Győri kismamik (beszélgetés)
lassan megyek a gyermekeimért az ovodába.
olyan 4 körül +indulok a dokihoz Bábolnára.Azthiszem ma lesz ultrahang.megnézem a kiscsajt
Azta leírod-ha nem vagyok indiszkrét-milyen rossz tapasztalat ért a Stummer dokival kapcsolatban?
2 gyermek mellett nem csoda, ha nincs időd órákat malmozni az orvosnál...
Hát napokról azért nem beszélhetünk! A kismamákat mindig előre veszik a sorban. Én sosem vártam 1/2 óránál többet. Az UH az más! Ott igen, volt hogy 3 órát ültem!
Nincs azzal semmi gond ha úgy gondolod hogy neked jobb magánba járni.
Több olyan kismamáról is tudok aki a magán rendelésről átment az sztk-ba.
szia!
sajnos nekem nincsen időm a terhesgondozoban tőlteni a napokat!2 gyerek mellet számomra ez megoldhatatlan
Sziasztok kismamik!
Látom a fogadott orvos a téma. Hát nekem nem volt!
Én sem kapok a fizetésemen kívül pénzt azért hogy legyek szíves dolgozni!
Nekem a Stummer dokiról elég rossz véleményem van.-(És ez személyes tapasztalat!
Igen ez a baj, hogy ha nem privátba mész a fél napot ott kell töltened, ráadásul sokszor el kell viselned az eü személyzet kiégett modorát, persze ez nem mindenhol így van...
Ezzel mondjuk egyetértek, hogy mindegyik orvosról hallani jókat és rosszakat egyaránt. Talán a Stummer doki az, akiről még egy rossz véleményt sem hallottam.
Fizessünk nekik, de ne azért, ami a világon szerintem a legnagyszerűbb és csodálatosabb dolog.
Igen fizessünk !
De azt elfelejtetted leirni,hogy a legveszélyesebb dolgok eggyike a világon.Hiszen nemtudhatod,hogyan alakul a terhességed a szülésed ,egészséges lesz -e a baba amit a pocakodban hordasz.
Ezért azok az orvosok akik 9 honapig figyelnek ránk és a babára és még a szülésnél a kezünket fogják!Szerintem megérdemlik!
Amugy te akkor neadsz pénzt a Busznyáknak?
Annyifélét lehet hallani, ki mit mennyit kinke..ááh! De én osztom a Busznyák szavait, amit mondott: ha hozzám jár el 10 hónapig, akkor természetes, hogy mikor szülni fog ott leszek! Igen ám, csak nem látunk beléjük, hogy azzal mert neki természetes hogy ott lesz természetesnek gondolja e az apanázst is?
Én ha megtehetném, akkor otthon szülnék Debrecenben, csak hát fizikai akadályai vannak. Hiszen nem a szomszédban van és nem tudjuk sehogysem kivitelezni. Ha csak nem éppen otthoni tartózkodásom idején jön ránk a születhetnénk. Otthon érdekes módon nem kell magánrendelésre járnom a dokihoz, de akárhányszor hazamegyünk felhívom és behív a klinikára, hogy megnézzen minket ő is. És ő ajánlotta fel, hogy szüljek nála. És persze hozzátette, hogy van neki fizetése, nem kér egyéb "támogatást". :) Erre mondtam, hogy a csokoládét sem szereti?:) És mondta, hogy az még belefér. Sajnálom, hogy nem szülhetek otthon, mert ott még hazai terepen is lennék és nem lennék így kiszolgáltatva. :( Én elvi okokból sem fizetnék azért, amit korábban leírtatok, vagyis amiért ő letette azt a bizonyos Hipokratészi esküt. Fizessünk nekik, de ne azért, ami a világon szerintem a legnagyszerűbb és csodálatosabb dolog. Ha műmellre lenne szükségem vagy privátba járnék fogorvoshoz, megértem, hogy fizetek. De az, hogy éltet adjak a gyermekemnek, annak is meg van az ára. Szörnyű!
Szia!
Én sem hallottam róla túl jó véleményeket ill élményeket! Például mikor ismerősömnek elmondtuk a nagy hírt a babáról, az első mondatata ez volt: "Akárki is legyen, de semmiképpen a Papp Zsolt!"
én senkitől nemsajnálom aki lelkiismeretesen végzi a munkáját.amugy én a gyerekeimmel fülészhez,fogászhoz,ortopédushoz csak privát járok.
nem azért mert televagyok pénzzel,hanem mert nemkell évekig várni egy időpontra,és nemkell az életemet a kórházi vároban tőltenem!!!
Én mindenképpen adok pénzt,és szerintem minden nő aki megteheti ad!
Hiszen nekünk ebben a kilenc hónapban ők adnak támaszt mindenben.Én nemvagyok győri sajnos 5 éve elköltöztem ,de ennek ellenére eljárok az orvosmhoz,hiszek benne és nekem mindent megér!!!
Szerintem is nagyon sok, nekem ezt egy kolleginám mondta ő is 2009-ben szült és ennyit kért tőle a te dokid, én csak az ő elmondásából tudom ezt írni.
Anno egyszer a Fábry-showban is foglalkoztak vele, egy történetet mesélt, amikor egy győri szülészorvos egy doboz bon-bont kapott 1 gazdag roma családtól a szülesztés után, a doki mondta nem ezt beszéltük meg, hanem X összeget...a roma férfi kinyitotta a dobozt és kiszámolta az összeget a rengeteg húszezresből, így járt...persze nem kell mondanom kiről volt szó.
köszi,köszi
amugy vizsgálat nála 8vagy 9ezer , ultarahang+vizsgálat 12000
Én úgy tudom, legalábbis mástól hogy már 2009 körül 100 volt nála egy szülés, 50-et általában a fiatalabb szülészek "kérnek".
Egy állami egészségügyi intézményben dolgozom, elég nehéz mentális betegekkel...de egy ideig dolgoztam a kórházba is, meg bnőm 5 évig volt csecsemős nővér.
Mira!
Köszönöm, hogy érdeklődsz felőlem, jól esik. Mindenképpen megírom milyen volt a vizsgálat, hátha ezzel segítek olyannak, aki előtte lesz és az eredményt is leírom.
Hát, ha nála szültél korábban is és hozzá jársz, akkor nyilván más. Én nem tudom, de úgy vagyok vele, hogy nem kérdezném meg, mennyibe kerül egy szülés...Egy magánklinikán OK, mert ott cakli pakli megmondják, hogy ennyi, ez van benne, adnak számlát és kész. Tudom, ez nálunk teljesen másképp megy,még akkor is, ha fizeted a tb-t egész életedben, meg akkor is, ha magánrendelésre jársz és utána még meg kéne kérdezni, hogy "mennyibe kerül"???
Bocsánat, nem akarok ezzel vitát szítani, és nyilván mi is fogunk adni, ha elfogadja, mert ha hajnalban bejön csak miattam, akkor az nyilván nem a munkaideje, csak nekem olyan fura, hogy előre vannak meghatározott "tarifák" úgymond. És ezt nem csak a szülészekre értem, csak Magyarországon lasan ez olyan triviális és természetes dolog lesz, hogy muszáj perkálni az orvosnak.
Tényleg bocsánat, én ezen mindig kicsit felhúzom magam, de nem a Papp Zsolt személye ellen teszem, hanem a paraszolvencia, mint intézmény ellen.