Helyettem senki más nem fog lefogyni! (beszélgetés)
Akkor most te sem eszel kenyeret??
Aaahh...
Abonett? Rizs? Krumpli?
Milyen sportot űzöl? :) Torna otthon? Vagy valamerre?
hajrá!!!
Mikor vágsz bele? Ma? Vagy holnap? Nem érdemes halogatni!
Már ma kezdj el tornázni, vagy kevesebbet enni :) Vagy figyelj oda jobban arra, hogy mit eszel!
Mert mi mind fogyni fogunk!
Mai ígéretek?
Lányok, mit ígértek nekünk a mínusz kilók elérése érdekében?
Egy kis torna? Vagy no kaja este 6 után?
Mik az ígéretek?
Én megígérem, hogy vacsira max 350 kcal-t eszek. És hogy ma is tornázok 45 percet.
Valaki még?
helló csajok! hú, de pörögtök, ez kell nekem! :-)
na hát én mondhatni szakaszokban fogyok/fogytam. kb. 3 éve ment le rólam 10 kiló, ekkor olyan környezetbe kerültem, ahol több zöldséget, gyümölcsöt ettek a környezetemben. emellett közre játszott egy magánéleti válság is és valahogy leszoktam a kajafüggőségről. ez után kb. egy éve váltottam életmódot, olyan életvitelre tértem át, mint amit Miaúú is folytat és megszerettem a sportot. ez be is vált, bár nem fénysebességgel, de pár hónap alatt leadtam még 5 kilót, 2011 szilveszterre 61 kiló voltam a 170 centimhez. az utóbbi időben viszont sokszor engedek többet magamnak a kelleténél, a mérleg csak 1-1,5 kilóval mutat többet, viszont úgy érzem ideje szorosabbra fogni a gyeplőt :-) emellett régebb óta tervezem, h megnézem hogy mutatnék 58 kilóval, remélem a jó társaság, a közös célok és egymás ösztönzése segíteni fog! :-) hajrá mindenkinek!
hehe :) mindenkinek addig nagy a szája, amíg ki nem próbálja :P
apropó, mi lesz az ebédetek?
ezek érdekes dolgok
mert itt a hoxán többnyire olyan emberekkel találkozunk, akik fogyóznak, vagy sportolnak valamit, vagy törekszenek arra, hogy egészségesebbek legyenek. ezért is kérdeztem.
nekem sajna itt, ahol most lakom, nem sok ismerősöm van.
egy másik régióból jöttem ide, nincs sok barátom erre felé. csak a neten. Szóval nincs úgy erről tapasztalatom.
És szerintetek a mi gyerekeink ilyen felfogásban fognak felnőni?
Úgy értem, hogy a mi generációnk most rájött arra, hogy ez nem jó, és a mi gyerekeink már abban fognak felnőni, hogy az egészség fontos! És nem akarnak majd annyira mekibe menni, meg hotdogot enni, ... vagy azt mondják majd, hogy éljen amerika és a junk food. :(
Pocsék érzés volt az, amikor sokszor kinevettek a családtagjaim, amikor pl. kocsiról bicajra váltottam, vagy megemlítettem, hogy futni voltam... ilyesmi.
Szerintük totál semmi értelme.
Ha van étvágy, had egyen, úgy egészséges.
Szerintem amikor a Híradóban az egészséges életmódról beszélnek, a lakosság többsége nem tudja mi az. Vagyis sejti: almát enni egész nap és éhesnek maradni.
És arról nem beszélve, hogy az én családom (de másé is!!!!!) olyan idióta felfogásban van, hogy: egyen a gyermek, akkor nem beteg.
Pfff...
Tuti növőben van!!
Állítólag anno nagyanyáink is ugyanígy gyűrték a fogyit, mint mi napjainkban. :)
A kajákban egyre több a méreg, a hízlaló cucc, amitől kívánok a többit... "még többet"... pl.kólák nem oltják a szomjadat, csak még többet kívánsz inni belőle. Mekis cuccok: úgy vannak kitalálva, hogy ne lakj jól... még, még többet kérj. Tele vannak édes cuccal, amitől éhes maradsz... stb.
Mozgás: totál ki vagyok akadva, hogy Debrecen mellett 15-20 km-re szinte ciki a torna, a mozgás! Komolyan! Itt csodának számított, hogy egy egy csaj kijött hozzánk zumbát tartani.
Küzdősport? 2 srác/10 km-es körzetben!
Se a gyerekek, se a felnőttek!!
Bekerültem anno Debrecenbe, csak lestem, hogy tizenévesek már sok-sok éve karatéznak, boxolnak, stb. mifelénk bezzeg????! Kisváros, de nem elmaradott... bár, ebben igen.
Amit ismernek, az a foci. :)
Konditerem??? Srácoknak egy helység, ahol gyúrhatnak. Ennyi!
Futni az utcán????! PPff... mindenki bambán bámul szerencsétlenre... és gondolkoznak, hogy ez meg minek fut???!
Komolyan!!!
Úszás???! Itt az emberek többsége úszni sem tud... nemhogy a gyereke... :S
egyébként erre egy kicsit jobban kitérve, szerintetek manapság egyre több a túlsúlyos ember, és számuk még növőben van, vagy elérte már a társadalom azt a szintet, hogy rájött, hogy ezek a kaják rosszak, hizlalnak, stb és a szám csökkenőben van?
Szóval arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek a lakosság fejében tudatosak ezek a dolgok? Hogy egészségesen kell élni, és mozogni is kell. (és itt is most bejöhet az is a témába, hogy az egészséges életet nem lehet megfizetni, de ezt azért cáfolnám részben majd, ha előkerül :))
Ez már közelít a profi szinthez!
Ez tök jó! :)
Ha csak minden második ember így cselekedne... nem lenne annyi túlsúlyos ember! :)
azt mondják egyébként a hozzáértő szakemberek, hogy ha egyik nap sokat tornázol, akkor a másnapi pihenési idő alatt érik be a torna gyümölcse :D
ha nincs pihenés, akkor nem ért annyit a torna sem.
ezt legalábbis gyúrás kapcsán olvastam, de ugyanúgy érvényes lehet más tornákra is.
Mint ahogy az is, hogy nem akkor fogysz és égeted el a sok kalóriát, és zsírt... amikor tornázol, hanem az azt követő este. :) Tudományosan bebizonyították. :)
Nekem az vállt be,hogy reggelire és délben eszek bármit,utána már csak fehérjealapú ételt eszek,ha megéhezek.
Tojás,hús,hal,sajt,kefír,túró tojás,köret nélkül.Általában a vacsorát kihagytam és ha mégis nagyon megéheztem akkor ezeket a fehérjealapú ételeket ettem.
Azért prbáltam kihagyni a vacsorát,illete a vacsorám az torna vol:-)
De már kb 1,5 éve eszek mindent (vacsit is),és tornával kompenzálok.
Már tudok kalkulálni,hogy kb 2 szelet csokitortt,és 4 szelet citromos álom nevezetű sütit,hán perc kardióval tudok le,hogy reggere ne változzon a súlyom.
Lényegében ez is kalóriaszámolás,csak én nem az ételeket számolom,hanem a tornáimat:-)
Lehet nekem is erre a minden másnapi dologra kellene ráállnom. Csak kezdenem kellene már... :)
Nyáron annyira másabb volt: későn sötétedett. Ugyanennyit melóztam, de hazaértem és még akkor kezdtem pörögni (kertrendezés, mikor mi... +torna!), de most... :S Fázom, sötét van... :S Hazamegyek még be kell gyújtanom, le vagyok eresztve, mint egy lufi.
Aaahh...
Uh, nagyon ügyes vagy...
:)
További ajánlott fórumok:
- Ítéld meg a szitut, hogy döntenél helyettem?
- Telefonprobléma. Miért fizeti helyettem? Mit tehetnék?
- Segitene nekem valaki 1 vigasztaló levél irásában?(nem azt kérem, h ird meg helyettem hanem csak 1 pár tippet szeretnék)
- Ha szólok a postán, hogy ne dobjanak értesítőt a csomagról és ne vegye át senki helyettem, megteszik?
- Van olyan pesti cég akik valamennyi összegért elintézik helyettem a baba papírjaival és az ellátásokkal kapcsolatos hivatalos teendőket?
- Megcsinálja-e helyettem a NAV az adóbevallásomat akkor is, ha 2013.12.15-től TGYÁS-on vagyok?