Ha a férfi alacsonyabb... (beszélgetés)
Nekem van egy barátnőm, magas lány. Baráti társaságban megismerkedett egy sráccal, aki kb 15 centivel alacsonyabb volt nála. És vonzalom volt első látásra. Járni kezdtek, persze a lány szülei ki voltak akadva (de barátnőm nem törődött ezzel).
A lány szülei még az esküvőre sem akartak elmenni, de a fiúval nem volt más bajuk, mint a magasság különbség. Illetve, nem is hagyták, hogy nagy esküvőt csapjanak, mert mit szólnak az emberek.
Kis esküvő volt, a lány nagyon szép volt, a képek jók lettek (általában a csaj ült, a srác állt mögötte, ilyen képek készültek).
Azóta eltelt 17 év, nagyon jó a házasságuk, a pasi mintaférj és jó apa is.
Szóval, a lényeg, hogy pl. én akkor kicsit meglepődtem a barátnőmön (én 174 vagyok, és mindig 180 feletti pasim volt, férjem is 186), de azt mondom, kár lett volna a magassága (alacsonysága) miatt dobni ezt a pasit, aki ma az élete párja.
Próbáltam, engem zavart.
De láttam már több olyan párt, ahol a nő sokkal magasabb volt a férfinál, mégsem ütöttek el egymástól. Látszott, hogy nagyon szeretik egymást és teljes az összhang :)
Ha ez már most zavar, akkor mindig zavarni fog. Ő már magasabb nem lesz, és te sem alacsonyabb.
Engem szerintem nem érdekelne.
Sziasztok
Interneten megismertem egy férfit. 31 éves, szóval csak 6-7 év van köztünk és 13cm-vel alacsonyabb.
Hülyén hangzik, de vonalzóval megnéztem a különbéget. Engem zavar. A munkám miatt elegánsabb a magassarkú cipő és az is dob még pár centit...
Tudom, hogy ha két ember szereti egymást...
Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel?
További ajánlott fórumok:
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Magas nő, alacsonyabb férfi?
- Gyárakban , üzemekben, egyre alacsonyabb a színvonal a dolgozókat illetően.
- 5 cm-rel alacsonyabb a pasi, de minden másban tökéletes.
- Magas a pulzusom! Mit tehetnék, hogy alacsonyabb legyen?