Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta? (beszélgetés)
A barátnőm találkozott velük a boltban, azt mondta, hogy nem látszanak nagyon szerelmesnek, boldognak. De nem is a boltban kell boldognak lenni.
Szórakozásra gondolsz?
( Értem értem!
Kár, hogy te szenvedsz ők meg (szerintem külsöleg) vigadnak.
Megpróbálsz majd valamikor megint elmenni ide oda?
Ha azt szerelemnek nevezhetjük, hogy megkérdeztem, mikor ad pént, akkor igen.
Válaz: most nincs pénze.
Egyébként igen, meg gyűlölöm, meg egyik pillanatban semmit sem érzek.Nagyon izgalmas, így élni.
Buta volta, és tegnap szóbaálltam vele...
Most én szenvedek...
Elvitte a gyereket, megint névnapoznak.
Kesesem a társam de nem lelem!Azt veszem észre,hogy az embereknek nem fontosak a következő dolgok:szerelem,szeretet,öszinteség,megbecsülés.Így nem is könnyű egymásra találni.Valahogy nem értem hová lettek ezek az értékek.Miért nem fontosak sok ember számára?Nyilván vannak olyanok is akik számára ezek fontosak ezért keresgélek!puszi mindenkinek!
Egyébként a nagy szerelmeket,hogy a/feltett témára válaszoljak/feledni nem lehet de az idő nagy segítség és néha már csak távoli emlék marad.Viszont törekedni kell arra,hogy jöjjön valaki aki megérdemli a jóságunkat odaadásunkat!Mert hiába szeretünk mi valakit ha az nem úgy érez irántunk vagy nem azt szeretné az élettől amit mi!!!puszi nektek!
Egyébként apuka megint megszívatott.
Ő szokta reggelente vinni a fiunkat oviba, de ma elfelejtett jönni, de elfelejtett szólni is.
Szerencsére azért észbekaptam és elsétáltunk kettesben, igaz, hogy 1/4 9-re értünk oda.
/lehet, hogy azért csinálja, mert 7 órakor kikapcsolom a telefonomat, mert ez az idő a családé. Még akkor is , ha kettesben vagyunk ./
És igazán nem fogod elfelejteni, de ha most sírsz, lesz erőd majd mosolyogni!!
És újra kezdeni!!!
bocs hogy bele szolok de en azt hiszem havalaminek vege van anak igy kelet lenie meg ha te nem is tudod mer .
es majd el fog mulni fene tudja mikor de utana majd okosab leszel es osztonosen mast fogsz csinalni es az utan meg egy csalodas es meg egy lecke.
es ha vanak jo barataid akik meleted alnak elfog mulni gyorsan es boldog leszel valaki masal.
Hát nem lesz könnyű!
Ő mondta, hogy végleg?
További ajánlott fórumok:
- El tudnatok hagyni valakit akibe nagyon szerelmesek vagytok észérvek miatt?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Lehetek szerelmes úgy valakibe hogy nem tudok róla?
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- Szerelmes vagyok valakibe, akivel még sosem találkoztam...