Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Ja és nekem mindig ilyen sok volt,mert minden honapban mindkét petefészkem müködik 5-8 petesejtett termel ..miylen vicces lehetne 16-os ikreim:-DD
Na szoval reménykedtem,hogy majd a szülés után kicsit jobb lesz de nem és ráadásul 7-10 napig is megvan ...:(eddig 28 darabb éjszakai betétet használtam szerda ota kész vagyon...:(
na bocs akit nem érdekel nem akartam gusztustalankodni....
bakker én szerda ota ömlök:)
Tőlem is mindig kérdi a vesés dokim oda kell járnom 3 havonta,hogy maga él még???
Egyik alkalommal Peti is eljött velem és ő Lidivel a kocsiban irto sokat kellett várnom igy már tiszta ideg voltam,hogy miért nem lehet levenni a vért már az elején oda kell ülni várni kapok egy papirt ami alapján leveszik a vért lemenni utána vissza menni megint várni megvizsgálnak...már ténleg ha lehetett volna füstölt volna a fejem olyan ideg voltam erre bemegyek megméri 80/60 az mondja maga tuti nyugodt ember .......na ja mondom neki most is tök pipa ideg vagyok:-DDDD
Mikor vizsgáztam kocsibol eü.ugye egymáson kellett bemutatni mit hogyan kell én voltam a sérült jön a csaj mondja neki oktato na nézze meg a pulzusát keresi a nyakamon 5 perc semmi 10 perc semmi jön az oktato ne bénázzon már lehajol már mindenki röhög 5 perc mulva megszolal maga egyszer a hulla házban fog ébredni ténleg nincs meg a pulzusa sem a nyakán sem a kezén:-DDD
Igen,egyetértek.
Nekem pl.sokkal jobb volt az adókedvezmény,igaz,hogy nem kerestem sokat az önkormányzatnál,de nagyon jól jött a havi 4000 ft a lányomra+a családi+még ha jutalmat kaptunk az után is adóztunk nyilván,igy abból is jött vissza adókedvezmény.És lehetett választani,hogy kérem havonta az adókedvezményt vagy év elején.
Én mindig egyben kértem,és bizony jól jött,volt hogy 160 ezret kaptam vissza...úgyhogy nekem senki ne mondja,hogy milyen jó,hogy megemelték a családit.
szia
sztem a jövedelem alapján kéne adózni...nem az hogy egyedül vagy e vagy sem. Itt az a gond, hogy magas az adó, kevés a bruttó bér...nem kellett volna a külföldi multikat ennyire beengedni... a magyar gazdaság látta kárát. Mindenki a külföldi cuccokat veszi - mert kénytelen az az olcsó - a Magyar termékek meg kevésbbé keresettek ez miatt.
szia
Erik de aranyos:)))
mi is megjöttünk Anyu céges bulijából, nagyon jó volt! Bon-bon zenekar játszott meg valami mulatós...a gyerekeknek meg rengeteg játék...ingyen sör és kaja, de én csak ittam:)))
itthon bezabáltam két lángost...nem kívántam a kaját!
képzeld én már nem is vérzek....sztem kifolyt az összes...:)))
pihenj is...nehogy rosszul légy!!!
a vérnyomásom nekem is ált-ban 90/60 ....mondták is biztos nyugodt ember vagyok...hát egy frászt:)))
Sziasztok lányok!
Megjöttünk a buliból,nagyon szupi volt,sajna haza kellett jönnünk,mert akik vittek kocsival programmjuk volt..nem baj,legalább alszanak a csemeték..elfáradtak:)
Erik fiacskám nagyon élvezte a műsort,tapsolt,énekelt,és odakiabált az előadóknak:""Jó volt,Ügyesek vagytok""...volt nagy nevetés:))))
Szia Lia!
Látom elkószáltál a nagycsaládosos fórumra.
Én is szoktam olvasgatni, de olyan pipa leszek olyankor, hogy jobb is ha nem írók semmit, mert lehet Hoxa egy idő után kizárna.
Sokan irogatnak össze-vissza, aztán lehet se kutyája se macskája, és ezért sajnálja a családosoktól a pénzt.
Én tudnék jobb rendszert is és nem kellene csp, többek között.
Vezessék be azt amit a németeknél már megtettek. A családi adózást. Tehát aki egyedül él az többet fizet, akinek meg x gyereket kell eltartania az meg kevesebbet.
De tuti ebbe a mocskos országban ez is nagy vitát váltana ki!
És miért, addig amig nincs gyerek addig él mint Marci Hevesen. Szórja a pénzt, és nem gondol a jövőre, na mikor meglesz az első majd a második poronty is akkor meg várja az állambácsitól a segítséget és elgondolkodik hogy mire mondott anó nemet.
De ez csak az én véleményem és nem haragszok meg senkire ha nem így gondolkodok. DDD
Szia!
Nem mondom hogy kedvet kaptam tőled, de én is előbb fejeztem be a vasalást. Na de nekem nem volt 5 adag, csak 3 és most még 1 szárad. De jó lesz holnap megint vasalni.
Brigi ennek igazán örülök!
Remélem ez már így is fog maradni, és mihamarabb meggyógyúlnak a legények!!!!
Kivasaltma egy ora tiz perc alatt 5 adag mosni valot hurrá:-DDD
ma főzni nem kell délután jön egy barátnőm és az iker lányai este apa mecsre megy én meg probálok nem össze esni mefvan és iszonyat mennyiség nem is értem a 80/60-as vérnyomásom mellett hogy is állok még lábon:-DD
Lia elküldöd a receptet annak amit ma főztél???Köszi
Szia!
hát gondolhatod hogy megijesztett!
Alig ért a popihoz a digitális mérő máris 39-re ugrott
pihentem Apával.
A felét Apa nyomta póker közben :D Este mondta, h írogattam ám a topicban :D
na a szőlőtől lehet!! :(
próbálkozunk a gyógyulással!
nagyon gyenge szegénykém, de nem is csodálom!
szia
Ennek örülök:) gyógyulgassatok....
Viki az előbb kikapcsolta a gépet...nagyon örültem neki, aztán látom tiszta folt a ruhája...összefosizta magát:)) nemrég raktam tisztába...sztem a sok szőlő és a főzelék miatt..pedig üveges kajcit kapott...
Sziasztok!!
jelentem lázmentesek vagyunk!
Köszönöm mindenkinek aki gondolt ránk!!
Ilyenkor ismerkszik meg az igaz barát!!!!!
na szia elveszett madárka...merre jártál?:)))
láttam nyomtad a nagycsaládos topicban:)))
sziasztok :)
én kelkáposzta tekercset csináltam :) Nagyon finom lett :D Dettinek hússal, magunknak gombával :)
Nekem kész a kaja, én már ettem is:)
tojásleves és lángos. a lányok szétszedték a lakást....olyan kupi van...mindenhol játék hever, még jó hogy a hálót lezárom előlük...
nincs kedvem megint pakolászni...teregetnem kell!
itt már süt a nap, de hideg van fúj a szél.
Én leszoktattam magam a vasalásról....csak amit nagyon muszáj azt vasalom. apa pólói is vállfán száradnak, inget nem hord, a munkás ruháját szoktam...de sokszor mondja haggyam azt is felesleges olyan rossz állapotban van. A főnöke igazán adhatna már neki másikat...
Sziasztok!
Nekem is vaslni kellene, de semmi kedvem hozzá.
Most épen főzök és közben netezek. Meli meg Evikét nyúzza.
Itt már szépen süt a nap, de olyan hideg van, hogy majd lefagy a kezem, de nem tudok csukott ablak mellett létezni.
Sziasztok:)
Jo reggelt csak bekukk megyek vasalni ha tudok jövök nappal itt nagyon hideg lett és borus is az idő...:(
remélem mindenki jol van éa a betegecskéknek repülnek a gyogypuszikák:-DD
Nem nem aludtunk éjszaka ma 1-kor jött át..:(
De édes!:))
Néztem a videot tegnap,őrület,hogy hogy mászik az az asztalra!:)