H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
fogalmam sincs.de vagy 10 nap kelett mire elmult a fejfájás,az a vicc h azt a gyogyszert már szedtem.
lehet h nem attol volt,passz
Én sem saját meggyőződésből oltattam, rágták a fülem rendesen miatta.
Hááát ez nekem még mindig migrénnek tűnik. A tartómerevség is tipikus tünet, és én is sokszor megijedtem hogy ez biztos valamilyen gyulladás vagy agydaganat de nem mert másnapra nyom nélkül elmúlt. Két roham közt teljesen egészséges az ember mintha sosem lett volna ilyenje! De én néha még hányni is szoktam tőle, jó már nem mert találtam egy bombajó gyógyszert. Csak a koffein+paracetamol kettős használ. Az összes többi fájdalomcsillapító hatástalan. Kipróbáltam mindet. A Daedalon is hasznos ilyenkor.
nemtudom de megkérdem majd.
az elvileg A vitamin sav volt.
szal nem értemé
Abban a gyógyszerben mire voltál érzékeny? Nem lehet, hogy van az oltásban is valami hasonló?
Gyors jobbulást!
ez nem migrén hidd el,erre semmi nem hat.és már éreztem ilyet akkor elvileg egy gyógyszer mérgezésemvolt,.10 napig haldokoltam.kb hasoló most.akkor még MRIt is csináltak...de semmi.
nemtudom mi lehet.vagy a higanytol fáj vagy nemtudom.
vmi agyhártya gy. tüneteit vélem felfedezni,tarkóm stb is fáj be van állva,. nemtudom de nekem azota fáj, ez tuti.
és jo volt a megérzésem is h ne adassam be...apám eröltette rám.
szal ha velem vmi lesz,Ö felelössége-
amugy én vok a lilluska is de kitöröltek nemtudom miért-
hali! Hát nekem azota is fáj a fejem,utroljára tavaly éreztem hasonlót ez nem sima fejfájás...mintha igy be lenne szoritva,nemtudom de már bánom h beadattam...
és tuti ettol van.
egy növel beszéltem aki mondta h egy ismerösének is igy fákt kb 2 hétig.köszi
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DE igen! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Viszont a recept jó, bátran próbáljátok ki, ha szeretitek a túrót! :))
-D
Szerintem csak jót akart...