Hajnali gondolatok (beszélgetés)
Neked is szép napot, bár ezt itt tegnap kellett volna mondani. :-)
Laptophoz is lehet billentyűzetet használni. Én is azt kapcsoltam hozzá, a rajta lévőt valahogy ügyetlennek találom.
De ha jó a laptop, nem muszáj kidobni...
Szép napot - és melegebbet! - mindegyikőtöknek!
Na!
Ezen a klaviatúrán mindjárt jobb írni, mint a laptopos billentyűzeten!
No de majd megszokom azt is.
Vagy kidobom a fenébe és teszek le egy asztali gépet!
Teljesen igazad van. :-)
Szép napot!
Látod Evelin, az ember mindent megtesz ami módjában áll.
De tényleg, viccet félretéve, ha egyszer úgyis ott megyek el előtted, nem mindegy nekem, hogy egy utcával előbb, vagy utóbb kanyarodok el?
100 métert nem kellett kerülnöm!
Ennyit sem érdemel meg egy eddig "csak" virtuális barát?
Így legalább élőben is tudtunk váltani pár szót!
És ha az embernek nincs ideje arra, hogy a másikat megtisztelje az életéből 5 percre, akkor az az élet tartalmatlan, a barátság meg álságos.
Arra viszont kiszorítottál egy kis időt, hogy "jövet-menet" elhozd a rendelt web-shopos holmikat nekem, amit ezúton is köszönök.
Ilyen gyorsan még sosem kaptam sehonnan meg a rendelésemet, meg különbenis... ez rém aranyos volt. :-)
Szép és sikeres napot!
A reggeli/hajnali programjaim megint mozgásba lendülnek.
Ma is elaludtam és csak mot 5 óra után keltem.
Így viszont kevesebb időm marad a hajnali - számomra értékes - gondolataim megfogalmazására és leírására.
Oh, nincs mit, már igazán kíváncsi voltam némelyik roppant ígéretes cuccodra. :-)
Akkor mostmár majd hamarosan "tesztelhetem" is. :-)
A kompenzációd jól sikerült!
Köszönöm!
Na ennek az illetőnek kellene inkább valami panel tizedik emeletén laknia. :-)
Mindjárt nem szaladgálna a vizes edénnyel a kapuhoz. :-)
Igen tudom, ez az idősebb öcséd. Hát nem annyira harmatosan fiatal, de az a 63 azért még nem is számít igazán komoly kornak.
Mondtak valamit, mire lehet számítani?
Láttam már ilyent. Az illető már ki sem szaladt az utcára, hanem kibetonozott egy keskeny csatornát a kapu alatt, ami az utcai árokba vezet. Járda alatt csővel vezette át. Csak a kapu sarkánál kell kiönteni a vizet a betonárokba.
Az a röhej, mióta van náluk csatornázás, most is így csinálja. Régi, beidegződött szokás.
Most értem ide a fórumokra, mert a hajnali beírásomat sikeresen tönkretette egy fránya áramszünet és ezzel borította az egész hajnali/reggeli menetemet.
No de kezdenek beállni a dolgok a maguk medrébe.
Mostmár kétfelé is aggódhatsz, el is hiszem, hogy magad alá kerültél.
Biztosan tudják a kórházban, hogy mit csinálnak. El tudom képzelni, hogy azért altatják az öcsédet, hogy nyugodtan teljen az idő, addig amíg hatnak a gyógyszerek, lemegy a gyulladás. A gépi lélegeztetés is igencsak indokolt, ha egyszer pillanatnyilag nem müxik valami fényesen a tüdeje.
Majd helyrejön, elvégre fiatal ember még, erős a szervezete.
Tumbo, remélem, megoldódnak a gondjaid.
Nálunk szép napsütéses az idő, szél sincs.
És nem szólt még annak a Karolinának soha senki, hogy ez nem egyszerűen illetlenség, hanem telente veszélyes is?
Te is milyen béketűrően írod, hogy elestél. Ha neadjisten csontod is törik, remélem mégis szóvá tetted volna előtte a dolgot. :-)