Használt-e valakinek az alábbiak közül bármelyik?:barátcserje, cickafarkfű, palástfű? Hogyan szedtétek, mikor? (tudásbázis)
Voltam herbáriába, be is szereztem a teákat, igaz nem filtereset hanem szálasat, ami elvileg erősebb valamivel. Plusz a zafírt ajánlották nagyon, úgyhogy azt vettem meg. Ahogy megjön el is kezdem a kúrát.:)
Nagy reményeket fűzök hozzá.
Mielőtt terhes lettem a kisfiammal 30-35 napos ciklusaim voltak. Miután leválasztotta magát kétszer jött meg. Az első nem tudom hány napos volt mert ugye terhesség óta nem volt meg, a második 43 napos és most a harmadik jön sajnos. Pedig lh teszttel követtem a pé-t, plusz voltam nődokinál és láttuk a szép nagy érett petét. Rá 3 napra uvo volt, szépen együtt is voltunk a férjemmel, de a 7. napon halványan vérezni kezdtem és ma vagyok a 13. napon és biztos vagyok benne, hogy holnap meg is fog jönni mert már eléggé barnázok, így ez a ciklus is 43 napos. Nekem a luteális fázis fixen 14 napos viszont tuti van progi hiányom mert mindig is barnáztam mensi esőtt 3-4 nappal. Az ciklus első fele nagyon hosszú nekem, szóval ösztrogén szintem is a béka segge alatt van valószínűleg. De azt gondolom ez a szoptatás hatása még mert az eléggé korlátozza az ösztrogént. (jan.26 választotta le magát a fiam)
Megpróbálom a barátcserje plusz tea kombót, ma elmegyek egy herbáriába és kérdezősködöm a barátcserjéről.
Köszönöm a választ! Közben olvasgattam és el is bizonytalanodtam, állítólag ezek a bioboltos barátcserjék nem is olyan hatásosak, hiába 800mg nem feltétlen annyi a hatóanyag. Inkább a premensre vagy zafírra esküsznek. De ha neked nődoki ajánlotta ezt akkor gyorsan utána is nézek :D Köszönöm!
Mióta iszod/szeded?
Kedves Szaffi,
Melyik fajta/hány mg-os barátcserét szedsz?
40-43 napos ciklusomat szeretném lerövidíteni. Arra gondoltam 800mg-os barátcserje plusz ciklus első fele cickafark és utána palástfű. Nem tudom nem lesz-e sok hirtelen a szervezetemnek. Lehet csak barátcserjével kezdek. Neked a múlt hónap óta hozott változást?
Sziasztok!
Nekem a rendszertelen menstruációmat hozta rendbe, aztán a menopauza tüneteinek enyhítésére szedtem.
Most a korom miatt áttérek a DHEA-ra.
Ha valakit érdekel, megmaradt 1 db original, teljes doboz (60 szem) + 1 megkezdett doboz (45 db) Zafír Natural Barátcserje kapszulám.
Lejárat 2019.07.05.
Sziasztok!
A fodormenta tea tesztoszteronszint csokkento hatasaval kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Tehát nem jó ha ennyiféle gyógynövényt használok egyszerre?
Eddig fele-fele arányban kevertem a teafüvet azt olvastam azt lehet (így tulajdonképp egy -egy csészének megfelőt ittam meg naponta (: ) :
Viszont félek, hogy a méhpempővel, meg a barátcserjével vegyített használattal kioltom a jótékony hatást. Vagy nem?
Nem igazán rendelkezem pontos ismerettekkel a felől, hogy melyik milyen módon hat, csak mindenhol azt látni hogy "segít a női bajokon". :S
Sziasztok!
Szerintetek segítehet a műszeres befejezés után, a méh gyorsabb regenerálódásában, ha cickafarkfű és palástfű teát iszom, barátcserje kapcsulát szedek, és még méhpempőt is használok?
Nagyon szeretnénk újra próbálkozni babáva.
Sziasztok!
Olvastam, hogy a cickafark teát fogamzásgátló abbahagyása utána mensi meghozására is lehet inni. De ekkor mennyi idő alatt "hat" és mikor kell elkezdeni?
Sziótok! Bocsi,hogy így betörök ide csak szeretnék szólni,hogy cickafarkfű teát kismamik NEM ihatak és cisztás endos betegek sem!
Utánaolvastam!
én 6 hetes kúrát csináltam... de akkor már "Niagara" volt :D Már elnézést... :S
Az is számít hogyan iszod... Reggel forrón ELKORTYOLGATNI üresgyomorra!!
Sziasztok!
Én szeptember 27-én kezdtem el szedni a barátcserje kapszulát plusz a ciklusom első felében ittam a cickafarkfű teát, a második felében a palástfű teát. Most a 33. napomon tartok, és még nem jelentkezett a mensesem. Pár nap, és tesztelek, remélem összejött :)
További ajánlott fórumok:
- Kormányfők, miniszterek, köztársasági elnökök - bárhol a világon, bármelyik korban
- Milyen tapasztalatod van a barátcserje kapszulával?
- Egytől hétig bármelyik számot írhatod (egyszerre csak egyet)
- Sportolók /bárhol, bármelyik korban/
- Zafír barátcserje
- A cickafarkfű (a teát annak is előnyös fogyasztani, aki teherbe szeretne esni)