Hiányoznak elhunyt szeretteim. (beszélgetés)
Nekem is majdnem 10 éve hogy meghalt anyukám,mostanába is gyakran álmodok vele.
Anyukammal sokszor álmodtam a halála után most már ritkabbqn de eltelt már azóta majdnem 10 év.
3 éve halt meg apukám, 77 éves volt, iszonyúan hiányzik, annyira egyformák voltunk. Nincs nap, hogy többször ne gondolnék rá.
Nekem is hiányoznak, ahogy sok másnak is. Azt viszont nem értem, hogy erre a vallomásra miért adtak öten is kukoricát. Ha valaki azt írja egy vallomásban, hogy hiányoznak az elhunyt szerettei, az vajon miért büntetendő kukoricával? Csak kicsit elgondolkodtam rajta.
Nekem is olyanok, mintha élnének. A gyász része is másmilyen volt.
Én elég ritkán álmodok velük, de mindig olyanok mintha élnének és még én is fiatal vagyok.
Elhiszem,rossz lehetett..
Abban az időszakban mielőtt végleg megszakítottam anyámmal a kapcsolatot, hetente többször is rémálmom volt róla, hónapokon keresztül. Azt hittem megbolondulok, mondtam ilyen nincs… Pff, emlékezni se akarok rá.
Sajnálom :( Engem apám meg nagyapám kiskoromba molesztáltak stb. :( Már nem élnek,de ritkán apámmal álmodok,a nagyapámmal egyszer sem
2021-ben halt meg az apám, akkor már 10 éve nem láttam. Utána sokszor álmodtam róla, mindig szomorú dolgokat.
Az álmok megszűntek, azóta ébren fáj pokolian, hogy így alakult a kapcsolatunk 😞
Én még nem álmodtam velük konkrétan, de gyakran álmodok a kertről, hogy ott bandukolok, szedem a málnát a bokorról..ilyesmik.
Anyuékkal viszont gyakran álmodok. Ők ugyanolyanok, mint amikor éltek még, gyakran még jobbak is :)
Ti szoktatok velük/róluk álmodni? Én igen,elég gyakran. Olyanok mint mikor éltek? Az én álmaimban igen.
Elhiszem. Nekem anyai nagymamám volt a kedvencem,86 éves volt.
Megkérdezhetem miértt nem voltál nyaralni nagymamádéknál? Értem. Hát,igen hiányoznak sokan..
Nekem is minden egyes nap eszembe jutnak. A forró nyarak, amikor a kertben kislányként kukoricát morzsoltam, tojást gyűjtöttem. Rengeteg munkát elvégeztem ott, velük, mégis minden egyes répa vagy borsóvásárlásnál megkönnyezek.
Milyen jó is volt. Emlékszem papa reggeli kávéjának végét én ihattam meg 4-5 kockacukorral. Mindig szólt a mulatós zene is.
:)
Kedvenc nagymamám 45 éve halt meg 70 éves volt, sokszor eszembe jut.
Gyerekként csak édesapám anyját ismertem nagymamának, de soha nem voltam náluk nyaralni. Gyerektáborban voltam vagy csak a lakókörnyezetünkben lógtam nyaranként. Viszot nekem is hiányoznak akiket szerettem, de már csak a szívemben élnek.
Én sajnos nem leszek nagyszülő mivel gyerekünk sem lehetett :(
Nagyszülő még lehetsz és akkor átvitt értelemben megtapasztalod. Fájó és örömteli lesz egyszerre, mert megtudod, mit vesztettél, de közben nagyon sokat adsz az unokádnak.
Megértem, nekem soha nem volt nagymamám, csak egy nagypapám volt és ő nem törődött velem. Én is szívesen kipróbálnám milyen a nagyszülővel valamilyen élményt megélni, de erre nincs lehetőségem.
További ajánlott fórumok: