Gyűlölöm a denevéreket. Mióta berepült egy a szobámba,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
szegény urad, van munkája ezzel az állandó lepókhálózással..-))
rossz aki rosszra gondol..-))
Még sosem csimpaszkodtak belém, inkább igyekeznek kerülni a találkozást.
A háznál is van egy huszonpár fős kolónia (szoktam nézni ahogy kirepülnek a szomszéd háztól) a nyaralónál is élnek, egy család konkrétan az egyik háló redőnytokja és az eresz között valahogy. Nagyon cukik, főleg mikor a picik kíváncsiskodnak kifelé a világra.
Na nem mondom én is meglepődtem mikor kíváncsiskodtam, hogy vajon milyen kismadár csiripel az ablaknál (a fiókákat hallottuk) és ahogy leskelődtem az egyik szülő kidugta a buksiját, mindketten meglepődtünk 😂
Dehogy csimpaszkodnak:DDDD olyat csak a tv-ben láttál hogy fut az illető visítozva, a fején egy denevérrel.
Elég sokat vagyok szabadban ,éjjel is a lámpafény vonzza a bogarakat lepkéket,,ott repkednek a fejem fölött még soha nem kaptam extra hajbavalót:))
🕷️🕷️🕷️🕷️
Némelyik félő ,hogy megesz!
Inkább denevér,mint pók.
Egyetértek az előttem szólókkal.
Nem értem, hogyan lehet komfortosan élni szúnyogháló nélkül? Filléres beruházás - évtizedekig nincs vele baj -, és nem kell hajkurászni a hívatlanul berepülőket. (Jó, ajtónyitásnál is betolakodhatnak, de az elenyésző.)
Ne gyűlöld,,olyan kis helyesek🦇,,és nem is bánt:))
Azt megértem ha parázol,,én a pókkal vagyok ilyen randa viszonyban:)) szóval szúnyogháló:))
További ajánlott fórumok:
- Nem akarom gyűlölni, mégis gyűlölöm. Mit tegyek?
- Felkelt a férjem, és azonnal vergődni kezdett. Gyűlölöm,...
- Két héten belül két macskámat gázolták el. Gyűlölöm az...
- A X.-en lakom, állandó viszatérő "vendégeim"a denevérek.Hogyan tartsam őket lakáson kívül?
- Egyedül vagyok. Gyűlölöm magam. Tönkreteszek mindent és...
- Elleptek minket a denevérek...