Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Legyen vidám hetetek.
Marcsi! Gyógyulgass, óvatos legyél.
Remélem már kiált a fájásod.
Tegnapelőtt, -amikor a Várban csavarogtunk egész nap- én is úgy éreztem, hogy simán levághatnám a lábaim tőből és elhajíthatnám.
De ilyen esetekre van itthon Lioton kenőcsöm., és tényleg ér valamit, mert fél óra múlva kiált a lábfájás, a térdeim viszont beintettek és változatlanúl fájtak, pedig azt még külön bekentem Voltaren kenőccsel.
Jajj Maruszja.
Jobbulást kívánok.
Bizony, hogy gyakrabban kellne csatangolni, amíg még jó idő van.
Mi is végigtekeregtük a 2 napot, és ma reggel visszaaludtam és 8 órakor ébredtem fel.
Ma hízókurás napot tartok, délben szalonnát sütünk ebédre, a barátaink telkén.
Bár nálam ez úgy néz ki, hogy egy vékony szelet erdélyi szalonna, rá 1 karika lecsókolbász, rá vöröshagyma, rá gombafej, aztán megint kolbász, hagyma, majd a végére megint egy kis szalonna.
Marcsika, nagyon együttérzek veled! - annál is inkább, mert tudom, mennyire szenvedsz, ugyanis 91-ben nekem is volt válltörésem. Hosszú volt a gyógyulási idő, mert nem tudták rögzíteni, és nagyon fájdalmas. Nekem a bal vállam volt eltörve.Júliusban törött el, de szeptemberben még nem tudtam felteregetni a mosott ruhát.
Azért sok türelmet és kitartást kívánok!
Jaj Marcsikám úgy sajnálom. Csak nagyon vigyázz, mindent óvatosan csináljál nehogy elmozduljon a törés. Még jó, hogy műtétileg nem kellett rögzíteni.
Incikém örülök, hogy ilyen szép napot töltöttetek el. Bizonyára kicsit nyugtatólag hatott rád.
Jó éjt nektek.
Ma a párommal kirándultunk!...elmentünk vittünk az anyósomékra virágot a temetőbe, onnan felbuszoztunk Mátrafüredre....gyönyörű volt az idő, a levegő tiszta, jót sétáltunk, láttam szitakötőket, amik , mint kicsi helikopterek pont a fejünk fölött repkedtek, egy öreg nénitől vettünk nagyon finom , édes körtét, ami a kedvencem, és kaptam egy nagyon szép kerámia pillangót a férjemtől...csak ültünk a gyönyörű parkban és élveztük a csendet...
kisvonattal jöttünk le Gyöngyösre, ami az erdő mellett kanyargott és sok kisgyerek meg szülő ült rajta.
Ezután bementünk a felújított Mátra Múzeumba, tényleg csodálatos!!! ...sok szép élménnyel feltöltődve, de elfáradva érkeztünk haza, ettünk , lefeküdtem és ami már nagyon régen nem fordult elő velem nagyon jót aludtam...nemrégen ébredtem fel...talán gyakrabban kellene kimozdulni itthonról egy kicsit!!!
Remélem, nektek is jól telt a napotok?
De jó Nektek Évike! Én meg itthon jajgatok.
Valamikor sokat jártunk Kenesére, sőt ott voltunk nászúton is.
Jó reggelt:)
Ma Kenesére megyünk tekeregni és sajtos tejfölös lángost fogok ebédelni:)
Köszönöm!
Jó éjt!