Győri kismamik (beszélgetés)
Nem baj Bea, legalább jót pihentél :) Úgyis fogunk még találkozni, legalábbis én remélem :D Daninak mindig mondom, hogy a 38. hétnél előbb nem szabad jönnie!!! Addig még van pár hetem....
Hát, Lacry, bevallom, ezt nem tudom. Én egy ilyet tudok, aki a Baross úton van, talán ki is van táblázva a neve, de hogy pici babákat vállal-e, abban nem vagyok biztos. Milyen hamar szeretnétek? Barátnőm a lányának fél éves korában csináltatta, ennél a nőnél, nem is sírt a kislány, észre se vette szinte. Ha gondolod, megkérdezem tőle a fülbevalót is.
Én azért bementem a városba, megvettem a pelenka méretű betéteket szülés utánra...kíváncsi leszek. Egy nagy zacskóba fért csak bele, akkora csomag. Meg vettem kórházi hálóingeket, gombosakat. Szerintem rém otrombák, de ezekbe férek bele és már szinte minden végig jártam, gombos hálóing alig van vhol. Ja és nem 10ezerért akartam venni arra a pár napra, mert itthon én fel nem veszem ezeket, jó lesz egy bővebb póló, akkor már nem lát senki, meg nem kell vizsgálatokra menni.
sziasztok
köszi időben olvastam az smst, amugy tesóméknál vagyok Győrben, nem indultam el a talira.
nekem legközelebb csak kb 2 hét múlva lesz jó, mivel jövö héten magzatvízvizsgálat lesz, és utánna feküdni, pihenni kell.
Itioti jó utat kívánok, de jó lesz Nektek.
Mindenkinek szép hétvégét!
Judit!
Írtam Neked sms-t, remélem jó számra ment :)))
Itioti!
Te voltál az ezredik hozzászóló :DDDD Éljen!!
Na jó, akkor szerintem tegyük át más alkalomra, nem mintha Itioti, Veled nem szívesen találkoznék, de akkor így már tényleg sokan nem lennének ott. Judit, remélem Te is olvasod ezt, nehogy szegény Neked meg ott kelljen várnod és nem megy senki!!!!
Még egyszer jobbulást mindenkinek, pihenjetek akkor.
Csajok nekem mindegy!!!Tényleg!!!Én a ma délutánom erre szántam!
Jövő héten én elutazom németországba majd 1én jövök csak haza!
De a taliról nemszeretnék lemaradni!Ha hét 2 hét nekem az is jó!
Viszont ha valami miatt Judit sem tud ma jönni akkor Mira csak ketten lennénk!Bea nemtudom jön-e?
Szóval nekem 8!Pártatlan maradok :-)
Na ezt jól megaszontam!Teleírtam az oldalt semmivel :-)
:-(((
Nagyon sajnálom, hogy nem érzitek jól magatokat, remélem nincs semmi baj, csak az idő...pedig azt hittem, most nincs front.
Szavazzon akkor a többség, én tudok menni, de el is tolhatjuk egy héttel, vagy kettővel, hátha addigra mindenki rendbe jön.
Remélem nem ez a hülye influenza jött elő :(
Írjatok akkor mindenképp, mert ha nem jön senki, akkor azért én sem indulok el.
Bocs!
tali
Sziasztok!!!!
Jobbulást mindenkine!!!Pihenjetek sokat!!!
Andy:Reméljük inden iké lesz!!!
Azért lesz taki????
Ki jön még???
Mira??Bea???Valaki??
Sziasztok!
Én sem tudok a mai talira elmenni. Szintúgy nem aludtam túl sokat az éjjel. Nekem nem alul, hanem a köldököm felett iszonyat bekeményedett, és nagyont feszített. Pont tegnap mondtam, hogy még nem éreztem a keményedés. Így tegnap gyorsan estére bepótolta a lemaradását a pocakom. Feltéve ha keményedni ott szokott. Ma még eddig nem volt semmi, de nem merek elindulni, és örülök, hogy én is pihenhetek egy kicsit. Valami nagyon kivégzett ma engem is mint Nitát. Nagy dózisú magnézium és folyton fekvéssel orvosolom. Andynak jobbulást!!!! Biztos jön a következő front. Lefogadom.
Aki megy a talira, annak kellemes csevejt, remélem legközelebbi talinkon már az idő is melegebb lesz és mindenki másodmagával fog érkezni :)
Sziasztok!
Hát sajnos nekem is le kell, hogy mondjam a talit, egész éjjel nem aludtam semmit, olyan vagyok, mint a hold kórós kb. reggel héttől aludtam egy kicsit. A hasam alja is fáj. Nem tudom mi ez, remélhetőleg nő a kincsem.Most megpróbálom pihenni. Sok puszi Nektek.
Andy, jobbulást, reméljük hazaengednek.Szorítok Neked nagyon.
szia
mond meg neki hogy szorítunk érte, és reméljük minden rendben lesz.
Remélem odaérek ma a talira, mert a keresztgyerekemre vigyázok, amíg a sógorom nem ér haza.Remélem időben végez, hogy el tudjak menni.
sziasztok
Sziasztok!
Andy nővére vagyok,megkért h írjak nektek,"sajnos" be kellett menniük a kórházba du mert egész délelőtt erős keményedései voltak és a pulzusa is magas volt ismét,így kórház lett a vége.Egyenlőre megfigyelés alatt van,és infúziót kapott majd annak lefolyása után meglátják az eredményt és ha mindent rendben találnak jöhet haza!
Megkért h tudassam veletek és h holnap ezért ne várjátok a találkozón!
Üdvözlettel:Anett
sziasztok
a kórházban voltunk 4D-n, amugy nagyon alaposak, és rendes volt a nő
Hú, én egyszer 37,3-ra bevettem Algopyrint, a Stummer majdnem lenyelt keresztbe, hogy 37,5-ig semmit nem szabad, mert hadd dolgozzon az immunrendszer. Mondjuk igaza van/volt, csak megijedtem és nem hívtam fel, inkább gyorsan bevettem. Akkor is egy felet engedélyezett nekem (37,5-nél), de folyamatos kontroll mellett. Nekem a terhesség alatt magasabb let az alaphőm is, tehát ha Neked 37, akkor azt hagyd nyugodtan, nekem szinte alapból ennyi.
Ezek a keményedések nem oylan jók, bár állítólag a 20. héttől normálisak és nem kell velük foglalkozni. Ha nagyon fáradt vagyok, akkor többször jön elő, nem tudom másképp leírni, keményebb lesz a hasam és szinte ráfeszül Danira. Én említettem a dokinak, azt mondta, ez a babának semmit nem árt, meg sem érzi őket, csak nekem kellemetlenebb picit, de nem is írnám le fájdalomként. Úgyhogy hidegfrontoknál emelem a magnéziumot és az segít.
A vashiány téynleg okozhat álmosságot, azért próbálj meg minden nap picit - céltalanul is - sétálgatni. Én pl most elmegyek a Bem téri gyógyszertárba, meg vissza, ennyi nekem pont elég lesz. :D
Sziasztok!
Én sajnos elkaptam az influenzát. 3 napja döglődöm itthon. Szegény apa is beteg. Voltam orvosnál, de csak algopirynt adott lázcsillapításra, mást nem nagyon tud adni. Szóval túl kell élni.
Nem érezném, hogy lázas lennék, csak a hasam/pocakom rendetlenkedik.Lehet az is a bajom, hogy 2 napja ki sem mozdultam a lakásból. Bele tudok ilyesmibe is betegedni, de nincs mit csinálnom a városban, így nem indultam el céltalanul. :) De egyébként mennyi a normális hő ilyenkor még? 37-ig felmehet?
Ez a pocakkeményedés miben nyílvánul meg? A dokim is kérdezi, de én nem tapasztalok ilyesmit. Éjszaka, ha nem álmodom rosszat, akkor jól szoktam aludni. :) Biztos lesz még bőjtje ennek is:) Napi 11 órát minden nap megalszom és így is egész nap ásítozom, mint egy macska. Talán a vérszegénységem is okozza. De iszom a vasat, napi kétszer 20 ml és szedem emllé a homeos Schüssler sót (vasat ás kálciumot is). Ha összeszámolom, akkor napi 11 bogyót veszek be és kétszer iszom vasat. Ennél jobban vitaminnal feltöltve nem hiszem, hogy voltam valaha is :)
Ditti, pihenj akkor sokat. Ha nem segít a magnézium, akkor lehet tényleg valami baci vagy vírus, bár éjszaka nekem is keményedett rendesen, de aztán mindig elmúlt. Hajnalban én is fent voltam, ittam egy kakaót, neteztem kicsit, aztán visszaaludtam, de lassan olyan vagyok mint a szellemek, éjszaka és hajnalban közlekedek a lakásban, délelőtt meg leragadnak a szemeim az álmosságtól.
Jobbulást Neked, vigyázz Magadra! Azért mérd meg a lázad is, nehogy ez az új influenza legyen, azt hamar el kell csípni.
:-x
Sziasztok!
Én elég rosszul vagyok a mai napon. Nem tudom, hogy valami vírus bujkál bennem, mert Apa már beteg, vagy csak egy sima szenvedős napnak nézek elébe. De már hajnalban arra keltem, hogy fáj és fáj a pocakom. Nem tudom, hogy a pocak vagy a gyomrom, de valami nem az igazi. És hiába minden magnézium és egyéb. Noel mocorog rendesen, de nekem nem a legjobb a közérzetem. Ha holnap is így lesz, én azt hiszem kihagyom a talit! Pedig még front sincs, hogy rá lehetne fogni.
Szia!
nagyon édes a kis pindurod!
Hol voltatok a 4D?Mi is szeretnénk menni hamarosan.Minden jót,szép napot!
Halihó!
Ditti,Mira köszi a hozzászólást!Csak picit furinak tartottam!A multkor mikor voltam akkor nagy káosz volt gondolom azért sem vizsgált,csak,hogy most sem..
Ezért kérdeztetm,de akkor okés!Megnyugodtam,csak nemtudtam mire vélni hogy,hogy szolták!
Köszi mégegyszer!!
Ti,hogy vagytok?
Én most értem haza melóbol,most lefekszem aludni :-))))
Ma annyira de annyira fáradt vagyok!!
Biztos az idő miatt is!
Hali!
Judit tényleg nagyon édes, olyan kis pinduri még :) Érzed Te is, hogy mozog? Ha nem az sem gond és is csak buborékokat éreztem a 20. hétig. Első babásoknál ez normális.
itioti engem sem vizsgáltak még ilyen idősen minden alkalommal, sőt. Én is panaszkodtam, hogy soha. Mirának van igaza, nem bolygatják meg odabent, ha nem indokolt. Majd mikor már túl vagy a 20. héten utána már rendszeresen nézik a méhszájat. És a 27. hét után már 3 hetente kell menned neked is, nem havonta egyszer.
Sziasztok
A 4 D-n mindent rendben találtak, azt mondta a nő hogy a méhlepény is jó helyen van, kisebb kockázattal le tudják majd venni a magzatvizet, mert fölül szabad a bemenetel a tűnek, nem érnek semmihez.Rengeteget ficánkolt, édi volt.