Ha lenne az oviban webkamera, benéznél, hogy mit csinál a gyereked? (beszélgetés)
Barátnőm kisfia is agyonkarmolt arccal jött haza egyik nap, másnap kék-zöld volt szegény gyerek. Barátnőm kérdőre vonta az óvónőket, de ők nem láttak semmit. Pedig ez a verekedős kisfiú még a kislányokat is rúgta, az egész csoportot ütötte-verte, de az óvónők soha "nem látnak" semmit.
Persze biztos vannak normális óvónők is.
nem hát
azok akik öregen olyanok amilyenek azok fiatal korukban sem voltak másabbak
a legegyszerűbb az óvónőket hibáztatni
de csak egy nap ülne be helyettük, megtudná, hogy nem csak ülnek egész nap és füstölnek
na ja
csak az a baj, hogy 30 gyerekre van 1 óvónéni
Nem tudom...szerintem nem biztos, hogy korhatárral kell megszabni...
A fiamnak két óvónénije volt, egy nyugdij előtt álló és egy 3o-as. Mindkettő szuper óvónő volt, a tapasztalat, és a fiatalos lendület...
Nekem csak jó tapasztalataim vannak...
Nem kor függő...
Barátnőm kislánya most kezdte az ovit.
Az első szülőin közölték, hogy tanítsák meg otthon a szülők öltözködni a gyerekeket, normálisan enni, mert erre nekik nincs idejük.
Ja, és kikötötték, hogy a cipő csak és kizárólag tépőzáras legyen, és a téli overáll meg egyberészes, mert ezt a gyerekek egyedül is fel tudják venni..
Nekem már most gyomorgörcsöm van, pedig van 5 hónap az oviig:)
Óvónőket nézném meg.
Tesóm minicsoportos.. csoporttársát(kisfiú) kékre-zöldre rúgdosták a nagycsoportosok.(beszoktatás után 1 héttel)
Ez otthon derült ki fürdetéskor, mikor a kisfiú mellkasa, háta, hasa, kék-zöld volt. Szegény még akkor sem merte elmondani mi volt, tesó mesélte el, aki meg középsős.
Nagy botrány lett, de az ovi tagad mindent.
Ilyenkor mit csinálnak az óvónők?
Ja, üldögélnek a padon, vihorásznak, meg még cigiznek is mellé.
Aztán csoda, hogy annyi szörnyűséget mutat be nap mint nap a tv.
Anya már most ideges, hogy mi lesz, ha kirándulni viszik majd a gyerekeket.
valószínűleg nem, nem látom sok értelmét, a gyerek viselkedéséből, visszajelzéséből látszik többnyire az óvónő munkája, Őt meg minek kukkoljam egész nap?
:)
Nálunk a lányom egyik barátnőjét felejtették ott az ISKOLÁBAN!!! Elment zongora órára, a tanárnőnek szóltak, hogy várják meg, mert takkra visszahozza a zongoratanárnő mire mennek úszni. Erre fel az osztály elment úszni nélküle :( Még szerencse, hogy az Anyukája a suliban dolgozik...
Úgyhogy sajna ez nem csak bölcsiben-oviban történhet meg, de senkit nem akarok riogatni.
Engem igaz érdekelne a gyerek mit csinál...
De én az óvónőkkel így se vagyok megelégedve. Nem viszik őket sehova mert akkor figyelni kell rájuk és nem lehet kávézgatni meg cigizgetni:( Arról nem is beszélve hogy én régen 15:20kor már ott voltam amikor uzsiztak és hallottam ahogy más gyerekkel üvöltenek ha az enyémmel csinálják megborítom őket helyből...
De ahogy olvasom nem csak nálunk vannak gondok
Megfordult világ nem ők vannak a gyerekekért hanem a gyerekek értük:S
További ajánlott fórumok:
- Szex chat, webkamera
- MSI VR-601x-085 laptop telepítőlemezén hol találom a webkamera telepítőjét?
- Vettünk webkamerát az otthoni gépre, a laptopon eleve volt, most akkor mindent látni fognak a szüleim, hogy miket nézek meg a laptopon?
- Hogyan győzzem le azt a félelmemet, hogy lásson egy nagyon kedves fiú barátom webkamerán keresztül?
- Melyik városban található élő Webkamera, mint Székesfehérváron az Országalmánál?
- Windows újratelepítés volt a gépemen. A webkamerám telepítőlemezét nem találom.Tud valaki segíteni, hogy a neten találok-e hozzá programot?