Házhozjövő angol tanár Bp-en (beszélgetés)
Szia!
Nekem volna egy, aki sokat dolgozott külföldön, így a beszéd perfekt, a nyelvtan is!
Inkább érthetőbb, "józan paraszti ésszel" tanít, türelmes és kedves,
Házhoz is megy, de hozzá is lehet menni, rugalmas.
Már több gyerkőcnek bejött. :)
pedig érdemes kísérletezgetni, sosem lehet tudni, hol talál rá az ember aranybányára. Eddig mindig magam találtam rá minden jóra életemben. :)
Nehéz nagyon egyébként mostanában tanítványt találni. Egyik bnőm is sokat panaszkodik. Spanyolt tanít.
Ők azt mondták: Őrületbe estél Őmiatta, akit szeretsz.
Én azt mondtam: Az élet ízét csak a bolondok ismerik.
Jáfíi: Raúd Al Radzsákín
Hello..
Angoltanárt keresek, hálás lennék a tippekért.
A gimiben tanultam már pár évet, talán újrakezdőnek minősülök. A munka és a továbbtanulás és egyebek... tehát ezmiatt kéne egy korrekt tanár.
köszi a tippeket.
Sziasztok!
"HELP I NEED SOMEBODY HELP" :DDD ( Beatles )ha valaki tud ajánlani angol tanárt az kérem írjon privit!!Meg akarom végre szerezni az angol középfokút!!!
SOs angol tanárt keresek, középfokú nyelvvizsga miatt... bp-n... aki tud segítsen!
köszönöm
Sziasztok!
Én is vállalok angolból korrepetálást, nyelvvizsgára, érettségire való felkészítést felsőfokú gazdasági nyelvtudással. Kezdőket, újrakezdőket is vállalok.
Ha érdekel, írj!
sziasztok.
a 11.-kerületben engem is érdekelne egy jó angol tanár.10 éves gyereknek kellene szeptembertől!Ha valaki tud kérem küldjön privit!
..és h2ildikó!
Ment a privi!
Ha gondoljátok, én tudok ajánlani valakit...
Én nem ebből kifolyólag ismerem, de a barátnőm kisfiát tanította, és állítólag nagyon jó...
További ajánlott fórumok:
- Vannak itt még angol szakos tanárok?
- Középfokú végzettségű, felsőfokú angollal pályakezdőként Bp-en munka.
- Melyik angolból a legkönnyebb egynyelvű középfokú nyelvvizsga, amire tanár nélkül is fel lehet készülni?
- Angol tanárt keresek Budapesten!
- Újpesti vérprofi angol középfokú C típusú nyelvvizsgára felkészítő tanárt keresek.
- Felsőfokú és üzleti angol tanárt ajánlanátok?