Hajvasalás (beszélgetés)
Veronik, húúúú de jó! :) Rétegezve vasaltad a hajad vele? Úgy értem, hogy feltűzted és mindig leeresztettél egy sort? Előtte kihúztad a hajad körkefével? Bocsi a sok kérdésért. :)
Csajoooooo! Én úgy tudom, hogy mindegyik hajvasalóval lehet göndöríteni is, csak kézügyesség kérdése. Az NLC-n olvastam a Belissimáról személyes tapasztalatokat, ott meg tudod nézni. :)
Köszönöm!:)
még azt akarnám kérdezni,hogy hol lehet GA.Ma. hajvasalot venni? Én nem magyarországi vagyok,nálunk nem tudom hogy lehet e kapni. De mondjuk Győr elég közel van, ugyh oda áttudnék menni érte.
Sziasztok!
Én is Ga.ma hővédőt vettem a vasalómhoz, de nincs még róla tapasztalat. Nekem azért ajánlották, mert lenmagolajat tartalmaz.
Dancingqueen! A Ga.ma egy olasz márka, biztos azért nem hallottál róla, mert csak fodrászkellékeseknél lehet hozzájutni.
Andicska! Hővédőre gondolsz, vagy a vasalóra? Mert a hővédő a Hajvarázsnál olcsóbb (100 Ft-tal), viszont a masina a Stellánál. Én is onnan rendeltem, de nekem csak összeállították a csomagomat és apukám elhozta. :)
Most lehet, hogy megköveztek, de én meg rendszeresen sem körkefével, sem anélkül nem szárítok hajat. Otthon a házimunka alatt elvégződik a feladat. :) Lehet, hogy ennek is köszönhettem azt, hogy az egyformán a derekamig érő hajam éveken át egészséges volt, egyáltalán nem töredezett. Most levágattam a vállamig és átmenetesre, mert azt már untam, de azért vérzett érte kicsit a szívem...
nEKEM ALAPBÓL EGYENES A HAJAM, CSAK NÉHA OLYAN ÖSSZE- VISSZA ÁLL.
Tépettre van vágva, így ha nincs kedvem beszárítani, csak kivasalom, és kész.
Hát nem tudom. Én Írországban vettem egy Remingtont.
Szuper, már régóta vasalom a hajam, de eddig semmi töredezés.
Pedig szőke, és vékony.
Igazad van, de nekem nem gondor a hajam, csak hullamos, a problemam ez plusz vastag szalu es sok is. Ennek egyetlen elonye van: nem torik olyan konnyen, mint a vekonyszalu. Regebben elotte nekem is kiszaritotta a fodrasz egyenesre a korkefevel, s aztan vasalta, de egyszer nem volt annyi idom es kiprobaltuk ugy, hogy csak atfujta, aztan vasalta, nem volt kulonbseg, mindketto egyforman tartos az en hajamon.
En nem hasznalok hajhabot, a vastag szalu hajat elneheziti, csak hajmosas utan hajolajat es a sprayt. Amugy meg hajlakkot hasznalok, de ugy, hogy a kezemre fujom, es utana simitom at a hajam vele.
Szia!
Milyen ez a kreatinos hővédő amiről írsz? Mi a neve és hol lehet beszerezni? ( ez lenne a ga.ma hővédője? )
Köszike
Sziasztok lányok!
Olvasom , hogy most a hővédő a téma :)
Nekem jelenleg L'oreal hot liss van, de valaki írta, hogy a fodrásza mondta, nem jók a krémek, hanem a sprayk. Miért? A krémek károsítják a hajat? Ha sprayt akarok venni, melyiket ajánljátok? Olvastam a Ga.ma hővédőjéről...olyan 900 Ft. Használt már valaki ilyet? Tapasztalat?
Milyet vegyek, hogy jó legyen?
Előre is köszi, aki válaszol! :)
Sziasztok!
Nemsoká indulok hajvasalót venni és már pár napja olvasom a véleményeteket.Kinéztem egy Remington S1031-es hajvasalót,ami göndörít is.Vkinek vmi véleménye nincs róla?Bármi!Nem tom mit csináljak vegye-e meg vagy nem éri meg.Szóval értitek. :)
GA MA?:(had kérdezzem meg,hogy az minek a rövidítése,és hol lehet kapni?
nekem az elseve méhpempős pumpás pakolást ajánlották,hogy az is nagoyn jót tesz a tincseknek.
szoktátok göndören hagyni egyébként?akkor mivel fixáljátok?
aszta!
az én fodrászom mindenképp körkefét ajánlott,mert mikor nélkul probáltam,kiszörösödött a hajam(mint mondta: a haj szerkezete igy nem volt egységes),egyébként ő is ugy csinája nekem a szalonban,és tényleg tükör sima. De ha csak úgy simán száritom,akkor nagyon göndör lesz(nem egyszerűbb egyenesebből egyeneset csinálnia a vasalonak,mint göndörből egészen egyenest?)
bocsi ha bonyolult voltam:)De köszi a tippet!elhasználom még akkor a lorealos hajvasalohoz a krémet,és majd utána keresek spay-t(tartosit is egyébként a spray,v "csak hőálló?)
jah,és hogy,mivel fixáljátok?csak mert a hajhab,lakk ezek mind vizes alapuak,és ugyan ugy beugrik:S
Igen, en is spraykrol irtam.
Ugy hasznalom, ahogy a fodrasz mondta: hajmosas utan hajolaj, majd a spray, s nem korkefen szaritom, hanem siman. Mielott vasalnam, minden tincsenkent fujom a sprayt. Es igy is eleg fel evig.
Szia.
En Wella flat iron sprayt hasznaltam, az nagyon bejott! Fel evig volt eleg 1 flakonnal. Most - mivel Wellat sajnos nem kaptam- Babyliss pro lyss 3-t hasznalok hovedonek, haaat...kb. annyit er, mint a vasaloja... Nem sokat!
En inkabb kifizetem a duplajat egy jobb minosegu hajvedoert, de tobb ilyet biztos nem veszek.
Ga.ma-sat probalt mar vki?
remington nekem is volt,nem tudom melyik típusa(mert babylissbol is millió egy féle van),de semmire sem volt jó:Sez a nedves hajas-száraz hajas,hőállítós történet nagyon bejön.
Nektek mennyire töredezik,szárad a hajatok utána?én 2-3 éve vasalom,nagyon rtkán,de már kevesebb a hajam,és sokkal kevésbé göndörödik:(
További ajánlott fórumok:
- Nagyon törik a hajam a sok hajvasalástól.Van megoldás?
- Heti 3-4 hajvasalás mennyire károsítja a hajat?
- Károsítja a hajat a hajvasalás?
- Ha nincs itthon hővédő spray, akkor használhatok-e hajolajat hajvasalás előtt?
- Napi szintű hajvasalás, megfelelő hajápolás mellett (hővédő, balzsam, hajvégápoló) nagyon károsítja a hajat?
- Hogyan szokjak le a hajvasalásról? Régen göndör hajam volt mostanra sajnos elvesztette igazi göndörségét a hajam. Nektek mi vált be?