Ha a férfi alacsonyabb... (beszélgetés)
Bevallom én is a magasakra bukom.
Volt egy srác koliban, aki aranyos volt, jó barát, jóképű, menő gitáros olyan stílusú bandában amilyet szeretek és egy fél fejjel alacsonyabb nálam, magas sarok nélkül.
Egyszerűen nem vonzott, pedig bepróbálkozott nálam.
Álítólag ez konkrétan biológia:
A nő(stény) olyan párt keres magának aki képes megvédeni a ragadozóktól őt és a közös utódot. Továbbá igyekszik erős génekkel vegyíteni,ökökíteni a saját génkészletét.
Keményen hangzik, de ez van.
Én 4 cm rel "magasabb" :D
Engem is zavarna az "öcskös" az oldalamon.
De ez akkor is rossz példa.Nagyon sok 180cmes magas nőnek kellene az alacsonyabb 175cm-es Tom Cruise!
Remélem érthetően fogalmaztam......
biztos találhatott volna nicole magasabb férfit is,ahányat akart..és sokkal több figyelő szemet,meg gúnyos beszólást kellett elviselnie,mivel évekig szem előtt voltak
ERRE írtam példának,és nem azért,hogy a topiknyitó válasszon alacsonyat,ha az nem jön be neki
ne azzal törődj,hogy ő hogy teper,hanem a te érzéseiddel..ha ennyire zavar,akkor hagyd..ha még nem szerettél bele:)
(én egyébként pozitív előítélettel tekintek az alacsoynab ffiakra,mert ismertetem párat,akik nagyon okosak,és óriási jó fejek,sármosak,igazi ffiak voltak)
amúgy a Nicole kidman-Tom Cruise páros megvan? :D nekik sokkal többször kellett sok ember előtt mutatkozniuk..
Hát engem is.
138 centis pasi? Milyen az máááá? :DDD
Ez érdekes.
Lányom kilencedikes a gimiben, és az osztályukban 180 centi alatt csak 3 fiú van a 20-ból. De a többi 17 fiús is inkább 186 feletti, és 15-16 évesek. (Lehet, hogy ezek az ifjak már nagyobbra nőnek.)
Ha ez most zavar akkor később még rosszabb lesz.
Képzeld mikor alábbhagy a szerelem....
Akinek fenntartásai vannak eleve,ott halott a kapcsolat,vagy nem kell hosszútávra gondolni,csak és kizárólag vonzalom alapú alkalomszerű kapcsolatra,ha az megy.
Sajna nem kezdhetek bele úgy egy kapcsolatba, hogy bizonytalan vagyok abba, hogy ezt valahogy el tudom folytani magamba. Nekem itt a lányom és nem kísérletezhetek.
Sajnos én sem tartom valószínűnek, hogy később másképp lenne. :S
Pedig szegényem annyira küzd értem és tudja hogy csak ez az 1 bajom van vele.
Mondjuk 178cm-vel magasabbat találni, aki normális is...
További ajánlott fórumok:
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Magas nő, alacsonyabb férfi?
- Gyárakban , üzemekben, egyre alacsonyabb a színvonal a dolgozókat illetően.
- 5 cm-rel alacsonyabb a pasi, de minden másban tökéletes.
- Magas a pulzusom! Mit tehetnék, hogy alacsonyabb legyen?