Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok? (tudásbázis)
a mellékhatások mindenkinél máskor jönnek ki.van oylan,h első pár napban szédelgés,hányás iylesmi,de én pl hajhuláást több levél beszedése után tapasztaltam.
de sztem ha az első pár hétben nincs mellékhatás,nem valószínű,h utána lesz.én így gondolom.
sziasztok!
én szedtem régen Lindynette-t és jó volt,csak abbahagytam,és msot váltani szeretnék belararól,mert ez msot nagyon nem jött be:(bár a Lindynette-től meg hullott a hajam,de a vágy nem csökkent ennyire,mint a belaranal.
msot egyenlőre szüneteltetek,h megnézzem,tényleg a belaratól van-e a vágycsökkenés.
Mellékhatások mennyi idő után jönnek ki?
Közti vérzés, szexuális vágy csökkenés, stb.
még csak fél hónapja, azért akarok még ennyire pontos lenni.
Miért?
sziasztok!
lehet h oltári hülyeséget fogok kérdezni de hát nah.. muszájj kikérdeznem a tapasztaltakat:D
am az idöátálitás hatással van a gyogyszerszedésre? mármint h mindig azonos idöpont meg minden... de ha eddig 11.45kor szedtem és most elörébb vittuk 1 orával az orát akkor változik vmi v ugyanugy 11.45kor kell szedni?
elöre is köszönöm a választ:)
és bocsi a buta kérdésért:Dde hát nah aki szöke az szőke:P:D
Sziasztok!
Én már három éve szedem és semmiféle negatív tapasztalatom nincs, sőt. A bőrömet és a menstruációmat rendbe hozta és igazából csak csupa jót tudok róla elmondani. Nem tapasztaltam semmilyen libidócsökkenést az ismerőseimtől sem hallottam ilyenről akik ezt szedik. Nem hinném, hogy tartanod kéne ettől.
Sziasztok!
Tegnap kezdtem el szedni a lindynette20at, de a fórum elolvasása után nagyon megijedtem, hogy nekem is minden bajom lesz tőle.
LEginkább a libidó csökkenéstől félek (eddig jobban kívántam a szexet, mint a párom).
Ma reggel hányingerem volt, most este meg még mindig fáj a hasam, pedig pms ilyenkor amásodik nap már nem szokott lenni.
Valami vélemény?
Milyen esetbe ne szedjem végig a 3 levelet?
a második levéletől már tényleg védettséget biztosít a tabletta, úgyh onnantól már szabadak vagytok, mint a madár :)
a hatását az ilyen coldrexek meg tuti nem befolyásolják, úgyh ha csak nem kell antibiotikumot szedned, a tabletta ugyanúgy véd.
Sziasztok!
Én fél honapja szedek lindynette20at és a doki azt mondta h az 5. nap kezdjem el szedni. így is tettem.. és ugy tudom h hatni csak a 2. levéltöl fog.ez télleg igy van h a 2. levéltöl már nem kell semmi egyéb?
A másik kérdésem meg az lenne h ha pl. meg vagyok fázva és coldrexet v neocitránt veszek be akkor gyengül a tabi hatása és szükség van egyéb védekezésre? Elöre is köszönöm!:)
Szia zsuzsi!
2 éve kezdtem el szedni a Lindynette20-at, és ez első hónapban teljesen tropa voltam.
Pecsételő vérzés, hangulatváltozások, fejfájás, hányinger, amit csak el tudsz képzelni...
Viszont a második levél szedésének kb. a felénél megszünt minden és visszaállt a régi kerékvágásba.
Szerintem várj még egy kicsit, igaz kellemetlen ez az időszak, de minden gyógyszernek megvan a mellékhatása. :-)
Sziasztok! Nekem nagyon bejött a Lindynette20, már 2 éve szedem, semmi bajom nincs tőle, se hízás, se hangulatváltozás, egyedül a mellem nőtt meg, de szerintem az nem is olyan nagy baj:P
A hajam viszont pár hónapja nagyon elkezdett hullani, ami persze egyáltalán nem biztos hogy a gyógyszertől van.
A kérdésem az lenne, hogy ti tapasztaltatok-e ilyen jellegű problémát? Szerintetek ettől lehet?
Puszi mindenkinek
Szia, az a nagyon pici csúszás nem számít amennyivel késöbb vetted be.
A gyártó cég egy hetet ír, én a helyedben kettő hetet várnék, utána már tuti hogy véd.
További ajánlott fórumok:
- Beszedtem 1 doboz Lindynette 20 fogamzásgátlót. És most kezdtem el a 2-dik dobozt. TEHERBE eshetek védekezés nélkül?
- Hallottatok már hüvelykúp fogamzásgátlóról? Esetleg valaki használja? Tapasztalatok?
- Használ valaki közületek fogamzásgátló hüvelytablettát?
- Használ valaki Samba fogamzásgátlót?
- Használ valaki hormon nélküli fogamzásgátlót és ha igen mik a tapasztalataitok?
- Ha a 3fázisú fogamzásgátlótól fáj a fejem (tri-Regol), a simától is fog (mint pl Lindynette)?