Háztartásban felgyülemlett hulladékból találjunk ki valami hasznosat.. (beszélgetés)
5. vereskati
2009. febr. 3. 13:27
Amikor még gyerekekkel foglalkoztam, a wc-papír-gurigákból mindig tudtunk alakokat formálni, - most jön a húsvét,- remek nyuszikat csináltunk. Ilyesmire gondolsz?
4. Szuzan (válaszként erre: 2. - Vereskati)
2009. febr. 3. 13:27
Pl :karácsonykor süti recepteket keresgéltem,és rátalálltam a habrollóra.Igen ám ! De ahoz forma kell.Kicsit lapozgattam aztán rátalálltam,hogyan kell készíteni.Kartonlapból,esetleg a háztartási parírtörlőkendönek a gurigájából el is lehet készíteni ,olymódon,hogy kétfelé vágni erősen feltekerni kicsire,és alufóliába tekerni.És készen van a habrolló formája.Kipróbálltam és szupi sütikét sütöttem a családnak.Szóval ilyen ötleteket várok.
3. Szuzan
2009. febr. 3. 13:23
Kíváncsi lennék,hogy a háztartási hulladékokból ,miket szoktatok készíteni?Nekem van egy két ötletem,de várok még jobbakat.Segítsünk azoknak akiknek eszébe sem jut.
2. vereskati
2009. febr. 3. 13:22
Mire gondosz?
1. Szuzan
2009. febr. 3. 13:21
Háztartásban felgyülemlett hulladékból találljunk ki valami hasznosat.használlható okosságokat,bármit.
További ajánlott fórumok:
- Milyen háztartási munkát végeztél legutoljára?
- Vegyi árú, háztartási papír áru, egyéb(pl seprű)
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Tengerimalac a háztartásban - tapasztalatok, élmények?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Vezeted a háztartást, gyereket nevelsz, hogy jut idő magadra?