H1N1 oltás - pro és kontra (beszélgetés)
Ja :-)))
Bár én az optimista kategóriába, de a két lábbal a földön járók táborába tartozom ez tuti :-D
:)))
ezen a bolygón hamarosan kétféle ember fog élni: az összeesküvés elmélet gyártó.. és a naiv :)
A pesszimista és az optimista :D (aki ha kap karácsonyra egy doboz lószart, reményteljesen keresi a a hozzá tartozó pónit a fa alatt :))))
Ja ez jó :-))))
Én nem hiszek abban, hogy a "nagyok", az állam, a WHO, akárki, NEKEM akar jót és ennyire félt és vigyáz rám. :-) Ennyi :-)
Szervetlen, elemi higanyt nem, csak kötött formában, vegyületben tartalmaz higanyt. A thiomersal bomlásterméke az etil-higany. Ez a szervezetben nem raktározódik, 7 napon belül a széklettel kiürül.
Az etil-higanyra nincs határérték megállapítva, mert nem toxikus.
Én nem, de bárki megteheti, ha hazugságon akarja kapni a gyártókat. Csak meg kell vizsgálnia egy ampullát.
Nem hallottam róla, hogy ezt bárki megtette volna, csak a szája jár mindenkinek.
Nem csoda, cáfolhatatlan összeseküvéselméleteket gyártani jóval egyszerűbb.
Aha :-)
Tehát akkor maga a thiomersal gyakorlatilag egy icuripicuri higanyt sem tartalmaz? :-)
"A Környezetvédelmi Ügynökség megállapítása szerint a megengedett higanyterhelés naponta testsúly kilogrammonként 0. 1 µg.
Egy átlagos influenza oltás 25 µg higanyt tartalmaz, ez napi terhelés szinten három és félszeres terhelést jelent."
1. Az oltás nem tartalmaz higanyt
2. A 0,1 µg. az a napi tartós határérték, ami szerint kb. 3,5 naponta kaphatna bárki oltást biztonságosan.
Márha lenne benne higany, de nincs.
ajj mán megint dógoztatsz.. nemér :P
na jó csak neked csak most és utoljára:
máska írta hogy 2 dologért zsarolhatnak (én úgy értelmeztem hogy lehúzhatnak mert megtehetik) a születés és a halál miatt
"Nem fizetek!
Mindenki a saját életéért felelős, vagy felelőtlen, meg persze a gyerekeiért." - ezt írtad
én meg erre hogy a szülésért és a temetésért is fizetni kell mindenképp és hogy akkor miről beszélsz?
te válaszoltad hogy nem erről beszélsz.
no akkor miről? :)))
16154. Szabadgondolkodó
16155. andicca83
16157. Szabadgondolkodó
rakd össze. te tudod mit akartál mondani azzal de megmagyaráznod nem sikerült :)
na hajrá Szabi