Gyorshajtás, büntetés! (beszélgetés)
Aki jártas ebben a témában az segíthetne nekem is. :( Büntetőpontot adnak gyorshajtásért?
Nem azért bunkó mert megbüntet!Az jogos!Csak nem szeretem ha ugy beszélnek velem mintha a seggéből rángatott volna ki!
Beletrafáltál...
Azoknak áll feljebb, akik igazságtalannak érzik a büntetés mértékét.
Igaz. Múltkor is volt egy erről szóló fórum. Megállni tilos táblánál parkoltak le emberkék csak a szokásos öt percre. Fel voltak háborodva, hogy a szemét rendőrök mit képzelnek hogy megbüntették őket.
De jó, hogy még azoknak áll feljebb, akik túllépték a sebességhatárt! A rendőrök meg ugye a bunkók.
Igen mostmár 30.000.-nél kezdődik a gyorshajtás, ha meghaladod a 10%-ot!
De biztos nem voltam szimpi!Ja és és nekem a műszakim is le volt járva!A rendőr bunkó volt és nekem se kellett több!Amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten!Ennyi!Legyen boldog hogy megbűntett!
hát igen eléggé váltotozo az ár,na de ekkora klömbséggel???pedig te lassabban mentél!!!
hát ez is változó nagyon!itt ennyi ott annyi!
igen!bár nagyon peches vagyok,mert akkor épp az irodába siettem és egyébként be szoktam tartani.de ha nem akkor tuti elkaptak!mintha csak rám vártak volna!
engem 69-cel kaptak el falunkon belül 30.000 ft fizettem,ez kb:1 jo honapja volt.
Akkor gondolom, már Te is figyelsz a sebességre:(
tavaly kaptak el és elhúzodott erre az évre!
engem 67-el kaptak el városon belül!=46.000Ft
szerintem is azok!és ráadásul ilyen szöveggel jönnek,hogy figyelembe veszik,hogy egyedülk nevetem a gyereket stb!meg hogy nincs melóm:S
annyira figyelembe vették hogy hajaj!!
Az a durva, hogy én 119-el mentem 90-es táblánál, és a minimum bírságot kaptam, 30 000 Ft-ot. Ha 120-al megyek az már 45 000 lett volna. Ha pl. valaki 50-es táblánál megy 64-el akkor is 30 000 fizet. Az más kérdés, hogy a km. óra többet mutat valamennyivel, mint a bemért sebesség, és a sebesség növekedésével nő a bemért és a km-óra közötti különbség. Amikor engem bemértek 119-el, a km órám kb 130-at mutatott. A lényeg, tanultam belőle, városban nem megyek 60-nál többel, csak ritkán:), és 90-es táblánál max 100-al. Ja és engem szombaton délután 15:00kor mértek be.
Üzembentartót pontosabban, amíg nem mentesül a felelősség alól, ha más vezette, akkor kell bizonyítani.
Nem kell, csak lehet. Ha azt akarod, hogy a Te nevedre menjen. /De akkor jelezned kell a rendőrségnek, hogy Te vezetted, teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt nyilatkozattal/
De nincs jelentősége, hogy átírják a Te nevedre, büntetőponttal nem jár, főleg ha egybe befizeted az egészet.
Sajnálom és részvétem.
Szörnyű nagyok és Nyugat-Európában alkalmazottak a büntetési tételek.
Igazságtalannak és aránytalannak tartom.
Hát...
Az objelktív felelőség alapján a gépjármű tulajdonosát büntetik.
Köszi mindenkinek. Akkor a feladat a csekkre várni?:S Addig semmi mást nem kell tennem? Bocsi,ha érthetetlen vagyok........ :(
Edina! Remélem segítettünk:), szerintem minden kérdésedre választ kaptál!
Részletfizetési kérelmet nem tudom mennyi illetékbélyeggel kell beadni, de a fellebbezés 5000 Ft. Én nem éltem részlettel, épp elég hosszú így is ez az eljárás. :(
Nekem 2000-t mondtak a rendőrségen,de lehet hogy 2200.engem is megbűntettek.Egyszer 46.000 és egyszer 50.000 :SSS
Igen, látom kihagytam.
Bocsánat!
További ajánlott fórumok: