Hajnali gondolatok (beszélgetés)
Úgy rémlik, Machiavelli mondogatta, hogy a pénznek nincs szaga, az a díjkirovó ezt biztosan tőle hallhatta. :-)
Ingyen manapság mégcsak pipilni se lehet akárhol.
Hát neked jó napod volt, hogy be tudtál slisszolni, én meg dobtam egy hátast amikor a múltkor a metró aluljáróban ez már 250 péz volt. Marha régen utaztam ezek szerint metróval, mert még én is 100-asra emlékeztem, amit nem adok ki szívesen, kell az a bevásárló kocsikba. :-)
Ja, erről jut eszembe, láttam a web-shopos (egyik) szlogenedet: carban van? :-)))))
Na annak van szaga. :-)
Hát sikerült oda is bevinni azt a sajátságosan finom humorodat, madár. Kicsit meglepőnek, de azért eredetinek, mosolyfakasztónak találtam. :-)
A köz javának nevében köszönöm, ez igazán kedves volt. :-)
Nem féltelek, odaérsz te szerintem így is, úgy is, - ahova akarsz.
De a szólás szerint a pénznek nincs szaga. :-)
Lemondok a köz javára arról az 1 mp-s bevételről!
A kutyának kellene a dogozó emberektől elsinkófált pénzből.
Majd megoldom - így is, úgy is - azt amit akarok!
A tesóság felvetés az nagyon aranyos, de azt hiszem, egyébként eléggé esélytelenek vagyunk. :-)
Sőt azt hiszem, madarunkat is félreértettem, ő is inkább csak szeretne onnét valamit örökölni. Jogos igény, onnan jó az, ahol van is miből. :-)
Nem hallottam, pedig ennek vezető hírnek kellene lennie a médiákban... :-)
Mivel érted ezt el, madár? Nem lehetne kibulizni nekem is egy 2-3 másodperceset? :-)
Nemtom, nem hallottátok-e, hogy a m.lőrinc rám hagyta 1 mp-s árbevételét?
Álmodik a nyomor és beleért a bilibe a kezem.
:)
Százéves kút, az egy Generál dal. :-) A Révész Sanyika énekelgette.
Lehet, hogy az erdőnyilvántartó szerint a te neveden van az apád erdeje. :-) Vagy osztottan a testvérekkel. Szóban végrendelkezni, fura egy dolog. Nem tudom, a hivatal az ő nyilvántartásával ezt hogy tudta követni.
Mivel? Hát mivel éhesek. :-)
A gólyákat pl. békával, hallal, de ha nem gólyák voltak azok a madarak, akkor meg honnan tudhatnám, mit szeretnének enni. :-)
Erdőnyilvántartó? Mert neked van (vagy volt) valami erdő részed, ugye? Kis burzsuj, neked saját kutad is van?
Nekem csak locsolási mellékvízmérőm.
Se kút, se erdő, énhozzám nem jönnek ezek az ellenőrök. Pedig a nagyapámnak még volt erdőrésze odahaza, a Gazdák Erdejében. Valaki azt időközben elkótyavetyélte. :-)
Aztán majd jön az ellenőr ellenőrzője/nyilvántartója és majd rajtad keresi az aktuális ellenőrt!
Majd még kitalálják, a denevér - tudom, hogy nem madár - ellenőröket is, nehogy már inkontinenciában szenvedő denevérek lepjék el tiszta lelkületű országunk!
Lassan visszaérkezünk a XX. század közepére, amikor mindenkinek jelentenie kellett mindenkiről, mindent.
Nahát ezaz. Azok a csóró, szántóföldön bogarászó fehér madarak talán nem szeretik a mirelitet, és valami annál könnyebben megehető kaját keresgéltek. Aggódom értük. :-)
Azt hiszem, ilyenkor az erdészek, vagy valakik - azért etetni szokták őket.
Persze-persze, csakis a denevérek szempontjából gondoltam erre a problémára én is. :-)
Az legalább nem madár, ámbátor repül. :-)
Nahát, mindenfele bogarásznak a szántókon a fehér madarak? Mi az ördög van itt...
Ha nem migráns gólya, akkor szerinted kócsag? Újabb perspektíva. :-)
:)
Kedveskéim!
Vonatkoztassatok el attól a ténytől, hogy az inkontinencia melyik nemnél gyakoribb.
Próbáljatok meg - és tudom, hogy sikerül - a denevérek szemszögéből - gondolni a problémára.
Egyébként pár darab fehér tollast én is láttam amikor jöttem fel Alsóról a Balaton melletti szántókon.
Gondoltam is, eltévedt afrikai migráns gólyák ezek.
De szerintem csak valamilyen kócsagok lehettek.