Halálbüntetés! (beszélgetés)
Van az ismerőseim között olyan akinek a kórházban fekvő apósát(aki pánikbeteg volt),a pszichiátrián a szobatársa, egy fiatal "bekattant" gyerek, egy fém székkel agyonverte! Látogatási idő volt, a feleség akit szintén megtámadott még be tudott ugrani védett helyre,de az ágyon fekvő gyenge férfi akkora ütéseket kapott,hogy nem tudták megmenteni!
Persze nagy lett a probléma,hogy kórházi szinten ez,hogy legyen eltusolva! Megoldották! A támadó is elhunyt! Tüdőembóliát kapott!
Van ilyen is!
Az egész halálbüntetés dologgal egyébként az a legnagyobb probléma, hogy lehetetlen az érzelmeket kizárva beszélni róla..
Márpedig akárhogy is nézzük, jogi kategóriáról van szó, amibe nem lehet belevinni az érzelmeket. Ezért is vált ki a mai napi hatalmas vitákat..
Nem volt benne részem. De próbáld meg beleélni magad.... Tegyük fel, hogy van egy 18-19 éves gyermeked, aki beteg, a betegség miatt, módosult tudatállapotban megöl valakit. Az orvos azt mondja, gyógyíthatatlan, veszélyes, bent kell tartanunk a kórházban. (Tegyük fel, rendes kórházról van szó.) Erre te azt mondanád, hogy ugyan már doktorúr, minek örizgessük?
Értem én az indulatokat, volt a kezemben olyan vádirat, amivel napokig álmodtam. Nem rózsásakat... De a halálbüntetés eszköze nem való ember kezébe. Mert állatból van....
Ilyen könnyen?
Taníts meg engem is szentnek lenni pikk-pakk:DDD
Akkor ezek szerint,neked ebben is volt részed?
A jókívánságot pedig köszönöm!
Nem csak mostanában.
Ez sablonos lesz, de a rendszer hibája, hogy elengedik őket, kiszabadulnak.
Nincs megfelelő ellátás, nincsenek meg a keretek, amin belül ölésképtelenné tehetnék őket.
ez csak azért...bármit teszel a másikkal válj olyanná, mint ő...sőt jobbá...csak így lehet esélyed
Éljen a halálbüntetés!!!
Inkább megölnénk?
Mert beteg?
Kicsit Taigetoszos ez a megoldás:)
Ezt akartam írni...amit tanultam számomra az egyik legnagyobb nevelőtől M.o.-n
A nevelés: 5% fegyelem és 95% szerencse!
és ez igaz!!! Tapasztalat
Na léptem!
Sziasztok
Most őszintén, szerinted van ember, aki soha életében nem lopott el semmit?
Nem egy csokit gyerekkorában, sem a WC papírt, a nyomtatópapírt, tollat, indigót, ki mit ért anno a mindenkit eltartó nagy szocializmusban?
Aki soha nem lógott a BKV-n? Aki nem próbált meg bármilyen kiskaput megtalálni, hogy ne vagy jóval kevesebb adót kelljen fizetnie? Aki egy napot nem lógott a munkából? Vagy ezek felett szemet hunyunk? ;)
Ennyi, amivel kezeled?
Akkor sok szerencsét kívánhatok csak:DDD