Hétezer forintos hajecetet használok a hajamra (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Van kifejezetten hajra való, szappan állagú sampon!
Pl a DM-ben is.
Vannak hajecetek. Én Yves Rochert használok, málnaeceteset. Tényleg jó.
Illatát is szeretem. Mondjuk nekem a málnaecet "nagy szerelem", évek óta azzal tisztítok, mosogatok, csak az "békás" márkájú.
Csak 10-20 % -os van.
Almaecet 5%.
ha ma 7ezer penz, az nem a draga. En annyiert,vagy tobbert 15eve adtam el a kezzel szamsorozott gyumolcseceteket. magamnak meg vettem parfum aron is 40 eves balzdameceteket.
szerintem hajra pancdolni pazarlas, mart ha jo, akkor az izuk kivalo.
a hajjal annyit csinal, hogy a kis szaru pikkelyek lezarnak a pH miatt, es konnyebb fesulni. de erre modernebb keszitmenyek is vannak.
locsolhatsz sort is a hajadra.
es mindig van hely, ahol lehet dragabban is kapni
Olcsó húsnak híg a lev- Jól behülyittek, azok a csilógó dolgok nem arany benne
Normál 20-40% os esetet megfelelően higitani és tökéletes lesz a haj. Ezt már nagyanyáink is tudták
Ecettel öblítette le anyukám a hajam mindig, utáltam.
A hajamnak nem ártott. Igaz sima étkezési ecet volt.
Csak azon gondolkodtam, miből készül az említett ecet?
Oldja vízkövet. Ha nem tudnád, attól fakó is lehet a haj.
Természetesen irónia, bár olvastam ezt.
További ajánlott fórumok:
- Avon kozmetikumokat használók fóruma!
- Reformélelmiszereket használok! Mit? Hogy? Miért? Osszuk meg tapasztalatainkat.
- Mit tegyek, hogy ne vizesedjen a fal, ne párásodjon az ablak és ne penészedjen minden? Szavo sprayt használok, de hetente kell, az a baj.
- Zepter-t használók, segítsetek, ég, amit belerakok, mit csinálok rosszul?
- Miért van az, h egyedül élek és 12-13köbméter vizet használok két hónapra, pedig nem mosok, és nem főzök?(5napja új óra, és már 1köbméter)!!
- Zsiros aknés az arcom, ilcsi feketeszappant és kénes krémet használok, szerintetek mennyi idő múlva várhatok javulást?