Határozott idejű munkaszerződésem van (köztisztviselő), ami szeptember végén lejár. Ha megtudják, hogy terhes vagyok, vége ott a melónak? (tudásbázis)
Nekünk sajnos még nem jött össze :(
Nem szóltam a munkahelyemen, nem kötelező bejelenteni, hogy próbálkozunk.
3-dik hónap végéig én sem tervezem majd bejelenteni.
Addig bármi történhet.
Figyelj, ez elég gáz, de neked is biztos szükséged van a gyedre. Most a saját érdekeid tartsd szem előtt.
Mennyi időre kötnek szerződést?
A szülés időpontjában is biztosítottnak kell lenned.
Sziasztok. Ti mit csinálnátok?
most vagyok 9 hetes terhes, és most kötnének velem határozott szerződést áprilisig, 2,5 év volt a lányom amikor elmentem ide dolgozni, akkor is határozott szerződéssel 3 hónap, most munkanélküli és folytatódna a projekt most.
Igen.
És ha nem titkolod el,hanem elmondod,akkor nem fogsz gyedet kapni csak a 25.000-es gyest :(
Bocsi, most látom, hogy szeptemberben hosszabbítanak.
Te ismered a körülményeket. Ha nem vagy ott túl régóta, szerintem ne mondd meg, csak a szerződés után.
Úgy is most szabadságolások lesznek.
Főnököm majdnem 4 hónapos terhes volt, mikor bejelentette.
Nem akarta előbb elmondani, mert több babát is elvesztett.
Január 1-ig nem 4 hónap van vissza, és a 3 hetes terhességet sem értem. Ilyenkor még a tesztek se nagyon mutatják ki.
Mondjuk kérdés, hogy a határozott idejű szerződés lejártakor látszik-e már rajtad.
Ha elmondod nekik, valószínűleg nem kötnek veled szerződést.
Ha nem mondod és kötnek szerződést, később derül ki... Nos, az sem jó...
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- Munkaviszony megszűnése határozott munkaszerződésnél
- Ha valakinek határozott munkaszerződése van és teherbe esik, akkor a táppénz ideje alatt kirúghatják-e?
- TGYÁS - Határozott idejű munkaszerződés
- Ha valakinek határozott időre szól a munkaszerződése, akkor kötelesek meghosszabbítani, ha terhes lesz?