Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ha a meglátod a barátnőd férjét, egy másik nővel csókolózni, tudtára adod a barátnődnek? fórum

Ha a meglátod a barátnőd férjét, egy másik nővel csókolózni, tudtára adod a barátnődnek? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
2007. ápr. 12. 14:04
en a sajat testveremmel kapcsolatban jartam ugy, hogy amig kulfoldon tanult lattam a baratnojet - akiert rajongott - massal csokolozni. en a lannyal beszeltem es kertem, hogy legyen oszinte a tesommal, mert ha nem, en fogok kitalalni. vegul is elmondta a lany, hogy lett valakije, mig a tesom kint volt. szakitottak es szerintem mind a ketten igy jartak a legjobban, mert uj eletet tudtak kezdeni.
2007. ápr. 12. 14:04
Én azonnal hívnám fel, hogy nézze utána hol van a férje, mert én itt látom másik nővel. Nem várnéék vele egy másodpercet sem, és elvárnám h ő is így tegyen.
2007. ápr. 12. 13:49

Igen, szólnék neki. Sokkal jobb tudni az igazságot, mint "hülyeként" egy kapcsoltatban élni.

Az nagyon durva, ha az tudja meg utoljára, akinek első kézből kellene értesülni, arról, hogy nem műkődik a kapcsolata.

4. 278c85ecf4 (válaszként erre: 3. - Kék)
2007. ápr. 12. 12:14

Igen, ezen én is sokat gondolkoztam! Viszont nem tudtam volna elszámolni magammal, ha hagyom, hogy egy ilyen pasival élje le az életét! Esetleg évek múlva jöjjön rá maga, és egyre kevesebb esélye legyen új életet kezdeni! Meg abba is belegondoltam, hogy mit szólna, ha kiderülne, én tudtam, milyen is a férfi, akit szeret....

Az már más kérdés, hogy ezek tudatában mi mellett dönt: marad, vagy sem!

3. Kék
2007. ápr. 12. 12:01
Sajnos,ez komoly probléma,mert azt sem tudom,hogy a barátnőm hogy fogadná,lehet hogy én leszek az ellenség amiért szomorúságot okoztam.
2007. ápr. 12. 11:50
IGEN!! Sajnos volt is már ilyen "élményem"! Sokan mondták, hogy hallgassak! Viszont én onnantól kezdve nem tudtam volna a barátnőm szemébe nézni... Ma is ugyanezt tenném! Persze a pasinak nem lettem a kedvence...
1. Kék
2007. ápr. 12. 11:40
Ha a meglátod a barátnőd férjét, egy másik nővel csókolózni, tudtára adod a barátnődnek?
1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook