Hajvasalás (beszélgetés)
Na most vagyok bajban! :S
Milyen vasalót vegyek, ami tényleg jó és megéri az árát...mivel nem túl olcsók....
Ga.ma, Imetec Belissima vagy Remington?!?!
Légyszi segítsetek!!!!
Köszike :)
Sziasztok!
Olvasom a hozzászólásokat, hogy a gama a legjobb, csak tényleg az a baj, hogy vagy hőfokszab., vagy a nélküli viszont szuperebb, mivel ionizálós, akármicsodás. Ez így nem "fer" ennyi pénzért, hogy nincs a két funkció egy készülékben.
Mi a véleményetek a Tony&Guy-ról? Az már van 10.990-ért és tud mindent.
Jah...amúgy a youtube-on fenn van egy csomó video hogy hogyan kell hajvasalóval göndöríteni! =)
itt van egy: [link]
előbb a ga.ma tourmalin laser ion 1036-220EU típusról áradoztam...szóval én ezt ajánlom neked!!! és ezzel remélhetőleg nem kell mindennap vasalnod!!! bár nekem néha elkezd kunkorodni a vége...de az csak azért van mert nekem nagyon hülye a hajam!! xD
szal. drága....de sztem megéri! =)
Sziasztok!!!
ez a hajvasaló...ez egy álom komolyan mondom...^^
ennél egyenesebbet nem is tudna csinálni...és a nap végére is ugyanolyan marad, ebbe a párás időben is...
és olyan jó selymes a hajam tőle, meg fényes, meg jó tapintású, és nem száll...szóval tényleg nagyonnagyonjóó!!!!
nagyon tudom ajánlani mindenkinek!!! =)
Amú
gy ha van hajvasaló kerámiabevonattal, akkor hajsütővas is van esetleg ilyen bevonattal (göndörítő) ?
Szia Kitty!
Én is ezzel a vasalóval szemezgetek, de senki nem írt még rá, hogy van - e valamilyen tapasztalata róla...
Szóval, ha valakinek van ilyen, vagy ismerősének, please!! :D
Sziasztok!
Tud valaki erről a hajvasalóról valamit: Remington S9950 Shine Therapy ??
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Hajvasalót szeretnék venni, de mivel naponta vasalom a hajam - ami természetesen hullámos - így valami nagyon jó vasalót szeretnék, ha már egyszer kiadok rá (sok) pénzt.
1. Belissima imetec creativity
2. Gama tourmalin laser ion 1036-220EU
Ezen a kettőn gondolkodom, szerintetek melyik a jobb, és miért?
Ha mást típust ajánlanátok ezek helyett, akkor azt is megköszönöm.
Sziasztok!
Én is szeretnék egy új vasalót, csak nem tudom milyet! Eléggé eltérnek a vélemények....Vékonyszálú és festett hajam van. Szóval véleményeket szeretnék, ti milyet ajánlanátok?
Egyébként tegnap olvastam a Remington S 9000-ről és S 9950-ről. Valakinek van ilyen esetleg?
Előre is köszi annak, aki segít! :)
Emih!
Hogy lehet az egyenesítővel göndöríteni???? Légyszi írd le a trükköt mert el sem tudom képzelni. Esetleg a dvd nincs meg valakinek amit a remington-hoz adnak?? (priviben is megbeszélhetjük)
Még egy kérdés igaz az, hogy a remingtonon gyorsan lekopik a bevonat????
Köszi
Értem....köszi szépen a segítséget! =)
akk jó, mert nekem is hullámos, vékony szálú a hajam :D
am tegnap megrendeltük, és remélem nekem is beválik! =D már alig várom h megjöjjön! =)
Judus.86: olvastam h neked ,ilyen hajvasalód van...,
és nincs odaírva, de attól még tuti hogy kerámia lapos ez is?
és megkérdezhetem, hogy neked milyen típusú a hajad, hogy elég hetente egyszer vasalnod? szal hullámos...vagy milyen? de jó lenne, ha nekem is elég lenne hajmosások után...aaaww...álom!^^
sziasztok!!
segitsetek lécci!!szeretnék karácsonyra egy uj hajvasalot,és mivel a ga.márol sok jot irtok,emellett döntöttem.1036-220eu -t szeretnék.télleg ilyen jo??nekem ami most van,naon töri a hajam,pedig használok hövédöt!ez mennyire töri a hajat?és uccsó kérdés,láttam nem höfokszabályzos,hány fokon vasal?
léci irjon akinek ilyen van!köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Nagyon törik a hajam a sok hajvasalástól.Van megoldás?
- Heti 3-4 hajvasalás mennyire károsítja a hajat?
- Károsítja a hajat a hajvasalás?
- Ha nincs itthon hővédő spray, akkor használhatok-e hajolajat hajvasalás előtt?
- Napi szintű hajvasalás, megfelelő hajápolás mellett (hővédő, balzsam, hajvégápoló) nagyon károsítja a hajat?
- Hogyan szokjak le a hajvasalásról? Régen göndör hajam volt mostanra sajnos elvesztette igazi göndörségét a hajam. Nektek mi vált be?