Hiszek egy Istenben...? (beszélgetés)
Rengeteg bizonyságot kaptam róla, és én is tapasztaltam...
Honen tudod , hogy a srac apja uttana megtert.En nem tudom.Te honen? Ha jol emlekszem nem volt mas hivo a csaladjaba.Nem voltunk csak koszono viszonyba.Egyszer meghivot egy csoportal valkihez a baratai kozul.Ennyi. De nehany dolgot elmondot akor igy tudom , hogy imadkozot a szulei miat.
Nem, nem erre szamitot.Igazad van.Miert folytatom? Mert remelem klerdesek tevodnek fel bene, mert remelem megkeresia maga valaszat, mert remelem legalabb enek olvasasa miat, nem emberektol fogja varni a valaszt , ssot tudni fogja udvozito valas nincs
Mire gondolsz? A mostani válsághelyzetre, amit 3 évvel ezelőtt mondtam már, és akinek csak tudtam szóltam, és próbáltam felhivni a figyelmét? Erre gondolsz? vagy mire?
Sajnálom, hogy így alakult...
Gondolom, nem erre számítottál...
A jővőbelátáshoz semmi közöm-teljesen más szellem.
A prófétálás az ami rajtam megnyilvánulhat.
A jővőbelátás nem istentől származik és pontatlan.
A prófétálás a jővőbe mutat, és 100% pontos és mindig bekövetkezik.
Nem tudom. En nagyon ritkan talalkozttam velle.Nem egy gyulekezetbe jartunk.Nem is egy nyelvet beszeltunk akor.Es kb olyan 10 evel ezelot lattam utoljara.Azzal , hogy a jovobe latsz nem bizonyitasz semit.Ezt is kerdo jel ala helyezem.Nem alittom , hogy roszul itelek meg, viszont soka kerdo jel korulotted
Utána a srác édesapja azonnal megtért.
udok olyanról pl., ogy egy srác(20 éves körül volt) apja folyamatosan gúnyolta a nyelveken szólást, majd egyszer csak a srác (sosem tanul angolul) elkezdett angolul beszélni-és az apja elkezdett zokogni, ugyanis a gyerekkorából egy már elfelejtett incidenst mondott a srác neki-amiről senki nem tudott.
Nem az a lényeg te minek hiszel bármit is, hanem az a lényeg, hogy Isten mit gondol róla.
Semikep nem hinem.En egyetlen szemelyel talalalkozttam akirol el merem hini , hogy tenleg Istentol akpot ajandek volt a nyelveken szolasa
*A Szent lélrk munkáit mindig: gyógyulások, szabadulások, megtérések és prosperitás jellemzi.+Isten Igéjének hirdetése.
Szeretet=Szent Lélek=Agape
A Szent lélrk munkáit mindig: gyógyulások, szabadulások, megtérések és prosperitás jellemzi.
Ha csak az 1 Kor.14-re figyelsz-becsaphatóvá válsz. Az ellenség se úgy jön hozzád, hogy :hé figyi, én rosszat akarok neked-hanem a "szeretet köntösében".
Az a 13 resz es ott irja ha nyeveken szolok es profetalok is ha szeretet nincs benem semi vagyok.
Nem mondom , hogy nem dollgozik Isten igy, de en az ilyenekt nagyito alla teszem, mert jo esely az ilyesmi felfuvalkodasra_ a Satan a legjobb hamisito
Nem a te hited a mérvadó...
"Ha szeretet nincs bennem, mit sem érek én"
Megtalattam amit kerestem, meg nem sikerult most teljes figyelemel elolvasni: 1 KOR 14. ha ilyenel talalkozom 1 gyulekezetben, esaki gyakorolja olyan eletet is el, elhiszem hogy a Sz lelek munklkodik ott.
Nem elvárni kell, hanem adni.
Önként, tisztelettel, elfogadással.
Interneten te nem fogsz kapni. Hiszen sem tekintetet,hangsulyt, sem gesztikulációt,sem személyt nem hallasz nem látsz.
Akkor az Ó-magyar Mária siralom Todi Stabat Materével együtt :(
Sokkal tobb alazatot es szeenyseget varok az ilyentol mintaz atlagtol
Ez a te emberi lelkedből származó véleményed.Aminek a valóságtartalmára rá fogsz jönni.
Vannak emberek akik félnek a Szent Lélek vételétől. Hisz számukra ismeretlen...
Van egy igevers nem tudom pontosan hol , hogy aki hozza tesz vagy elvesz az Igebol itelet var rea.
Epen mert tisztelem azt amit tet es mert tudom , hogy onfl aldozo volt, nagyon sokat tet az emberisegert, olyan helyen ahova kevesen menenek irttam , hogy nincs joga senkinek elitelni.
Bar hiteben mint irttam ugy gondolom nem volt minden helyes, nem csodalkoznam , ha a menyben talalkoznank.Nem tudom.Az Isten tudja.
Oriasi aszony volt.Egy olayn no akire a Maria hivok buszkek lehetnek.Enek ellenere alittom a Maria hit reszerol is teves volt.
sajnos, de.
Meg van irva. És ha meg van irva-akkor..te is tudod.Minek ezt ragozni.
Ok maradjunk abban , hogy mindenkit gyozon meg az Isten arol mi a helyes.
Éhes voltam, ennem adtatok,
szomjas voltam, innom adtatok
ruhátlan voltam, felruháztatok,
beteg/fogoly voltam, meglátogattatok,
szomorú voltam, megvígasztaltatok,
(a teljesség igénye nélkül)
.... mi kell még?
Ne akarjunk már plébánosabb lenni a plébánosnál.
Terezz anyat senkinek nincs joga megitelni, de velemnyem szerint is vanak nem helyen valo dollgoka hitebe, nem Biblikusak
További ajánlott fórumok:
- Hisztek e Istenben?
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Akik csalódtak Istenben, Sátánba, Angyalokban, Démonokban, ezotériában, spiritualizmusban, stb...
- Hiszel Istenben?
- Akárhogy próbálkozom, már nem hiszek úgy Istenben, mint...
- Nem hiszek már sem Istenben sem a sátánban. Mindkettőből...