Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Háromszor lőném seggbe sörétessel azt, aki képes volt egy... fórum

Háromszor lőném seggbe sörétessel azt, aki képes volt egy... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

14. komor (válaszként erre: 12. - Komor)
ma 21:17
Mégegyszer elolvastam, látom itt is a gólyákról volt szó. Bocs! :)
13. komor (válaszként erre: 10. - Kedvesenfanyar)
ma 21:15

Nem tudom mit kellett volna írnom, hogy eléggé pc kompatibilis legyek.

A leginkább pc az lett volna, ha nem írok semmi ilyesmit, vagy mondjuk az eszkimókra fogom, őket úgysem védi meg senki...

12. komor (válaszként erre: 11. - Globus)
ma 21:12

Hát igen, valami ilyesmit olvastam, de ott a gólyákról volt szó.

Nagyon profi vagy, gratulálok. Látszik hogy képben vagy!

11. globus (válaszként erre: 9. - Globus)
ma 20:59

Vagy ez?

[link]

10. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 8. - Komor)
ma 20:59
Rémlik, hogy olvastam, fel is háborodtam akkor, csak nem szeretem, ha egy népre általánosságban ráhúznak egy ronda dolgot, mintha mind félkegyelmű lenne.
9. globus (válaszként erre: 8. - Komor)
ma 20:58

Ezt találtam:

"Veszélyek és természetvédelem: Bár a solymászat hagyományos, a Közel-Keleten folytatott vadászatok jelentős madárpusztítást is okoznak, ami veszélyezteti a vándormadár-populációkat. "

8. komor (válaszként erre: 6. - Kedvesenfanyar)
ma 20:52

Nem tudom bekopizni a linket, bár még be is írtam a keresőbe, hátha elő jön a hír valahonnan. Kb 1-1,5 éve olvastam valahol, hogy ez divat arrafelé.

Mondhatnám, hogy jáj, jáj, jáj!!! de nagyon sajnálom,de szerintem ez bőven benne van a pakliban. Ha itthon söréttel lövik a gólyát, ott ahol tele vannak fegyverrel az arab biológusok, etológusok, kalasnyikovot használnak.

Nekem ez életszerű cikk volt.

Ezzel nem azt mondom, hogy ez ott nemzeti sport, valószínű, hogy ott is a nagyon egyszerű emberek sportja...

ma 20:27
Utána, kezelgetném a hegeket sóval.
6. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 4. - Komor)
ma 20:25

Hány arab országban láttad?

Az az állítás, hogy az arab országokban versenyszerűen, dicsőségből lövik a magasban keringő gólyákat,erősen túlzó, általánosító, és inkább városi legenda jellegű.

Nem létezik ilyen széles körben elfogadott "hagyomány" vagy "verseny"

Sok helyen épp ellenkezőleg: védik a vonuló madarakat, és természetvédelmi programok működnek.

Undorító, ha egyet is lelőnek, nem vitatom, de most olyat állítasz, jó informáltságodat fényezve, mintha egy külföldi éppen látta volna, hogy lelövik a gólyát, és elkezdené otthon állítani, ezek a magyarok barbárok, a gólyákat használják céltáblának.

Elhiszem, hogy láthattál ilyet is, de mindegyik országra nem kivetíthető. Van benne egy kis valós alap (vadászat előfordul), de a kommented ebben a formában túlzás és félrevezető.

5. 55Judit (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:03
Nem ártana ha megtudná milyen érzés.
4. komor (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:01

Az arab országokban úgy bizonyítják, hogy jó céllövők, hogy a jó magasan keringő gólyákra géppisztollyal lőnek. Rajtuk keresztül szállnak a gólyák délnek.

Az a bajnok, azé a dicsőség, aki le tud szedni egyet.

Borzasztó, de ez van...

Repülés közben lőtt rá. Eltalálta. Lezuhant a gólya és össze is törte magát a söréten kívül. Milyen ember tesz ilyet egy ártatlan madárral?

Nem halna bele az illető, ha seggbe lőné valaki sörétes puskával. De meggondolná legközelebb, mit csinál.

ma 19:26

Húúú! Nem lesz ez kicsit szigorú büntetés? Lehet, hogy el sem találta.

Mi lenne ha az lenne a büntetése, hogy írja le 100x szépírással azt,hogy: "Az értelmes emberek nem lövöldöznek gólyákra!"

Csak, hogy megtanulja!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook