Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok.
Valaki tudja,hogy ez mit jelent ma ajnalban kaptam a navtól?
Átvételi lehetőség értesítő
Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton értesítjük, hogy tárhelyére küldemény érkezett.
A dokumentumot a beérkezéstől számított 30 naptári napon belül megtekintheti vagy lementheti számítógépének egy tetszőleges könyvtárába. A 30 nap elteltével a dokumentum automatikusan törlődik.
Amennyiben rendelkezik Tartós tárral, a dokumentumot oda is áthelyezheti.
Értesítő kiállításának időpontja: 2020.03.30. 02:17:38
Befogadás időpontja: 2020.03.30. 02:17:38
Szia
Az én beballásom 25.én érkeztették postára kértem de még mem kaptam meg!
Semennyit nem ül a posta a pénzeken, max a postai alkalmazott ül a széken. Amúgy ha valóban 24-én erkeztették, hétfőn megkapod.
Ui.: Google- posta szabályzat-utalvány. Minden le van írva feketén-fehéren
Sziasztok!
Ha február 24-én érkeztették a bevallást és postái utalást kértem, akkor lehetséges, hogy hétfőn megkapom a pénzt? Posta mennyit ül rajta? Vagy inkább kedd?
Na ezt viszont nem tudom mert nekem van ügyfélkapum ezt a regisztrációs kodót sokkal bonyolultabb dolog lekérni szerintem mindenképp telefonálj be!
1819et kell hívnod 1gomb aztán7!
Ha megmondod az adataid szívesen segítenek!
Szerintem kb úgy lesz!
De a kialakult helyzet miatt most pontosan nem lehet kiszámolni!
Ahogy a korábbi hozzászolásokat olvasgattam valaki megkapta időre valaki nem,sokan inkább telefonon érdeklődnek!
"1819"
Ha van ügyfélkapud akkor lépj be ebev szolháltatás a kaüvel belépsz aztán a szolgáltazásokra kell lépni azon belül adó és pótlékszámla!Lekérdezés inditása!
Remélem tudtam segíteni de sajna csak ennyire tudtam leegyszerűsíteni!
Ha lekérted le kell tölteni én pdf/ben szoktam
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?