Halálbüntetés! (beszélgetés)
Oké.
De a pszichopata beteg, miért vennénk el az életét?
Én meg benne élek! :DDD
És...lekopogtam a fafejemen bal kézzel lentről felfelé...még tudom kezelni a helyzetet
Igen, ez a gond:)
Olyan megoldás nincs, ami mindenkinek jó lenne, mert mindenkinek más a jó.
Erröl kérdezz meg egy BV bírót, aki csak és kizárólag elítéltekkel foglalkozik.... Ez nem ilyen egyszerü.
Az elítélt nem fogja érdekelni azt, aki rázárja az ajtót, de próbálj meg egy olyan férfival együtt élni, aki nagyon sok pénzért, ugyan, de csak emberi roncsokkal találkozik napi 8 órában.
Nem kell az emberi roncsot sajnálni, a látványa éppen elég ahhoz, hogy begolyózz.
Akár hiszed, akár nem, 100-ból 99 ember néhány év alatt meghülyül ettöl. És akkor van egy gazdag, de lelkileg sérült ex-ajtócsukogató...
Megint csak elméletben adok igazat:)
A gyakorlat mást mutat.
Remélem, az enyém szebb:)
Én idealista vagyok.
Nincs visszatartó ereje.
Csak régen nem tudtál róla, hogy mennyi súlyos büncselekmény történt, illetve, ha nött a büncselekmények száma, annak elsösorban nem a halálbüntetés eltörlése volt az oka.
Ki dönti el, hogy ki az "okos"?
Mindig van szimpatizáns és ellenző is.
És amire kis keresztlányom tanított...12 évesen, hála az internetnek...először nem értettem, sőt mérges is voltam...utána szerelem volt első hallásra
Ezek vagyunk és pont benne a közepében!!! :DDD
Az élet szép!
Oké! Van ilyen hely is biztosan! De ha nincs halálbüntetés,láthatjuk,hogy mi történik!Saját kis országunkban is!Régen volt visszatartó ereje,most pedig nincs mitől félni!
Én sem vagyok véresszájú csak jönne már egy okos,aki rendet akarna tenni!Persze,ha nem lenne maffia!!!
Nem minden gyilkos pszichopata, ez általánosítás.
Tény, hogy beszűkül a tudatállapota ilyen-olyan okból, de ez lehet átmeneti is.
Lezárva...amíg saját magunk kis sérelmein nem tudunk felülemelkedni...amin nem is fogunk, mert emberek vagyunk, sértett gyerekek...addig józan ítélet nem fog születni...sosem, semmilyen esetben
Szerintem a halálbüntetés (olyan államokban, ahol engedélyezett) nem egyik napról a másikra megy... Így nagyon kevés esély van arra, hogy ártatlan ember "szenvedje el".
Én mellette érvelek...