Ha a Clear blue kompakt teszt időn túl mutat pozitívat, akkor az lehet terhesség? (tudásbázis)
Szerintem ha egy teszt pozitiv, azon nincs mit magyarazni. Eleg sokat ellottem mar eletemben. Amelyiken ketseget kizaroan ott a 2. csik, az pozitiv, mindegy hogy idon tul, vhs sem. Az idon tuli teszteknel az szokott problema lenni, hogy miutan kiszarad a teszt megjelenik egy szellemcsik, amit sokan pozitivnak ertelmeznek. Amit csak akkor latsz ha bizonyos szogben bizonyos fenyviszonyoknal nezed, es kiesnek a szemeid hogy eszrevedd, de arra azt tudod mondani h megnyugtasd magad, hogy "de basszus hat ott van valami" na az negativ. Amikor minden ketseget kizaroan ott a csik: az pozitiv es lehet ovatosan orulni.
Tapasztalataim szerint... :)
Szerintem 50%. Vagy terhes vagy, vagy nem. Inkább vennék még egy tesztet (X-epil 300 Ft, teljesen jó) és megnézném.
De ha van itt látnok, aki tudja a tutit, dobjon egy privit, legyen szíves, mert nekem is lennének kérdéseim.
További ajánlott fórumok:
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- A Clearblue terhességi tesztről...
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Ha nem jelez pozitívat a terhességi teszt, miért vannak terhességi tüneteim?
- Clear Blue terhessegi tesztnél akkor is lehet halványan látni a csíkokat, ha az eredmény negatív?
- Hanyadik napon mutatott pozitívat a terhességi teszted?