Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hiányoznak elhunyt szeretteim. fórum

Hiányoznak elhunyt szeretteim. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Érdekes73)
júl. 9. 08:47
Nekem is majdnem 10 éve hogy meghalt anyukám,mostanába is gyakran álmodok vele.
júl. 6. 20:44
Anyukammal sokszor álmodtam a halála után most már ritkabbqn de eltelt már azóta majdnem 10 év.
22. Spikey
júl. 5. 13:00
3 éve halt meg apukám, 77 éves volt, iszonyúan hiányzik, annyira egyformák voltunk. Nincs nap, hogy többször ne gondolnék rá.
21. fokhagyma (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 5. 10:14
Nekem is hiányoznak, ahogy sok másnak is. Azt viszont nem értem, hogy erre a vallomásra miért adtak öten is kukoricát. Ha valaki azt írja egy vallomásban, hogy hiányoznak az elhunyt szerettei, az vajon miért büntetendő kukoricával? Csak kicsit elgondolkodtam rajta.
20. Simi55 (válaszként erre: 19. - Zena01)
júl. 4. 18:42
Nekem is olyanok, mintha élnének. A gyász része is másmilyen volt.
19. zena01 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 4. 18:03
Én elég ritkán álmodok velük, de mindig olyanok mintha élnének és még én is fiatal vagyok.
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - ~ Luna ~)
júl. 4. 17:18
Elhiszem,rossz lehetett..
17. ~ Luna ~ (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 4. 14:35
Abban az időszakban mielőtt végleg megszakítottam anyámmal a kapcsolatot, hetente többször is rémálmom volt róla, hónapokon keresztül. Azt hittem megbolondulok, mondtam ilyen nincs… Pff, emlékezni se akarok rá.
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - ~ Luna ~)
júl. 4. 14:19
Sajnálom :( Engem apám meg nagyapám kiskoromba molesztáltak stb. :( Már nem élnek,de ritkán apámmal álmodok,a nagyapámmal egyszer sem
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Simi55)
júl. 4. 14:16
Értem :)
14. ~ Luna ~ (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 4. 14:12

2021-ben halt meg az apám, akkor már 10 éve nem láttam. Utána sokszor álmodtam róla, mindig szomorú dolgokat.

Az álmok megszűntek, azóta ébren fáj pokolian, hogy így alakult a kapcsolatunk 😞

13. Simi55 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 4. 14:09

Én még nem álmodtam velük konkrétan, de gyakran álmodok a kertről, hogy ott bandukolok, szedem a málnát a bokorról..ilyesmik.

Anyuékkal viszont gyakran álmodok. Ők ugyanolyanok, mint amikor éltek még, gyakran még jobbak is :)

júl. 4. 13:57
Ti szoktatok velük/róluk álmodni? Én igen,elég gyakran. Olyanok mint mikor éltek? Az én álmaimban igen.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Simi55)
júl. 4. 13:55
Hát igen :)
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Érdekes73)
júl. 4. 13:54
Elhiszem. Nekem anyai nagymamám volt a kedvencem,86 éves volt.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Violka)
júl. 4. 13:53
Megkérdezhetem miértt nem voltál nyaralni nagymamádéknál? Értem. Hát,igen hiányoznak sokan..
júl. 4. 13:11

Nekem is minden egyes nap eszembe jutnak. A forró nyarak, amikor a kertben kislányként kukoricát morzsoltam, tojást gyűjtöttem. Rengeteg munkát elvégeztem ott, velük, mégis minden egyes répa vagy borsóvásárlásnál megkönnyezek.

Milyen jó is volt. Emlékszem papa reggeli kávéjának végét én ihattam meg 4-5 kockacukorral. Mindig szólt a mulatós zene is.

:)

júl. 4. 13:08
Kedvenc nagymamám 45 éve halt meg 70 éves volt, sokszor eszembe jut.
júl. 4. 12:45
Gyerekként csak édesapám anyját ismertem nagymamának, de soha nem voltam náluk nyaralni. Gyerektáborban voltam vagy csak a lakókörnyezetünkben lógtam nyaranként. Viszot nekem is hiányoznak akiket szerettem, de már csak a szívemben élnek.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Csudabogi)
júl. 4. 12:36
Én sajnos nem leszek nagyszülő mivel gyerekünk sem lehetett :(
júl. 4. 12:35
Értem. sajnálom.
3. csudabogi (válaszként erre: 2. - Antiteista v.á.k.)
júl. 4. 12:24
Nagyszülő még lehetsz és akkor átvitt értelemben megtapasztalod. Fájó és örömteli lesz egyszerre, mert megtudod, mit vesztettél, de közben nagyon sokat adsz az unokádnak.
júl. 4. 12:20
Megértem, nekem soha nem volt nagymamám, csak egy nagypapám volt és ő nem törődött velem. Én is szívesen kipróbálnám milyen a nagyszülővel valamilyen élményt megélni, de erre nincs lehetőségem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook