna,akkor Annabella.
Még odébb van, de természetesen gondolatban már megvan:
lány - Karola
fiú - Zuárd
Ha lány lesz Szabina,ha fiu akkor pedig Hunor.Ezek a nevek mindkettönknek tetszenek:)
Ha lesz még , márpedig lesz :))), akkor Maja :)
Ha fiú Áron vagy Ármin, ha lány Petra vagy Rita lesz, persze egyáltalán nem biztos, még van időnk dönteni. A fiunk Dávid.
További ajánlott fórumok: