Hisztek abban, hogy ha valamit nagyon akarunk elérhetővé válik? (beszélgetés)
Ok.aláirom...viszont itt a hangsúly nem ezen van!
DE azért kösz!Ha hibázok,elismerem! :-)
gyerekek, ez a szerelembe is így van...?
ha nagyon akarom Őt, akkor elérem... nem hiszem... :(((
Szerintem is igy van!
Csak én nem tudok külömbséget tenni a szivből akarás és a görcsös akarás között!Azt hiszem nálam ez a baj!
Tegnap nagyon erősen akartam, hogy az egyik apukával találkozzam a legkiseeb is számít boltban, mert a fia az iskolában hagyott egy értékes dolgot (magamhoz vettem, nehogy eltűnjön). A pénztárnál előttem kettővel állt az apuka.:-)))
Nagyon nagyon akartam, hogy találkozzunk.....bejött. De hogy mennyire hiszek benne..... Eddig még huiába akartam valamit nagyon nagyon, nem jött be. Egy esemény miatt meg.....
Minden összefüggésben áll mindennel.
Nemrég a haverom nagyapja tehernek érezte magát a családban és a család is tehernek érezte őt!!!
Pedig kedvelték egymást, csak ugye a rigolya...
Nos, már mondtam a haveromnak hogy készüljön fel mert ilyenkor elképzelhető hogy halál fog történni.
Rá 3 napra éjszaka felhívott engem hogy a nagyapja felkötötte magát.
Tudom durva eset, de itt is a vonzás törvénye zajlott.
Mindkét oldal terhesnek érezte a kapcsolatot és ezáltal erősebbé vált a vonzás törvénye, majd végül megvalósult...
nekem folyamatosan sikerül. mióta hallottam erről konkrét példák
-aggódtam, hogy ne törjön le a körmöm, és két perc múlva le is tört. :)
-hazajövetelem előtt tökéletes találkozót gondoltam a párommal, és tökéletes volt :)
-munkát gondoltam magamnak, és lett munkám :)
-elállt az eső, amikor azt mondtam, h elfog állni az eső.
furcsa, de lehet benne hinni :)
Minden amiért válaljuk a felelősséget, az kockázatos. De ha játéknak fogjuk fel, akkor élvezet. A lényeg hogy ne legyen benne ragaszkodás.
És a vonzást soha ne használjuk negatív célokra mert visszacsap...
Tudatosan vagy tudattalanul az élet mindig reagál arra amilyenek éppen vagyunk. Ha "vesztesnek" könyveled el magad, akkor hiába vágyakozol valamire, nem fogsz szinkronba kerülni a megvalósulásával.
Ezért van az, hogy csak azok a dolgok sikerülnek, amire igazán szívből vágyunk. Mert ott már nincs kételkedés.
Én így találkoztam régi ismerősökkel, így jutottam el bizonyos helyekre, így ismertem meg egy idegent akiről sokat álmodoztam, és így közlekedek a bkv-n anélkül hogy találkoznék az ellenőrrel...
Sok példa lehet...
Ez a vonzás törvénye.
abszolút :)
Annamaris, tök igazad van :)
úgy jöttem haza Angliából, hogy hazajövök, azonnal lesz munkám, hazajöttem vasárnap reggel, és hétfőn már állásinterjún voltam, fel is vettek :)
További ajánlott fórumok:
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Ti hisztek az ima erejében?
- Ti hisztek ebben a dologban hogy"null-sík"?
- Mit akarunk mi - nők?
- Hogyan szoktátok az óvodai eseményeken készült képeket egymással megosztani, elérhetővé tenni?
- Tudnátok segíteni KFT névben? Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató cég lesz és nagyon sürgős. Családnevet nem akarunk.