H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
na ez az és akkor honnan tudod ha tényleg baj van....
Ej, hát James Bond nem tanította meg a leckét? Roaccutan jéggel. Rázva, nem keverve.
:-)
nemtudom,de itt megvan az Ok.oltás után lett ez...az igaz h nagyon elleneztem és " vártam h na milyen mellékh lesz de tuti ezt nem beszélem be hisz érzem.
Hát igen, az orvostanhallgatóknak nagyon sok élettanjuk van (nálunk 11 kredit az első félévben, 10 a másodikban)...Az anatómia tényleg szar, nem is szeretem.
(Bár az előző félév egész jó volt, akkor ötöst is kaptam félévkor, most meg szerintem örülök, ha átmegyek.)
Amalgám fogtömésed nincsen? Ha jól emlékszem mi már beszélgettünk a fogakról :) A fémérzékenység a nehézfémtúlterheltség következménye is lehet.
Nézd, én nem hiszek a jóslásban. De azt tudom, hogy pszichés tényezők ennél még durvább tüneteket is okozhatnak.
Szóval én nem temetnélek, és te se temesd magad! Ok? Értve vagyok, vagy értve vagyok?:-) (Komolyan beszélek, csak nem mertem szmájli nélkül elküldeni a hozzászólást, nehogy félreértsd.)
Azt én nagyon szerettem amikor még tanultuk. Meg az anatómiát is, bár az baromi nehéz volt a tanárnő összetévesztett bennünket a régi orvostanhallgatóival..
ja ás még egy érdekesség amikor a bnöm is és a másik megmondta h majdnem meghaltam akkor akkor rá nemtudom menyire ugyanolyan fejfájásom volt,na azt tuti bebeszéltem mert megijedtem de ezt nem.
ha más is mondta h neki is volt ilyen tuti az oltástol van.
még egy vmire tudok gondolni.enyhe higany érz. vagyok de azt mondták ettol beadható.
szoval szted lehetek a halálomon is fejgörcsel és csak beképzeltem????
akkor josoltattam 2 szer és azt mondték egy halálos betegség került el...
egyszer elkerülhet de 2 szer...
Az, és pont ma vizsgáztam élettanból:-)
A pszichés hatások egyik jellegzetessége, hogy nehéz elkülöníteni a valódiaktól, főleg az azt megélő ember számára.
Köszi! Nem tudom mivel kevertem..
nemtudom annyi minden van a fejemben...elég rossz érzésem van és foleg h nem akartam beadatni.
Sajnos a hegektől a legnehezebb megszabadulni iszonyat költséges :(
Erős pattanásodásra szokták fölírni.
Anno nekem is ezt ajánlotta a bőrgyógyász a hegyvidék hátamra de aztán rájöttem az akné mitől van és most belső kezeléssel múlik a dolog.
no az a legmérgezöbb szer amit valaha kiadhattak.
usaban be van tiltva
Húha ezt elég jól benéztem bocsi... :):(
A Roaccutan nem köhögésre való? Igyál inkább citromos mézes teát ugyanaz a hatás vagy ha mindképp gyógyszert szeretnél akkor Ambroxolt ajánlom vagy a borzalmas ízű ACC200at. De inkább a tea.
Nekem sokszor nagy dolog után múlik el a fejfájásom. Szerintem ez nem véletlen. Ott van valami gikszer, mondjuk nem lep meg mert a székrekedés hosszú távon tényleg nem egészséges.
akkor a roaccutan papirján az volt h koponyauri nyomásfokozodást okozhat és gondolom nekem az volt vagy nemtudom.meg ugye az zsirban oldodo vitamin is kell idö mire kimegy,
de csináltak ct-t is ,mri,t semmi eltérés...
persze tudni kell rolam h iszonyat be tudok beszélni dolgokat mert nagyon féltem ettol is,nem akartam beadatni..de ki van zárva h ezt én csinálom...
én hiszek a pszichés dolgokban de nem most,.
ja látom orvostan hall vagy
dehát honnan tudtam volna, ez teljesen más ....
Tehát ha jól értem, volt már egy eset, amikor vélhetően gyógyszer okozta a fejfájást? És most az oltás után haspnló tüneteket észleltél?
Igen, ez az ún. Aura szakasz.. Nálam is látászavarral, villódzó cikcakk vonalakkal kezdődik és sokszor kiadós tüsszögések után. Egy volt tanárom szerint az elfolyjtott tüsszögés agyvérzéshez vezet. Szerintem lehet összefüggés valahogy a kettő közt. Én ilyenkor mindig arra gondolok hogy a tüsszögés az immunrendszer reakciója a bélből felszabaduló és vérkeringésbe bejutó méreganyagokkal és allergénekkel szemben.
További ajánlott fórumok: