Hogy csavarjam el a fejét? (beszélgetés)
10. 673567bc24 (válaszként erre: 9. - 4278f24526)
2009. okt. 4. 19:59
szépnek szép...csak :)))
9. 4278f24526 (válaszként erre: 1. - Reménytelen?)
2009. okt. 4. 19:57
Szia! Most én is a hódító korszakomat taposom.. Hát amit tudunk tenni, hogy nagyon a maximumot hozzuk ki magunkból (ugye a szemük fejletteb, mint az értelmük.. :) Mivel mostanában kissé le voltam pusztulva a sok edzés miatt, így szerdától elkezdtem járni szoláriumba, elmentem a kozmetikushoz, fodrászhoz, vettem 1-2 nagyon csini nadrágot, felsőt, finom parfümöt, stb.. Már csak arra várok, hogy meglásson így ;)
A külsőségeken kívül nagyon felperzseli a vágyat egy kettesben eltöltött finom gyertyafényes vacsora otthon, vörösborral vagy pezsgővel, aztán egy egyéni hastáncprodukcióval vagy hasonlóval megkoronázni az estét, esetleg egy finom masszázs.... ;)
Nincs az a pasi, akit ezzel ne lehetne elcsábítani! ;)
8. 673567bc24
2009. okt. 4. 19:54
aha-mindig add önmagad!Sosem vált be!!!!Ha színészkednék,elvennék ebből-hozzátennék abból,tuti sikerem lenne! :)
7. 60f38ac606 (válaszként erre: 1. - Reménytelen?)
2009. okt. 4. 19:53
Mik azok a jelek, amik miatt úgy gondoltad, nem akarja 100%-osan?
6. d3c6e89fee (válaszként erre: 5. - Fiatal nő)
2009. okt. 4. 19:52
Hmm ez fura.
5. Fiatal nő
2009. okt. 4. 19:49
Nekem sosem volt rózsaszín köd, pedig már 2 éve együtt vagyunk a párommal és nagyon szeretjük egymást... Én valahogy két lábban a földön, reálisan voltam/vagyok szerelmes. Vannak ilyen emberek is...
4. d3c6e89fee (válaszként erre: 1. - Reménytelen?)
2009. okt. 4. 19:48
Ha nincs bizsergés, meg rózsaszín köd már az elején akkor kár folytatni, utána nem lesz jobb szerintem.
3. Papp Szilvia
2009. okt. 4. 19:09
:) aranyos amit írsz. Egy hónap után legyél csak simán önmagad, ne akarj többet mint amit kapsz és tényleg az a legfontosabb hogy csak olyan legyél mint amikor nem vagy vele, mert hiába mutatsz neki mást, azzal csak egymás idejét pazaroljátok(képletesen). Érezd jól magad, csináljatok olyanokat mik mindekettőtöknek jók, legyél nyitott és ne erőltess semmit:)
2. Zandyka
2009. okt. 4. 19:04
Jön ösztönösen, ne görcsösen erőltesd. Én anno az exemmel az első hónapot úgy töltöttem, minden hétvégén "mostaztánörökrevége!!!" volt...Aztán lett belőle 5 év...
1. reménytelen?
2009. okt. 4. 18:50
Egy hónapja vagyunk együtt a párommal. Ma reggel szakítottam vele, mert nem mindig érzem azt, hogy 100%osan akarná. Délután jött, hogy kezdjük újra. Belementem. De mit tegyek, hogy jól működjön? Vagy ennyi idő után normális, hogy még nincs az a nagy szerelem? De hogy hódítsam meg? Mert én érzek valamit. Ha folytatjuk, és ő nem fog, akkor fájni fog. Ha nem adok neki még egy esélyt bánni fogom. Hogy édesgessem magamhoz? Hogy lehet elcsavarni a fejét? Tudom nem ez egy nő dolga, de ez is. Vagy hagyjam a francba? Nem ér ennyit? Segítsetek!
További ajánlott fórumok:
- Megfordult már a fejetekben, hogy a barátnőtök nem százas?
- Ti mit csináltok, ha úgy érzitek, hogy összecsapnak a fejetek felett a hullámok? Munka, magánélet, stb...
- Lányom tollal összefirkálta a babája fejét! Hogyan/mivel szedhetném le?
- 7 hetes babám még nem tudja megtartani a fejét ha hanyattfekvésől felhúzzák.Hogy segithetnék?
- Milyen praktikával, gyakorlattal tudok segíteni a babámnak, hogy kiemelje hason a fejét?
- Hogy kell megpucolni a bárány fejét?