Hajdú-Bihari babát várók (beszélgetés)
Igen, igen. Csak idő kérdése.
Úgy legyen!!!:)Örülök,hogy nem keseredtél el,és hogy nem adod fel!Ne is tedd,majd csak jön egy kis manó,és beköltözik Hozzád!:)
Jhaj bocsi, hogy nem írtam. Sajnos megjött tegnap:(, de remélem ez a hónap sikeresebb lesz. Folytatom a palástfű-cickafarkfű teakúrát, és szedem továbbra is a barátcserjét. Remélhetőleg most nagyobb hatása lesz :S.
Sziasztok!Ági van már vmi?Írjál!!!
Engem szívat a gyermekem,tegnap este már majdnem bementem a klinikára,úgy beindultak a fájások,és annyira nagyon fájt,aztán mégsem.Elcsitultak.Mint mindig eddig...
Szia Ági!Mi újság?Fejlemény?
Én is remélem hogy nem terjed el , de mióta Balázséknak a kisfia az lett azóta szerintem futótűzként terjed!
Én is folyamatosan éreztem de mégsem jött meg!Pozitívan Ági!Drukkolunk!
Köszönöm! Remélem pozit tesztelek, de nagyon kicsi az esély, folyamatosan azt érzem, hogy meg fog jönni :S. Szóval hátha a köv hónapban:).
Tetszik a Benett név,még ritka,reméljük nem terjed el nagyon!:)
A naplómban elég sok minden benne van rólunk,olvasd el,ha van kedved-időd.Jönnek a jóslók szépen...
De már nem kiabálom el,mert eddig mindig leálltak.
Várok,és figyelek.:)
Amúgy,ha ultrahangra akartok menni,4D-re,akkor nagyon tudom ajánlani a Szent Annán a Belvárosi Ultrahang rendelőt.Egy tündéri nő csinálja az ultrahangot,végig kedvesen magyaráz,figyelmesen átnézi a babát,meg mindent!,és nem mellesleg huszonakárhány év klinikai tapasztalat van a háta mögött!A telószám:06-30-349-10-41.
És sztem nem drága.Ha nem látszik a baba,akkor ad másik lehetőséget garanciába,stb.És végig,45-50 percen keresztül vizsgál,fotózza a képeket,kettőt ki is nyomtat,természetesen azt,amelyiket te választod.Én mindig megnyugodtam,ha vmi nem volt tiszta..Tényleg csak ajánlani tudom!
Drukkolok,és várom a fejleményt!
Sziasztok!
Nekem a 3.babám lesz,hogy pontosítsak,a 3.kislányom:)
épp most jött meg a babakocsija,és annyira örülök neki!:)
Én a klinikán fogok szülni,és nincs fogadott orvosom.Semelyiknél nem volt,egyszerűen nincs rá pénzem,de talán ha lenne,akkor is sajnálnám rá a pénzt.Inkább a csajokra költöm.:)
Elvileg vasárnap, de pé szerint inkább hétfőn. Szóval kedden remélem már tudok tesztelni.
Mikor kellene megjönnie?Nagyon drukkolok neked!
Igen. December óta. Remélem most sikerült:), de félek csak bebeszélem magamnak... De azért reménykedek:).
Próbálkoztok a picurkával?Mióta?
Szia encse!Mesélsz az első szülésről?Kinél fogsz szülni?
Szia !Én Szept. 15 -re vagyok kiírva , kisfiam lesz Benett lesz a neve!Újvárosi vagyok és a Kenézyben fogok szülni!Mesélj te is!
Sziasztok, én csak remélni tudom hogy mihamarabb csatlakozhatok hozzátok! Gratulálok a bébikhez, és sok erőt és egészséget kívánok a szüléshez és az azt követő hónapokra!:)
sziasztok, én novemberben szülöm meg a 2. fiamat, Debrecenben a Kenéziben szültem az első bébit ott fogom a másodikat is. szép babaváró heteket:)
Szia!
Én már nem soká szülök,remélem legalábbis,de épp ráérek.Kíváncsi vagyok,jönnek-e mások is?
Te mikorra vagy kiírva?Fiú-lány?Első baba?És honnan pötyögsz?
Nincs ilyen fórum itt a hoxán!Ha gondoljátok gyertek beszélgessünk készüljünk együtt a nagy napra!
További ajánlott fórumok: