Ha kilépek vissza tudok jönni? Az elöbb nem sikerült. (tudásbázis)
nem. ha egyszer innen kilépsz, akkor már sosem tudsz visszajönni.
ezért aztán jobb, ha most már soha nem lépsz ki:)))
Nekem be kellett allitanom a cookie-k torleset a bongeszo bezarasakor, csak igy tudok belepni az oldalra.
Kicsit bosszanto, mert igy olyan oldal cookie-ait is torlom, amiket nem szeretnek.
Köszi.
Most már nekem is sikerült kilépnem.
pitzburg:
Ha letörlöd a cookie-kat (sütiket) a böngésződ beállításai között, akkor már menni fog a kilépés.
Remélem.
és a kilépés? merthogy én meg azt nem tudom pár hete :)
ez csak azért gáz,mert a melóhelyemen is automatára tettem én lüke :)
Találtam egy hibát, ami okozhat belépési gondokat. Ha a domain nevének nem következetesen a www.hoxa.hu -t használjátok, hanem esetleg csak úgy, hogy hoxa.hu vagy forum.hoxa.hu, vagy ilyesmit, akkor előfordulhat, hogy a belépés utáni ablakban nem jelenik meg a saját menü. Ilyenkor egy kattintás után már oké.
Ezt a hibát persze amint ráérek, kijavítom, csak mint ok sorakoztattam fel itt.
Dehogy vagy buta.
De ezt a kérdést jobb ha a kérdés kiírójának teszed fel, mert neki volt gondja a visszalépéssel.
Szerintem az volt a gondja, hogy amikor kilépett a portálról, és rá pár percre vissza akart lépni, nem sikerült neki, de hogy miért azt nem tudom.
Gondolom zituka9770 arra gondol, hogyha kilép utána nem tud visszalépne egyszerre.
Ez régen nálam is előfordult.
De mára már minden oké.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudok előlegként kifizetett pénz visszakövetelni?
- Elrontotta a tetoválásomat és nem akarja visszafizetni a pénzem! Mit tudok tenni ilyenkor?
- 2 hónapja rakta fel a fogtechnikus a koronát, most megfájdult alatta. Hova tudok menni? A fogorvoshoz nem mehetek vissza
- A Silverlight frissítés után - amit nem tudok visszavonni - összeomlik minden böngészőmön a video streaming oldalak jó része. Mit tehetek?
- Miért nem tudok visszalépni az internetre, amikor kilépek belőle?
- Ha kilépek a biztosítótól, vissza tudják követelni tőlem a kezdeti támogatást?