Három nap Angliában (beszélgetés)
Én majd március 19-én megyek Londonba, már másodszor, 4 napra. £270-ot viszek, ennyi legalábbis már be van váltva. (most olcsó a font, érdemes most venni, ki tudja, mi lesz később, azért a 340 már sok)
Májusban is voltam kint 4 napot, akkor £180-ot vittem, de mivel a párom állt sok mindent, így maradt is belőle még £10 ... :-)
London hemzseg a látnivalóktól... Érdemes egy térképet szerezni és végignézni, mi merre, hol pontosan és úgy megtervezni az útvonalat...
Én külön ajánlom a Baker Street-et, nekem az volt anno az egyik nagy kedvencem... Jövőre is elnézek arra mindenképpen. :-)
Akkor jo ha van aki segit a tajekozodasban! :) Par dologgal is nagyon be lehet telni Londonban! Egy ket nevezetsseg is nagy elmeny lesz! Ez garancia!!! :)))
Penz: En egyszer kijottem meg regen 4 napra, ugy hogy volt szallasom es csak az utazasra meg kajara meg egyebekre koltottem es asszem ugy £120-ot hoztam. Azt nem tudom mennyi most az arfolyam, de az kb.35000 HUF lehet. Szerintem ennyinek elegnek kell lennie. Vonatozni fogtok Liverpool es London kozott? (mert akkor tobb kell!)
szia köszi a segítséget!
igen lesz aki kalauzol majd
pénzben nincs ötleted?
Nagyjabol ennyi lesz egy nap. Meg talan beleferne a Tower Bridge is, de az kicsit messzebb van, metrozni kell, de megoldhato.
Lesz segitseged, aki idegenvezet majd v. egyedul mesz Londonba?
Szia!
Londonban nagyon sok a latni valo, igy el kellene dontened hogy a nagyobb nevezetessegek kozul mit akarsz megnezni! Ezek a helyek nem is egymas mellett vannak, ugyhogy utazgatnod is kell majd kozottuk, de metroval, busszal konnyen oda lehet jutni az egyes helyekhez!
sziasztok 3napra megyek január elején Angliába Liverpoolba.
De szeretnék 1napot eltölteni Londonban is, segítenétek mennyi költőpénzt vigyek minimum meg +hogy Londonban mit nézzek meg mindenképpen.
köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Kismama vagyok Angliában!
- Másnak is feltűnt, hogy Angliában minden rossz?
- Angliában élek a kislányommal most hazamegyünk 1 hóra, ha beadom a gyerektartásra igényt megkapom, nem gond, hogy Angliában élünk?
- Gyerekvállalás Angliában
- Lányom Angliában szeretne dolgozni és ehhez keres befogadó családot. Csak annyi pénze van, hogy ki tudjon menni...
- Babavaras Angliaban!