Harcosok étrendje - jön valaki? (beszélgetés)
Figyelj! Nekem is többet mutat a mérleg... De, a párnácskáim a combomon sokkal kisebbek és izmos a fenekem és a combom is egyaránt. Tehát nem hízhattam, csak erősebb lett az izomzatom. És mivel az izom nehezebb mint a zsír, így a mérleg is többet mutat. :)
Fel a fejjel, nincs semmi baj.
Mivel 54 kg vagyok, nekem már nem is a fogyás a célom azzal, hogy leszokom az édességről.
Egyszerűen csak nem szeretnél ilyen dolgokat enni...
A fontosabb az lenne, hogy végleg eltűnjenek a makacs kis zsírraktáraim, de már nagyon kevés van! :D
Működik, persze. Én is látom, hogy jelentősen megfogyatkozott a zsírraktáram.:)
Ráadásul nagyon izmos lettem... :D
De szeretnék leszokni az édességről. Na nem teljesen, de nem szeretnék minden nap enni.
Szia!
Én minimális testmozgást végzek mellette... Kb. két naponta 20 percet, de már az első héten lement 1.5 kg, azóta inkább centikben látható a változás.
De az én súlyom nem nagy. Jelenleg 55-54 kg vagyok.
Viszont ma van a 17. napom és olyan izmos vagyok mint még soha...konkrétan a semmitől. :D
Szerintem érdemes kipróbálnod, mert a fölöslegen kívül semmit sem veszíthetsz! :)
Én mostanában nagyon kívánom az édességet és néha bűnbe esem...
De valahol olvastam, hogy valaki nagyon kívánja az édességet, az adódhat a C-vitamin hiányából is.
Ami nálam sajnos nagyon is lehetséges, mert zöldséget szinte egyáltalán nem eszem és gyümölcsökből is nagyjából csak az almát fogadom be. :)
Úgyhogy úgy döntöttem, hogy ma irány a gyógyszertár és beszerzek egy nagy dózisú C-vitamint! :D
Sziasztok!Nem rég hallottam egyik ismerősömtől, hogy milyen furcsa diétába kezdett. Elmesélte, hogy napközben csak gyümölcsöt, zöldséget eszik este pedig ami belefér. Most megint találkoztam vele. 10 kg-ot fogyott. Nem hittem a szememnek.Persze mellette úszik, de hát akkor is. 1,5 hónap alatt fogyott tőle ennyit.
Én is szeretném elkezdeni.Szerintetek is működik? Nincs álom súlyom, mivel elég erős a csontozatom, így a két mérettel nagyobb barátnőm is 6 kg-val könnyebb tőlem. Így centikben mérek inkább.
Szeretnék a nyárra formásabb lenni, mert a téli zsírpárnák nagyon zavarnak.Nálatok bevált a diéta?
Hidd el, nekem is vérzik a szívem érte.
De két mérettel kisebb vagyok fölül mint amekkora a ruha...csípőig teljesen át kellene alakítani.
De sebaj. Nem akarok ezen stresszelni.
Nekem ma van a 16. napom... Tudod mit próbálj meg? Mérd le magam ma centivel és egy hét múlva újra...
Nekem kilóban nincs változás, de centiben igen! :)
Én mindent lemértem: mell, derék, csípő, külső comb, comb, vádli.
Hétfőn mértem és a következő hétfőn újra megmérek mindent. :)
A lényeg az, hogy salival kezdj és úgy haladj a markánsabb ízek felé.
Az nem gond ha csak pár falatot eszel, de ilyesmivel kezdj! Én van, hogy csemegeubival kezdek... Nem fontos, hogy egy egész tállal egyél. :)
Nekem csak 1,5 ment le... De valahogy izmosabb lettem és ugye izom nehezebb. Viszont látom a tükörben, hogy a problémásabb részeim sokkal jobban néznek ki. :D
Az ilyen emberekkel nem kell foglalkozni!Akivel Te találkoztál varrónőnek mondja magát???Mindent meg lehet oldani csak akarni kell,és ő nem akart neked segíteni,ennyi.(nekem is varrónő a szakmám)Keress másikat!!
Más:az nem baj,hogy most egy kicsit stagnál a súlyom?Én is akkor kezdtem mint Te és rólam is 2 kiló ment le.igaz én este azt eszem amit főzök a családnak.Nekem nem megy este a saláta.
Igen, érzem. :)
Köszi a támogatást! :)
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos babátoknak mi az egész napi étrendje?
- Milyen edzése és étrendje lehet a képen látható csajnak? Nagyon szép alakja van.
- Harcosok étrendje! Ismeritek? Mi a véleményetek róla?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?
- Lifetilt Slim oldalról Adrienn étrendjét elmentette valaki? Hol találhatnám meg?
- Lifetilt Petra étrendjét nem mentette le valaki?