Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Ha abban a napban kapott is pecsétet,hogy beérkezett,akkor holnap megkapod.
Sziasztok. Új vagyok az oldalon segítséget szeretnék kérni tölletek. Március 4-én vittem be a bevallásomat a navhoz. Azt szeretném megtudni, hogy a héten várható az utalás? Köszönöm szépen...
Feb.27.érkezetbe nekem.kapot valaki postai úton pénzt?
Én márc 2 -án adtam fel postán elsőbségivel és ajánlva.Azért gondolom,hogy márc 3.-án érkeztették és ma kéne megkapnom
A Febe. 27.-eiek már hétfö kedden megkapták az utalást.Ma a márc 3.-aiakat várják.Elméletileg
Aniko8720 még semmi
Március 3.án érkeztettve és ügyfélkapun adtam be
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy van - e olyan személy a fórumon aki Február 27.-én adta fel postán és már kapott utalást?
Valaki kapott ma utalást?És ki,mikor adtátok fel postán?
Ha a NAV felé van tartozása, az még az utalás előtt levonásra kerül. Ha a bank felé, az azon nyomban és automatikusan történik. Bár nem is értem, miért merült ez fel, gondolom ez nem mindennapos dolog, már csak azért sem, mert akinek ilyen "ügyei"vannak, az igyekszik a bank elöl eltitkolni a bevételét, ergo nem bankszámlára kéri a pénzt, hanem postán és no problem.
Ez az sms-es dolog is...soha nem kértem sms-t az utalásról és még sokan vannak így, hogy nem akarnak fizetni egy felesleges szolgáltatásért, mikor 2 mp. alatt ingyen lehet ellenőrizni a számlaegyenleget a neten.
Hát ha az illetőnek van tartozása akkor lehet később kapja meg
A bank előszőr von
De nálam már a fizetésnél is volt példa rég levettem mire jött az sms
Pedig tavaly megfogadtam,hogy én viszembe mert napokig ül rajta 😡
Erről beszéltem. Sajnálom...
Ez újfent nem igaz. Rájuk nem vonatkozik az azonnali utalás. Ezért van az, hogy az OTP-s mondjuk 3/9-kor kapja meg, de egy takarékos csak mondjuk fél 11-kor.
Most írt a könyvelő.03.06.vitte be a navhoz 😡😡😡
Az mindegy milyen vagy
Ahogy a NAV az utalásra entert üt 1 perc nem telik el a pénz rajta van ha nincs valami utalási hiba
Köszi a segitségedet👏egyenlőre nem aggódom😀
Neked egy kissé bonyolult, mert ugye te a NAV tervezetet javítottad ki, amit megint javítani kellett, mert valami nem volt jó, aztán volt ez az átvezetési nyomtatvány. Megmondom őszintén, hogy sosem töltöttem ki ilyen kérelmet nem tudom, hogy olyankor mi történik ügyfélkapun. De ha azt mondták, hogy rendben van, akkor szerintem ne foglalkozz vele. A nyomtatvány leadásától kell elvileg akkor is számolni a 30 napot. Majd akkor aggódj, ha nem érkezik meg időben. Szerintem. 😊
(Renibeni)kicsi segitséget kérnék szépen én is.Számlára kértem,mint mindig.7 végén az adószámla alján még ott szerepelt hogy (átutalás,és a sz.számom)ez most valamiért eltünt.Személyesen voltam bennt egy hete,a 2017-es nyomtatványt kitölteni.Azt mondták rendben a bevallásom.Most akkor megint valami gebasz lehet?köszi
Ha holnap se akkor a könyvelő sunyiskodik.
Sokszor késett a beérkező utalás.
Erstés vagyok.
De a NAV csak reggel utal, 1x. De ahogy gondolod.
Köszönom.azért még egy kis remény él bennem,mert délbe is van jóváírás,meg van,hogy du.16előtt írtak jóvá.
Számlára kérted? Nézted az adószámládat is, hogy mit ír?
Igen, ott látszik hogy 2an érkeztették.29én adtam fel postán.
Ügyfélkapun nézted az érkezési dátumot?
Ha eddig nem jött, ma már nem várhatod sajnos. Remélhetőleg holnap megérkezik.
Várj türelmesen még nincs vége a napnak én erre azt tudom mondani
Mindenki megkapta akiét március 2án konyveltek? Mert nekem nem jött semmi.
További ajánlott fórumok: