Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Szerintem se.
Páromnak postára kértük.ő még nem.kapta meg.
Akkor attól a naptól számolt 30.napon kapod meg, amikor beadtad.
Attól függ mikor lett érkeztetve. Mert a javítás ebben az esetben nem indítja újra a 30 napot.
Engem egy nav ügyintéző felhívott a múlt pénteken a visszaigénylésem kapcsán. Telefonban kijavította az adat elírást.
Akkor kb. mikor érkezhet a számlára érkező visszatérítés ? Ősszeget és mindent elfogadtak?
A fizetést se kapja meg senki hamarabb, mint 30 nap. Ez van.
Na az fain. Nem is értem amugy hogy ebben a gáz helyzetben miért kell megvárni a 30 napot.
De neked számlára egyébként 20-ára várható, mert 18-a(amikor letelik a 30 nap), pont szombatra esik.
Nem várhatod hamarabb, mint ahogy letelik a 30 nap az érkeztetéstől számolva!
Neki a jó isten tudja mikor adta be személyesen a könyvelője, mert hol ezt mondott, hol azt.
De te a héten semmiképp nem kaphattad volna meg, mert a legideálisabb esetben is holnap telne le, ami viszont hétvége.
A kiutalás csak akkor látszik az adószámlán, ha már a bankszámládon van a pénz, tehát felesleges nézni. Aki postán kéri, annak érdemes csak ránézni, mert onnantól 3 munkanap.
Bocs az adószámlámnál érdekelne!!
Es Te is marcius 04 en adtad fel.
Ma akkor már ne.is vájam nincs utalás már?
A számládról, honnan máshonnan.
Azt hol látom ha kiutalták már számlámra a pénzt? Az adom ami visszajár.
Mivel többször mondott többfélét, szerintem ő maga se tudja, mikor adta be.
Erstés vagyok.én 9 felé megkaptam
Sziasztok.
Ma megkaptam számlára.
Elvileg márc.6.án vitte be a navhoz a könyvelő.
Sziasztok!Március 04 adtam fel elsőbsegivel az Adó viszaigenylést .Szamlára kértem Erste Bankos vagyok akkor kb mikora kéne meg kapni a pénzt?Ma még meg kaphatom?Előre is köszönöm a segitséget
Legjobb esetben is csak szerdán.
Ez fasza😡Megnéztem a posta oldalán,hogy mikor kézvesítették a levelemet.Márc.2.-án adtam fel postán ajánlva és elsőbségivel.És márc.9.-ét ír a posta ,hogy akkor kézvesítették.Ennyit ér az elsőbségi is!Akkor mikor fogom megkapni?
Azért tudnáto egy tel.számot adni?Pest megyeit ahol fel is veszik a telefont
Sziaszrok.5-én érkeztették akkor hétfőn utalnak?
Ha nincs TEL kódod, nem fognak csak általános felvilágosítást adni. Ha ajánlottan adtad föl, annyit meg tudsz nézni a posta oldalán, hogy mikor vették át, bár ebből sem derül ki, hogy mikor érkeztették.
Szeretnék kérni egy Pest megyei tel.számot ahol tudnék érdeklődni.Köszönöm
Jól szórakozol?
Tegnapelőtt azt írtad, hogy számlára kérted és aznap megkaptad.
Március 2.án adtam be személyesen postán kértem. Mikorra várható? Köszönöm szépen.
Én semmit nek kaptam még pedig márc.2.-án adtam fel postán
Sziasztok.március3 án adtam fel postán, most érkezett az utalás.
További ajánlott fórumok: