Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem. (beszélgetés)
Érdekes, hogy nálam is ez van a kilókkal. Iszonyú nehezen megy lefelé:(
Lánykád fogyni akar, vagy csak nem akar elhízni? Szerintem ő elég vékony.
Egy hónap alatt 2 kg mínuszom volt összesen:(
Negatív rekordot döntöttem:(( De a ruhákon nem így érzem:)
Szia Marika:)))
Régen láttalak, pedig már kerestelek!
Előző hsz-ben látod mi újság:) Veled mi van? Vége a 90 naposnak? Elkezdted már a Norbi félét? Vagy pihensz egy kicsit?
Sziasztok!
Szia Vikka:)
Jól vagy? Képzeld én nem értem mi van, de teljesen kényelmes az a nadrágom, amit kb 3 hete még nagy szenvedések árán tudtam magamra szuszakolni:))) De a mérleg még mindig semmit nem mutat mínuszban, de már nem érdekel a mérleg, ha a ruhán érzem a fogyást:)))
Szia Csutkababa:)))
Már aggódtunk érted!!
Végülis mi történt?? Műtöttek vagy valami más kezelést kaptál? Jobban vagy már? Pihenj sokat, mert várunk vissza:))) Pussz
nos ki kell abranditanom ujfent mindenkit. a Pen-t nem latja a gepem. ket kolleganoje igen, masik 3-e nem :(
A heten csak 3x akartam felmondani. De ez meg 1 indok.
Bar, most jott a mail, h mivel ma USA unnep van 5kor haza mehetunk! Hat nem edesek!?
komolyan olyan ideg vagyok ettol az egesztol, h ha nem a 6. lennek mar kiugrottam volna az ablakon, csak jelzeskent...
a fogyasrol annyit, h a heti kilengesek nem reszletezve, ma 70.8 :(((
Tedd fel őket az adatlapodra is, hadd lássuk mi is!
Hol tartasz a fogyiban, újra 70 alatt vagy már? :D
hello ancsika, a helyzet az, h olvasni se volt idom. csak ha privit kaptam...
olvasok kicsit, aztan kuldok fotot :)
sziasztok:))
gondoltam jelentkezem,par sorral,most jottem ki a korhazbol, 10 napot voltam bennt:((
de most se maradok itt soka, mert nem birok ulni a gep elott.
puszi nektek
Sziasztok!
Gratula Juci! 50 kg-nál megállni ám! Mennyit fogytál 9 nap alatt? Köszi az infókat, én is kipróbálom majd.
Sziasztok!
Ancsika! Képzeld már 52,5kg vagyok és ez a 9.napom, annyira örülök! Centikben is nagyon látszik a változás, nagyon jó ez a diéta, szóval ajánlom neked is, ha gondolod, és még hol vagyok a 14.naptól, nagyon szupi!!!!!!!
Te hogy haladsz? Jól vagy? Nagyon ritkán vagy erre, de Szelorosi is.
Hát sok sikert neked is, meg magamnak is:))
Majd jövő nyáron már nevetve olvassuk ezeket vissza, és a strandon fogunk feszíteni monokiniben:)))
Most mennem kell, mert dolog van, majd még beszélünk. Szia:)))
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Kezdő vagyok. Szeretnék télire eltenni befőttet lekvárt kovászos uborkát. Ha valakinek van ötlete, receptje számomra szívesen venném :)
- Szívesen segítek fogyni/alakváltozni annak, aki szeretné:)
- Kata Online Rendelője :-) Kérdezz nyugodtan, szívesen segítek!
- Kérjetek tőlem bármilyen alkalomra idézetet, verseket, szívesen segítek, ha tudok!:D