Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem. (beszélgetés)
nagyon ugyes vagy, es kitarto!!!
akkor kellemes delutant, jo munkat, es puszi neked is
Sziasztok lányok! :)
Bekukkantottam, van-e valaki, és látom, itt vagytok! Most néztem Szilvit, és már az álomsúlyát is lekerülte, de hova tűntek a képei?? Vagy csak én nem látom?
igen, de en nem azt a munkat csinalom amit ok, mert ok a termek forgalmazas utan kapjak a fizetest, en meg a raktarat vezetem, ahova ok jarnak vasarolni,
nekem nem menne <a hazalos-bemutatos melo,
nem vagyok annyira ramenos, de ok eleg jol elnek belole, mert tudom, es latom..
ezek inkabb taplalek kiegeszitok, es betegseg megelozok, csak igen borsos aron vannak, de viszont jo termekek.30 eve mukodik a ceg, nem lehet rossz, mert akkor mar regen tonkre mnnt volna.
en 5 eve vagyok itt, mert itt akkor nyitottak , de a vilag 30 orszagaban van ilyen iroda.
sok fele vitaminok, kinai gyokerekbol levelekbol, perui gyoker,es sorolhatnam....de mind termeszetes alapanyagu, es nincs benne se tartosito, se szinezo,izfokozo, nemelyik elegrossz izu is,de annal hatasosabb.
en is mindig iszom valamelyik keszitmenyt, de csak modjaval, mert eleg draga.
de viszont a gyerkocoket ezzel gyogyitottam ki a bronhitiszbol.
nem kell elhinni, de ez tapasztalat.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Kezdő vagyok. Szeretnék télire eltenni befőttet lekvárt kovászos uborkát. Ha valakinek van ötlete, receptje számomra szívesen venném :)
- Szívesen segítek fogyni/alakváltozni annak, aki szeretné:)
- Kata Online Rendelője :-) Kérdezz nyugodtan, szívesen segítek!
- Kérjetek tőlem bármilyen alkalomra idézetet, verseket, szívesen segítek, ha tudok!:D