Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, méghozzá abban, hogy ki hol csináltatta a haját. Én is szeretnék, de nagyon sok helyen csinálnak, és a technikák és nagyon különböznek. Tudnátok segíteni? Várom priviben :) Köszi csajszik! :)
igen eléggé az volt de most nagyon szép tömör a saját hajam alja is régen meg nagyon vékony volt nagyon örülök Neki:)
Én nem csalodtam az esküvömre is ugy felrakták.egy része meg alul volt kiengedve hogy nem is lehetett látni!nagyon örültem hogy ennyire elvarázsoltak következmények Nélkül!
huhhh az tök jó és vékonyszálú amúgy a hajad??
nekem kövi.hóbnapban veszik le ez lesz az első!!
kiváncsi leszek h milyen lesz!én is azért csináltattam mert semmit nem nött a hajam :(
keveeeseeebbb???áááh inkább olyan dús hogy minden 3havonta ritkitatnom kell!!!
persze hogy megnöt sőőőt sokkal jobban nől de nem csak akkor lehet észre venni amikor nincs fennt hanem amikor leveszik!Ez a második orosz hajamaz elsö 1és fél évet volt fennt akkor nött a hajamkb15cm de ugy h lesem tört az elött megha egy évet várok akkor sem látni hogy nött volna és már juliusban lessz 2éve ez az orosz hajam és nagyon hosszu már a sajátom!póthaj elött volt vállig érő most meg kb a könyökemig érhet mert a póthaj ér a derekamig!!!!:))
Nagyon örülök!
Én igen mert nekem keratinnal van és nem wax-al és már több éve és nem látni abszolut mégha felfogom ugysem
nem lehet látni a kötéseket
IMÁÁÁDOOM
nem tudom sokan dicsérik a hőillesztést.......
sokan nem!!
szia!
nem,nekem attól tönkrement a hajam.csomózással lett felrakva,és nagyon jóó.Most csináltattam másodszorra,csak az elöző haj egyenes volt,az én hajam viszont hullámos.2 -3 havonta kell visszarakatni,tépheted,húzhatod,akkor sem történik semmi:)
nagyon ügyesek akik csinálták...
szia!
én most vettem szép hajat,ha érdekel szívesen segítek!nézd meg a galériában a képeimet,ha tetszik üzenj nyugodtan!
sziasztok!!!
ha valaki szeretné megnézni a hajamat,(előtte-utáni kép) a galériában megtekinthető!
nagyon gyönyörűűű lett!!!
Sziasztok!
Most lesz először hosszabbítva a hajam és érdeklődni szeretnék,hogy szerintetek a 18000 forint keratinos hosszabbításra reális ár e,azt mondták,hogy garanciát is vállalnak rá.
Sziasztok!
Lehet,hogy nagyon homály vagyok,igaz egy hónapja már,hogy nem írtam,de kaptam egy tojást a hoxától.Akkor ilyenkor mi van?Nem vágom,annyira pancser vagyok,hogy egy rohadt fotót sem tudok felrakni az adatlapomra
szia!!
hh kiesett??nekem lassan 3 hónapja van fent és nem esett ki 1sem
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás