Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Ébresztő lánok:) Holnap itt a nagy ünep:)
Mit föztök ünnepi ebédet?
Itt a kávé, tea, ki mit kér, azt szolgálom fel.
Éjjel esett, kissé borús, de kellemes idő van.
Szia Juditkám! Elképzelhető az is, hogy a férjed már megunta azt a csajt. Még várakozik egy kicsit, aztán bedobja a törölközőt, meglásd! Szerintem is hamarosan vissza fogja könyörögni magát, miután jól kitombolta magát.
És Te mit fogsz tenni? Hát visszafogadod természetesen. Én is ezt tenném hidd el.
Nekem mindig igazam van:)
De mit csinálsz, ha visszamenne?
Sziasztok! Legyen vidám hetetek.
Itt pénteken késő este akkora vihar volt, az erkélyemmel szemben van egy hatalmas fa, belecsapott a villám és hosszában ketté szelte. Iszonyatos csattanás volt, majdnem be pisiltam ijedtemben. Vasárnap reggel jöttek a tűzoltók, s fürészelték a lehasadt ágakat. Most szegény fa olyan fél oldalasan áll.
Örülök, hogy mindannyiótoknak jól telt a hét vége, az enyém koránt sem.
Pénteken délután összefutottam férjemmel és a nőjével a Lidl-ben. A bevásárló kocsi púposan meg volt pakolva húsokkal, mindenféle áruval. Az enyémben volt három tétel a kocsi alján. A nő belenézett, s elfordult, és gúnyosan röhögött. A férjem lehajtotta a fejét, mintha félne tőle. Iszonyatosan érzetem magam. Annyit mondtam neki, látom nagyon jól éltek. A nő meg emelt fővel, a győztesek íróniájával megfogta a karját és húzta a pénztárhoz. Persze, hogy a férjem fizetett kártyával. A szívem majdnem megszakadt.
és milyen volt?
Láttam a képeket, nagyonklasszak:)Azt hittem eddig, hogy csak Ágica nevű tesód van
Még nem volt hideg! ...köszönöm!
Én tegnap nagyon elfáradtam, mert kirándulni voltunk Hollókőn, nagyon jó volt, annyit röhögtünk, hogy szerintem mind a négyünk egészségének hasznára vált!