H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek (beszélgetés)
én se szeretném átélni ezt.
Jó neked hogy a pénz nem akadály!!!sajnos nekem ebből van a legkevesebb!!
nem tudom :P azt tudom, hogy láttam a kiskrapekot, még mindig nem százas a kedve és elég sokat fogyott, bár lenyűgözően tűrte az egészet anyuja szerint...azért kihagynám ezt az élményt, elég kalandos volt az elsővel az első évünk. :)
költségtekintetben ha egy hetet kimaradnék a "munkából" vállalkozóként, sokkal többet vesztenék, mint 18e ft :S ehhhehe, lehet ezt nekünk találták ki ilyen drágára? :))))
Micsoda business ez a virus! :)
Nem oltatom be.
Sziasztok!
Én ma beszéltem a védőnővel és azt mondta hogy kötelező.Ő ma megy az ántszhez és ott bővebb infót kap.
Mitől lenne kötelelező??!!
Eddig egyik influenza ellenit sem tették kötelezővé, felesleges pánikolni
Ha szerdán kapsz infót azzal kapcsolatban, hogy kötelezővé teszik-e, légyszi feltétlenül írd meg a fórumban.
Én sem szeretném, ha 13 éves lányom úgy jönne haza a suliból egy nap, hogy beoltották őket.
van itt egy téma:influenzajárvány
olvasgassátok
Tegnap felhivtam a védőnöt,mert hallottam,hogy a 2.fázisban a 14év alatti gyerekeket oltják be.Kérdeztem hogy akkor ez most kötelező lesz?Nem tudott válaszolni,mert körlevelet még nem kaptak,szerdán felhiv megmondja mit mond az orvos.
Én erőteljesen tiltakozom ellene,persze a védőnő egyetértett velem,mert ahogy mutálódik ez a virus,elkaphatja a gyerek még ha be van oltva akkor is,hisz csak 1 fajta ellen oltanak.Arról nem beszélve,hogy olyan kevés idö állt rendelkézésre a tesztelésre,hogy én a szövödményektől is tartok!
Nagyon remélem,hogy nem teszik be a kötelező oltások közé...
Sziasztok!
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ugye nem lesz kötelező beadatni? Mármint ha sulis gyerekem van, neki sem, tehát én dönthetem el?
szezonális influenza oltás -ebben az FBi is nyomoz már !! egy osztrák oknyomozonő állitása szerint 72!!!!kg madárinfluenza virust szaporitottak a WHO megbizásából !!!! a vád bioterorizmus -népirtási kisérlet
egy cseh orvos vizsgálta a szezonális oltoanyagokat és ABBAN ÉLŐ H5N1 H3N2 VIRUSOKAT TALÁLT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az ügy már FBI aktáiban szerepel + egy oltoanyag elöállitó cég alkalmazotja is "kipakolt " mennyire sterilek a gyártási folyamatok az oltás előállitása során -persze aki akarja oltassa csak magát ....
de emlékeztetnék lenkei doktorra is aki maga is viruskutató volt -otthagyta az egészet
[link] olvassátok el sok igazság van benne pedig nem vagyok kifejezetten lenkei párti sőt ....
simán vitaminokkal kiegészitve akár a D vitaminal megelözhető leküzdhető -de igazából az ember az aki képes rá !!!
MÁR LEIRTAM FÉLELEM AMI KÉPES BETEGGÉ TENNI AZ EMBERT EZT HASZNÁLJÁK KI PÁNIKKELTÉS, LEFIZETETT MÉDIÁK...
Én is beadatom a gyerekünknek,és mi magunknak is!
Az aktuális influ ellenit is évek óta beadatjuk mindhármunknak,mi így érezzük magunkat biztonságban .Teljes biztonság soha nincsen,de láttam a környezetünkben,hogy milyen súlyos lefolyása lehet az influenzának.Szövődmények sokkal rosszabbak lehetnek,mint maga az influ 1-2 hetes lefolyása.
Én asztmás is vagyok ,így számomra nagyon fontos az oltás!
Mi így gondoljuk,de tiszteletben tartjuk,ha más másképpen vélekedik az oltások fontosságáról.
Igen csak azt.
Semmi mást.És azt is tudnod kell hogy az oltás csak erre a tipusú H1N1-re jó.Ha mutálódik, már megint egy új oltás kell
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - pro és kontra
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- Influenza elleni védőoltás beadása után tapasztaltatok valami mellékhatást gyerekeknél?
- 6 éves korú gyerekeknek oltás