Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Győri kismamik fórum

Győri kismamik (beszélgetés)

❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯
1897. Dittti (válaszként erre: 1895. - Lacry)
2011. máj. 13. 10:14
bent találkozunk :)
1896. mammmi (válaszként erre: 1894. - Dittti)
2011. máj. 13. 10:06

Én szerncsésnek mondhatom magam mert nagyon sok tejem van/volt. Pedig csak kb 5* próbáltam fejni! Géppel fájt, kézzel meg nemigazán ment. Maradt a jó sok szopiztatás!-) Drága kicsi kincsem olyan alapos munkát végzett, hogy már a 3. hónapban puhák voltak a melleim, én meg azt hittem hogy apad a tejcim, pedig csak beállt a kereslet kÍnálat!-)

És tényleg nagyon csodálatos a női test hogy Így tudjuk táplálni a babákat!

Nekem nagyon fog hiányozni a szopiztatás! Mert az olyan meghitt dolog! Ahogy ölelem a fiamat ő pedig teljesen elengedi magát a karjaim között mert boldog hogy biztonságban van!-)

Bocs hogy kicsit hosszúra sikeredett!

További szép napot mindenkinek!-)

1895. Lacry
2011. máj. 13. 09:59
Oda megyünk akkor 11 körül, megvárunk titeket.Aztán meglátjuk mi lesz.
1894. Dittti
2011. máj. 13. 09:51

Lacry: becsipásodott éjjel a Noel szeme, felhívtam a Mónikát, először el kell mennem vele a dokihoz. 11-re megyek, a rendelés kezdetére. Mi legyen? Utána ha nincs nagy baj a doki szerint, és nem javasol szigorú szobafogságot, akkor mehetünk sétálni, ahogy beszéltük. Odajöttök 11re a rendelőhöz vagy hogy legyen? Mert nem tudom mikor végzünk :(

Köszönöm mammmi :) Érdekes, de anyukám is mesélte, hogy anno neki is milyen jól előjött ez a tejkilövellő reflexe, elég volt, ha csak a szoptatásra gondolt és elkezd folyni a tejcsije :) Már én is tudom milyen ez :) Ahogy kezembe veszem a Noelt, hogy megetessem, már elkezd mindkét mellem folyni :)) Milyen érdekes egy anya teste, amikor a gyermekéről van szó :)

1893. Lacry
2011. máj. 13. 09:45
Jó reggelt:)
1892. mammmi
2011. máj. 13. 07:38

Sziasztok!

Ditti olvasd el ezt a fejéshez némi segÍtség!

[link]

Szép napot mindenkinek!

1891. Dittti
2011. máj. 12. 20:28

Okés, előtte feljövök és megbeszéljük!

Nyugis éjszakát!:)

1890. judit8103 (válaszként erre: 1889. - Beacska28)
2011. máj. 12. 20:25
amikor neked jó.járok Győrbe egy héten többször
1889. beacska28 (válaszként erre: 1887. - Judit8103)
2011. máj. 12. 19:31
kedvem az van.....de mikor?
1888. Lacry (válaszként erre: 1886. - Dittti)
2011. máj. 12. 18:30
Bemegy reggel dolgozni, onnan mennek, szóval nekem jó az egész délelőtt. Rajtad múlik mikor és hol.
1887. judit8103 (válaszként erre: 1882. - Beacska28)
2011. máj. 12. 17:59
ha van kedved talizni szólj!
1886. Dittti
2011. máj. 12. 17:03

Az nagyon jól fizető szakma külföldön :) Nálunk is szeretne Apa kimenni, már végső elkeseredésében munkaközvetítőn gondolkozunk. Csak ott meg sokat kell jattolni. Meg hát kicsit fényesítenie kellene apának a németet :))

11 előtt felnézek holnap, addigra kiderül, hogy dönt a párod :) És lefixáljuk mikor találkozzunk és hol pontosan :) Okés?

1885. Lacry (válaszként erre: 1884. - Dittti)
2011. máj. 12. 16:01

Cnc esztergályos, és azzal szeretne kint dolgozni. Jó szakma, szereti is. Remélem holnap sikerrel jár. Ha apáék hamarabb indulnak, akkor mehetünk hamarabb is sétálni, csak szereti, ha integet neki a lánya, mikor indul valahová.

Hát más is kinézte már menyjelöltnek a kiscsajt.:) Még bármi lehet.

1884. Dittti
2011. máj. 12. 15:42

11 nekem jó. Max kicsit elpiszkálgatom addig a Noelt, hogy ne aludjon azonnal vissza. :) Cici után van bő 3 órám sétálgatni, vásárolni, szóval ha kicsit csúszik az időpont akkor is okés :) Bea gyere nyugodtan Te is :)

Most próbálkozik kimenni dolgozni a párod? Meg lehet kérdezni, hogy mit? :) Persze ha nem vagyok tolakodó :) Ja és iwiwen megnéztem Alexát....pont Noelnek való :)

1883. Lacry (válaszként erre: 1882. - Beacska28)
2011. máj. 12. 15:10
Jöhetsz te is sétálni velünk ha van kedved. Elég nagy a liget, elférünk:)Csak te még pocakban hozod a picúrt. :)
1882. beacska28 (válaszként erre: 1881. - Lacry)
2011. máj. 12. 15:07

Sziasztok!

De jó,hogy ti már igy sétálgattok,találkozgattok:-)

1881. Lacry (válaszként erre: 1880. - Dittti)
2011. máj. 12. 14:51
Dehogy baj, első a gyerkőc, gondoltam , hogy vagy szopi vagy alvás miatt jöttök később. Apa holnap megy Ausztriába munka ügyben, délelőtt valamikor indulnak, szerintem 11 körül jó lenne, de még este kifaggatom mikor indulnak.
1880. Dittti
2011. máj. 12. 14:31

Hali!

Mi még Mirával elcsíptük egymást, Dani hatalmas fiú :) Noel is már 4400 gramm, 60 dekát szedett fel a kórház óta. Lacry ne haragudj, de Noel elaludt és hiába keltegettük. És mire szopizott már majdnem 11 lett. De holnap megyünk a Ligetbe, Apa alszik, ma éjjeles, így megejtünk egy gyógyszertárasdit és utána megyünk a parkba. Megbeszéljünk egy időpontot? Nektek mikor lenne jó Lacry?

1879. Lacry
2011. máj. 12. 12:14
Lemaradtam mindkettőtökről. Ott voltunk 10-re, kb 20perc múlva mentünk be, de si Mira, se Ditti. Talán legközelebb.
1878. Mira81
2011. máj. 12. 09:33
Igen, megyünk, csak szerintem kicsit később, mert Dani most aludt el és még szopizni fog előtte. Üres hassal őt nem merem elvinni, mert eladja a rendelőt :D Egyszer próbálkoztam, hátha kibírja....nem így lett :-))
1877. Lacry
2011. máj. 12. 09:32
Mira jössz ma dokihoz te is?
1876. Mira81 (válaszként erre: 1870. - Solmyr)
2011. máj. 12. 09:28

Solmyr, Ditti mellett én is így jártam (nekem rettenetesen kellemetlen helyen...). El is mentem még terhesen bőrgyógyászhoz, aki azt tanácsolta, hogy inkább a szülés után pár hónappal vetessem le őket, mert a hormonszint visszaállása miatt még változhat az állapotuk. Én egyébként ezüstkolloiddal borogattam őket és a legnagyobb a negyedére csökkent 4-5 nap alatt.

Van Győrben plasztikai sebészeti rendelő, én biztos inkább ide megyek, még ha drágább is, mert a barátnőmnek nem ők csinálták, és borzalmasan néz ki, neki a hátáról, nyakáról szedtek le sokat, de elég csúnya lett, főleg a nagyobbak helye.

Ja, nem vagyok reklámember :-), csak ezek a tb-s rendelések és kezelések szerintem kis hazánkban nem a legjobbak....

1875. Lacry (válaszként erre: 1874. - Dittti)
2011. máj. 11. 14:28
Mi 10-re szoktunk menni a dokihoz. Persze, ha sír a Noel, egyértelmű hogy hazamész. Ha meg nem, akkor sétálunk egyet, majd holnap meglátjuk. Én utáltam a bimbóvédővel szoptatni, 3 hetes volt Alexa, amikor elkezdtem próbálgatni nélküle. Lehet, neked is érdemes lesz lassan. Nem mindig fogadta el, de egy-két hét alatt teljesen el tudtuk hagyni, azóta semmi gond nincs.
1874. Dittti
2011. máj. 11. 14:03

Én írtam Lacry a fibrómákat. Még egyenlőre áll a dolog. Ha nagyobb lesz a Noel és hazamegyünk júniusban debibe, akkor elmegyek a dokihoz otthon. Győrben nem ismerem a bőrgyógyászatot és otthon mégis csak könnyebb.

A mellem most is fáj, de olyan ügyetlen vagyok, magamnak nem tudom kifejni. Bár ha masszírozom és utána a mellszívóval rámegyek még, akkor egy keveset ki tudok még csikarni belőle. Holnap megmondom a Mónikának, és ha nem javul akkor délután gondolom lejön é megoldjuk valahogy. Nagyon szar ám tényleg!

Noel most oda van a Nagyival sétálni. Voltunk csípőszűrésen, minden rendben van :) Nem sírt, csak nézelődött, majd hazafelé az autóban, azalatt a 2 perc alatt bealudt :) Gyorsan babakocsiba tettük és elvitte a Nagyi. Én addig mostam, takarítottam, mosogattam, követ mostam. És végre most eszek is meg hoxázok is :)

Holnap megyünk a dokinénihez, Lacry ti mikor értek oda kb? 10-12ig van asszem. Ha nem fog sírni a Noel akkor felőlem jöhet a séta is. Nekem kicsit ezzel a mű mellel :) körülményes szoptatni, így nem tudom azt mondani, hogy majd eszik egyet a rendelőben aztán mehetünk is. Így előtte is tele kell tömnöm tejjel, de ha sírni kezd nem nyugszik ugyebár csak cicin. Akkor meg haza kell jönnöm, mert még béna vagyok és nem megy az ülve szoptatás szopipárna nélkül. (bár nem is próbáltam még) :))

2011. máj. 11. 12:30

Ditti nekem is volt mellgyulladásom úgyhogy tényleg vigyázz nagyon és kérd ki a védőnő tanácsát,és fejd gyakrabban,előtte jól masszírozd fel áztasd meg langyos meleg vízzel és akkor kicsit könnyebb lesz!De vigyázz nagyon mert nekem nagyon csúnya vége lett vissza kellett mennem a szülészetre ahol próbálták kimasszírozni,gépre is tettek h lefejjük de annyira "késő" volt már h gyógyszert kellett rá felírni a dokinak amitől elapadt a tejem:S

Úgyhogy vigyázz nagyon és masszírozd sokat!

És legközelebb nem menekülsz előlem:P

1872. Lacry
2011. máj. 11. 12:15
Én is akartam leadni tejet, meg arra is gondoltunk annak idején a szobatársammal, hogy tejet cserélni se volna hülyeség, több immunanyaggal találkozna a gyerkőc. Persze Győrben nem lehet. Kár. Én fagyasztom, mert a hozzátáplálásnál jó lesz a főzelékekhez, rizst pürésíteni, meg iylenek. Akkor is kap egy kis pluszt vele.
1871. Lacry (válaszként erre: 1867. - Dittti)
2011. máj. 11. 11:57
Ez a mell dolog nem játék, nekem volt mellgyulladásom, később kiderült azért, mert hason aludtam, és elszorítottam az egyik tejcsatornát és begyulladt. Melegítés, masszírozás, fejés, hónalj felől indulva, talán segít, de mindenképp szólj róla Mónikának. Holnap egyébként találkozunk a dokinál, nem? Mira is jön, utána ha belefér ejthetünk egy sétát.
1870. solmyr
2011. máj. 11. 11:28

Lányok!

Vki írta itt a fórumon, hogy a terhessége alatt jött ki neki több fibrómája is.

Érdekelne, hogy mi lett a sorsuk? Leszedetted-e bőrgyógyásszal vagy még függőben van a dolog?

Nekem is jött ki egy vagonnal mind a 2 terhességem alatt, és most már nagyon megszabadulnék tőlük, mert a nyakláncom, meg a ruhám folyton beleakad.

1869. solmyr
2011. máj. 11. 11:24

Ditti:

Próbálj meg fejni, mert ha begyullad a melled, akkor is kell majd fejned, csak nem mindegy, hogy közben bepisilsz-e a fájdalomtól vagy sem. :)

Nekem is rengeteg a tejem, én is gondoltam rá, hogy leadom itt a faluban, hátha kell vkinek, majd rákérdezek a védőnőnél.

Egyébként egy kismamás újságban olvastam, hogy nagyon szigorúak tejleadási szabályok, így sokan nem is adják le, inkább kiöntik.

1868. solmyr
2011. máj. 11. 11:04

Nálunk tegnap volt kin a gyerekorvos, ma pedig jön a védőnő.

Anyukám is tegnap érkezett pár napra, de ő inkább a nagyobb gyerekkel játszik,, ő igényli most jobban, hogy foglalkozzanak vele. :)

A kicsi egyelőre eszik, alszik és egyre többször nézeget.

Majd meglátjuk, hogy ez így is marad-e vagy sem. :)

❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook